Frisurer

15 enkle og lette lange hestehale frisurer

Pin
Send
Share
Send


Ligegyldigt hvilken slags hår du har, der er en frisyre, der regulerer dem alle. Det er den ydmyge hestehale. Men lad ikke dens enkelhed narre dig; Det er så alsidigt som håret selv. Mens ponytails kan gøres på hver længde er det bedst bragt ud i langt hår. Så her er et udvalg af nogle af de bedste varianter til rådighed for os.

Lav et smukt n smukke udseende, der hæver denne frisure forbi sine kedelige rødder. Hestehale, det er alt andet end at opnå

1. The Beady Long Ponytail Frisurer:

Som navnet antyder, er det en sjov hestehale, der ligner en streng perler. Så først lav en høj pony og derefter med lige store mellemrum sikre en base langs længden af ​​hestehale. Træk nu endelig i modsatte ender midt på hver knudepunkt for at skabe bobleformede perler. Du kan gøre det skinnende ved at tilføje hårserum eller rodet efter valg.

2. De flettet høje lange hestehale frisurer:

Det er en temmelig høj hestehale på håret, der er stryget på medium varme. For at gøre det sjovt har håret over ørløerne på begge sider flettet ind i hestehalsens bund. Man kan tilføje en anden dimension ved at skabe et poof med en bumpette eller ved simpelthen at kæbe kronhårene som vist på dette billede.

Se mere: Messy Hestehale Frisurer

3. The Beehive Long Ponytail Hairstyles:

Bikube er en retro frisyre, der er tilbage i mode. Det indebærer en masse rygbørstning for at skabe den store bouffant, som er omhyggeligt indstillet med en god mængde hårspray. Det resterende hår er bundet i en lav hestehale i bunden af ​​bouffanten. Hvis du kan lide retro chic, er dette frisyren til dig.

4. De snoet lange hestehale frisurer:

Dette er mere af en rodet hestehale, men ved at bruge et fladt jern kan man rocke det på det røde løber ligesom skuespilleren Mila Kunis på en af ​​hendes mange fremtoninger. Håret fra den forreste del af hovedet er snoet på begge sider og samlet sammen og sikret med bobby pins. Så er resten af ​​håret bundet op i en hestehale. Nogle få tråde bruges til at pakke rundt på hestehalsens bund for at skjule guarder og tilføj en lyse illusion.

Se mere: Bedste frisurer til piger

5. De store lange hestehale hairstyles:

Den store eller dekonstruerede hestehale er faktisk to ponytails, der skaber illusionen af ​​en stor lang hestehale. Håret er opdelt i to sektioner kronen og den nederste sektion. Den nederste del er bundet som en mellemhøje hestehale. Krone sektionen er krøllet og samlet over den nedre hestehale og sikret med bobby pins, der tilføjer krop til længden af ​​hestehale. Udseendet er sat med en god hjælp til hårspray.

Se mere: Hestehale frisurer til kort hår

6. Den polerede lange hestehale frisurer:

Enkel og let frisure, hvis du ved hvordan man bruger et fladt jern. Blæs tørt fugtigt hår ved mellemvarme. Saml håret omhyggeligt med at koge det ind i en hestehale. Brug nu et fladt jern til at gøre hestehale poker lige. Tag et par tråde separat for at skjule basen af ​​hestehale ved at indpakke den. Og sådan får du en poleret hestehale.

Se mere: Frisurer til kvinder med langt hår

7. Double Knot Long Ponytail Frisurer:

Dette er en simpel kombination af knuder, hvor håret først opdeles, knyttes sammen og endelig sikret sammen som en enkelt hestehale. Man kan lege rundt ved at invertere dem indad ud særskilt, før de knytter dem sammen.

8. Afskårne lange hestehale frisurer:

Det er en anden variant af den beaded hestehale. Her er håret opdelt i tre sektioner: krone, mellem og under. Håret skal stryges ud for dette udseende. Kronen er samlet og bundet op; dette går ind i den midterste sektion og er igen bundet op. Endelig går det ind i den nederste sektion og er bundet op i nakken. Denne glatte frisure er en bane mester.

Se mere: Seneste hestehale frisurer til piger

9. Romantisk side lang hestehale frisurer:

Det er en let og femininsk hestehale. Bare ret håret langs panden til at ramme din pande og samle håret på den ene side for at lave en lav hestehale. Lad det være på din skulder i en delikat blød krølle. Fra en slank trækket tilbage til en Bardot-inspireret, er dette en frisure, der ser smuk ud på alle måder.

10. Chic Diy Chignon Long Hestehale Frisure:

Det første skridt til at lave denne lange hestehale frisure er at rette håret. Derefter snit det og reparer det med hårnåle. Derefter drejes den spidsede del og gentager den samme procedure for den anden side også. Endelig stil det resterende hår i en hestehale og læg en hårstreng rundt om det. For at få håret til at skinne, kan du også bruge hårspray. Denne elegante og smukke hestehale frisure er perfekt til fester og andre lejligheder.

11. Ombre Long Ponytail Frisurer:

Denne lange hårhestehale-stil har en fordel at undgå at lave hårhår på hovedet. Således fungerer det godt for folk, der har tyndt og mindre hoppende hår. Det første skridt til at skabe denne stil er at gøre krøllet i dit lige hår, hvis de ikke er krøllede, så divider dit hår i fire sektioner, dvs krone, lavere, højre del og venstre del. Nu tilbage børstning den øverste del for at gøre det ser hoppende og rodet og reparere det med hårnåle. Til sidst bundt det resterende hår i en lav hestehale.

12. Hestehale Bue Frisure:

Denne charmerende bue over fletningen tilføjer meget sjov og afkøling til standard simple hestehale frisurer af langt hår. I første omgang skal du stylere dit hår til en simpel hestehale. Derefter skal du tage en hårstreng fra baghalshalsens ryg og pakke den rundt om den for at skjule bandet. Næste, tag et andet hårområde for at ramme en bue over hestehale. Brug nogle få ben til at holde det bedre i længere tid. En hurtig og nem stil at afsætte til enhver lejlighed, uanset om du skal bar eller strand eller shoppe. Du kan også tilføje hårserum i dine hår for at gøre stilen lyse, eller du kan forlade den som den er. Det afhænger helt af dit valg.

13. Slanke og lave lange ponytails til langt hår:

Alle vil prøve forskellige frisurer til at se fab. Prøv denne glam pony? Men før du trækker din frisure ind i denne lange hestehale, skal du bruge lidt spray for bedre flyvebaner og glans. Nu for at gøre dette lægge dit hår i pony og pakke det med en masse hår under din pony samme som når du binder et bånd omkring dit hår for at gøre det perfekt og stilfuldt.

14. Afslappet og lav ponytails til langt hår:

Som navnet antyder, er denne lange hestehale normalt lavet, når du vågner op og dine hår bærer noget tekstur. Det gøres også, når en person har et bølget hår. For at forberede denne pony, binde dine hår, så elastikbåndet binder op med bunden af ​​nakken eller endda ned. Træk nu elastikken ned for at få det til at ligne en sløret frisure lige som når du vågner om morgenen. Bær denne frisure lige som jeg - Waked-Up-From-Sleep.

15. Sky High Long Ponytail Frisurer:

Alles favorit, især når en person har et langt bølget hår. For at udføre denne lange frisure hestehale skal du børste den op til høj og derefter binde den tæt sammen. Derefter stryge det for at gøre det fladt, så når du bevæger dig eller trækker det fremad for at se fabelagtig ud. For at afslutte denne pony indpakke en lille del af dit hår fra halen rundt om bunden og pin den til stedet. Nu er du god til at gå til en fest eller til dit daglige rutinearbejde og se smukke ud.

En af de vigtigste ting ved disse lange ponytails hairstyles er, at de gør en kvinde eller pige se mere attraktiv. Disse ponytails frisurer er meget nemme at lave og kan håndtere meget nemt. De kan laves ved enhver lejlighed som efter behov for en person uden hjælp fra andre.

Billeder Kilde: 4, 5, 7, 8, 10, 11, 12, 14.

Se videoen: 8 BACK TO SCHOOL Frisurer NEMME OG HURTIGE. Amalie Gabs (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send