Skønhed og mode

Europæiske Skønhedstips og Fitness Secrets

Pin
Send
Share
Send


Europæiske kvinder har altid været besat med at se smukke ud. På et tidspunkt, hvor kvinder fra andre kontinenter var optaget af andre ting, var de europæiske kvinder mere bevidste om deres figurer og udseende, så vidt de skulle bære den daværende berømte korset, som var en besættelse for at opnå smalere talje og vellykkede kurver og bære en malede ansigt af kviksølv. Mens besættelse af skønhed stadig er tilbage, søger europæiske kvinder i dag flere naturlige terapier, der er nøglen til en brønd af europæiske skønhedshemmeligheder. Her er en oversigt over nogle af de grundlæggende endnu vidunderlige europæiske løsninger for at se naturligt smukke ud.

Europæiske skønhedshemmeligheder:

Europæiske kvinder sværger ved rensning, fugtgivende og toning. Mens glycerin er yderst foretrukket som en intensiv fugtighedscreme for at bekæmpe tørt, tyndt skind, der er bragt op af de svære vintre, er honning også begunstiget i mange europæiske lande for sine fordele ved at forhindre hudens aldring. Betydningen af ​​at drikke rigeligt med vand er behørigt anerkendt så meget som vigtigheden af ​​at få 8-10 timers søvn hver nat.

Europæiske skønhedshemmeligheder lægger yderligere vægt på ugentlige eksfoliering og ansigtsbehandlinger hver eneste gang for at give dit ansigt den strålende glød. Blandt de populære europæiske ansigtsbehandlinger er aromaterapi og syre ansigtsbehandlinger til en grundig rensende, hydraterende og hudlysende handling, mens den stadig mere populære Kaolin ansigtsbehandling er eftertragtet for sin mirakuløse effekt på aknefremkaldt hud.

Afrunding af de europæiske kvinders skønhedshemmeligheder er forkælelse af ens krop til den berømte tangkroppebehandling, der indebærer opvarmning af tangen til kropstemperatur og forkøling af det hele over kroppen. Denne behandling er yderst gavnlig for at lindre stress og genoplive kroppen.

Se mere: Tyrkiske Skønhedstips

Øjenpleje behandlinger:

Puffiness, mørke cirkler, øjenposer og rynker har været årsag til bekymring for de fleste kvinder. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at rejse til Europa for at rette op på problemet, da forskellige europæiske øjenstrammende og afgiftende behandlinger er tilgængelige over hele kloden for at give dig det bedste ved at holde disse tegn på aldring i bugt.

Se mere: Italienske Kvinder Skønhedshemmeligheder

Pas på håret:

Hvad med de hårde vintre, der spiller ødelæggelse med hud og hår, tager europæiske kvinder særlig vægt på at opretholde deres tresses, der behandler dem til shampooer, der vides at forhindre tørhed og andre klimatiske hårrelaterede problemer, mens olivenolie anvendes i mange dele af kontinentet som en hårmask til dyb tilstand håret. Mange europæiske kvinder vælger i stedet at redde sig selv ved at holde håret kort eller skulderlængde med et razoreret udseende for at give det form, samtidig med at deres appel opretholdes.

Se mere: Iranske Skønhedstips

Europæiske fitness og kost hemmeligheder:

At føle sig godt er lige så vigtigt som at se godt ud, og så har Europas folk mange måder at holde sig i form og sunde, selvom de nyder en afslappet livsstil.

At bruge tid i et dampbad har en forunderlig effekt som vi alle ved, og så europæere, især i de skandinaviske lande, gør brug af de store saunaer og dampværelser, der giver flere foryngende og helbredende fordele.

Du skal kreditere de europæiske folk for deres præference af te over kaffe. Te er kendt for at have mange sundhedsmæssige fordele, især sort og urtete. Det menes at være en stor erstatning for vand, mens nogle undersøgelser endda har fundet, at drikkevaren skal være fyldt med flavonoider, som kan bidrage til at forhindre visse kræftformer og hjertesygdomme.

Probiotiske drikkevarer og kosttilskud kan være uhørt af andre steder, men det har længe været favoriseret af europæere. De sunde bakterier, der findes i disse fødevarer og drikkevarer, hjælper immunsystemet og hjælper med til behandling af mange almindelige lidelser.

De fleste europæiske befolknings spisevaner er på lige fod med deres drikkevaner. Deres smagsløg er mere tilpassede til hele og friske fødevarer frem for forarbejdede fødevarer, som samtidig er bekvemme, er mere skadelige i det lange løb.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4.

Pin
Send
Share
Send