Skønhed og mode

30 nye og stilfulde afslappede sko til mænd og kvinder i trend

Pin
Send
Share
Send


Klar med shopping for ferier! Har du også haft et par komfortable fodtøj! Skoene spiller også en vigtig rolle, mens de bliver klar til en fest, begivenhed eller blot en picnic. Skoene skal også være komfortable nok til dine ben, så du kan rejse med lethed.

Ligesom formelle beklædningsgenstande har formelle sko til at medbringe, har casuals også deres egen stil af casual sko. De afslappede sko tilføjer smarthed til din personlighed, når de vælges retfærdigt, lavet i læder, klud, lærred, ruskind, gummi mv. Med flere farver.

Seneste og bedste design af sko i casual wear til herre og damer:

Her er nogle fantastiske designs af casual sko du ville dø i din samling:

1. Lace-up Casual Herresko:

Disse sko ved Funeral er det perfekte par afslappet sko til mænd. Skoene er lavet med et blonder-up design lavet af læder. Skoene kommer i forskellige farver for at vælge fra. Den leveres med perfekte linjer og håndbrændt garvning.

2. Opera Deck Casual Sko til mænd:

Ønsker et stilfuldt udseende for enhver afslappet begivenhed eller siger bryllupper! Opera dæksko i kategorien af ​​mænds casual sko er det bedste at gå med. Skoene i læder kommer med blomstermønstre opgraderet på den. Skoene får en lille hæl med side lærred til komfort. Skofronten er også givet et spænde for at tilføje til sin charme.

3. Sperry Casual Sko til Kvinder:

Et unikt design i den afslappede sko til kvinder er lavet med fint læder og givet et blonde arbejde på forsiden og siderne. Skoene får også et perfekt sømarbejde i fronten, mens siderne får et bundet udseende.

4. Flerfarvede kvinders casual sko:

Elsker at have det spontane udseende! Her er et sportigt design til sådanne piger. De afslappede sko får et prikket design med flere farver. Skoene er lavet af lærred og er nemme at rengøre og bruge. De bæres bredt til strande og andre vandige steder, da de har en tendens til at tørre snart.

5. Udskåret Hvid Casual Kvinder Sko:

Kvindernes casual sko får en designer touch med de udskårne designs på den. De hvide sko får små stykker, der danner blomsterdesign på det syntetiske par. Skoene er lavet med en pudestruktur på blonder for at give brugeren størst mulig komfort.

6. Floral Print Casual Sko til Kvinder:

Et uformelt sko design, der er bredt båret til somre, er blomstret print casual sko. Skoene er lavet med en kombination af lærred og lær. De får også en lille hæl med et bundet blonde mønster med lignende bundet sides design.

7. Summer Loafers 'Herre Casual Sko:

Loafers har været de bedste afslappede sko til mænd, som i vid udstrækning er brugt i fjedrene for at holde fødderne trygge fra det varme vejr. Løvene er lavet af læder og givet et sløret design. Skoene får rødt skrotet design med et krogdesign på bagsiden.

8. Moccasins Casual Sko til mænd:

Lædermokasinerne har vist sig at være de jazzy casual mænds sko. Skoene i sorte sko giver et fløjl udseende på forsiden. Der er også et spænde design lavet med sort og hvid blonder i et gemt design. Skoene får også tyk lædergrænse for at holde din ankeldel i komfort.

9. Espadrille Casual Sko til Herre:

Leder du efter noget sportigt design i casual sko sortimentet til mænd! Her er et selvtilfreds design i espadrille mønster. Skoene er lavet af lærred og givet et vævesign på for- og underniveau.

10. Hudson Belafonte Casual Herresko:

Hudson casual mænd sko har altid været det bedste for alle aspekter. Lærredskoene fås et dække med netmateriale. Nettet er givet et dobbeltnet, som giver et cirkulært strikket mønster. Med fantastisk grænsearbejde er skoene behagelige til at gå til lange afstande.

Se mere: Bryllupssko

11. Kid's Casual Girls Sko:

Et sødt design i damer casual sko er lavet med hæklet materiale. Skoene i hvidt er det primære valg for kollegiernes teens eller for skønhederne på hospitalet. Skoene er også dekoreret med en bue lavet i hvidt bånd. Det grønne design passer til nederdele og shorts under rejsen eller på datoer.

12. Casual Sneaker Sko til Kvinder:

Nike sneakers giver en ny definition til de modeorienterede kvinder. Skoene er lavet af lærred og giver glatte glødende ende på anklerne, der understøtter bæreren. Den forreste del er også givet et blonde slips design. de små blade på skoene konfronterer det til enhver form for fritidstøj.

13. Platform Heel Casual Sko til kvinder:

En kvinders casual sko design, der begrunder valget af en kvinde er platformen hæl sko design. Skoene er lavet af læder, og de får en simpel blonderdesign, der får en hæl fra forsiden til bagsiden. Designet er givet to farveskalaer, der er brune og sorte for at give det et unikt tryk.

14. Casual Sko med lynlås til kvinder:

De casual sko til kvinder med lynlås åbning er ret i trend i disse dage. Lærredskoene fås blonder i fronten, mens skoene skal åbnes med en lynlås. Sidene og ryggen er givet en lynlås til en behagelig åbning. Skoene får også et sort halvcirkelformet design, der angiver skoens højde. Det er almindeligt slidt på lange jeans eller nederdele til et wow look at gribe synet.

15. Tom's Checks Casual Men Shoe:

Tom's casual sko til mænd er berømt for sin alsidighed i den kontrol design, de bringer ud. Lærredskoene er lavet med simpel højde med sort og hvid kontrol i små, inspireret af skakbrættet. Skoene er også givet blonder design. Det er bedst udført på sort-hvide outfits til den bedste kombination for ferier.

16. Foot Locker Mænds Casual Sko:

Et design, der blev introduceret af Nike, er fodtøjssko designen. Mændssko afslappet i sort er lavet med en kombination af læder, lærred og strækbart netmateriale. Skoene får også et prikket design og et blonder, der kan bruges eller også opbevares som et mønster. De tykke grænser af skoene er fastgjort, giver yderste støtte til dine ben, mens de går, og derfor foretrækkes de til lange afstande.

17. Metal Flame Casual Boys Sko:

Sidekæden afslappet sko er givet en designer efterbehandling med flamme design i metal. Lærredskoene fås i forskellige farver med blonde design, der kan bruges eller forbliver bundet. Skoene giver en perfekt kontrast over jeans til en social begivenhed, fest eller bare night outs.

18. Party Wear Herre Casual Shoes:

Leder du efter en fest, skal du afslappet sko design! Her er du med et glitrende par sko i gylden farve. Læderskoene fås med guldplettering med blonder på forsiden. Det får også en mild hæl til at give tromeren komfort. Med en spids front vil skoene sikkert tilføje noget stil til dit afslappede tøj.

19. Buckle Casual Mænd Sko til mænd:

De afslappede sko til mænd får en vidunderlig blanding af læder og metal for at give det et nyt design. Skoene er lavet med læder og giver to forskellige spænder nederst og øverst for at gøre det mere tiltalende. Skoernes højde er strakt til ankelen med pudebetræk for komfort. Det understøtter også anklerne på benene.

20. Slim Casual Shoes for Men:

Et skinnende lædersko design til mænd med en ideel afslappet outlook er de slanke casuals. Skoene er lavet af høj kvalitet af læder, der giver et glamourøst udseende. Skoene får sideåbninger med et bukket design. Med en lille hæl er den bredt overført over jeans på fester.

Se mere: Sko til børn

21. Denim Herre Casual Sko:

Denim med denim er en god kombination til at bære for enhver form for social begivenhed, funktion eller blot for en udflugt. Mænds casual sko er lavet med denim og læder for at give et fantastisk design. Skoene er lavet med denim materiale i blåt, mens låsning, forside, bagside og blonder strimmel gives en læder touch.

22. Strips Casual sko til kvinder:

Kvinders casual sko har fået et nyt design for casualsne, der tager strimlerne design. Navyblå almindelig sko er lavet af lærred med fløjlsagtig berøring. Skoene er forsynet med for og bag, som er dækket. Strimlerne danner et design af en trekant, mens sidene er åben. Åbningen af ​​skoene er lavet gennem et spænde.

23. Ballerina Casual Womens Shoes:

Loafers til kvinder får et nyt afslappet look med læder og coral charms til et følsomt udseende. Skoene får en åben front med en enkelt strimmel i kryds i læder. Strimlen er dekoreret med koraller i cirkulær form. Skoene har også et bueformet design på forsiden. Det er bedst for enhver form for afslappet kjole til kvinder.

24. Embroidery Casuals for Women:

Kvindernes casualsko får et etnisk præg med broderier i rosa og andre lyse farver i tråd. Designet dækker også den forreste del af fødderne og bagsiden. Fås i forskellige farver og mønstre at vælge imellem, de giver en fantastisk udsigt med enhver form for afslappet kjole og også over traditionelle kjoler.

25. Tassel Casuals for Women:

Ønsker du at give dit outfit et funky look, der giver en fashion statement på enhver social begivenhed eller så! Prøv kvastdesignet i de afslappede sko. Designet er lavet af læder. Det grundlæggende design er givet et fælles sandal design, der er omgivet af læderstrimler, der danner som et gardin. De giver de afslappede tøj et flot udseende.

Se mere: Toddler Boy Shoes

26. Floater Casuals for Men:

Floaters har været det bedste valg af mænd til monsun og somre. De afslappede mænds sko er lavet med læder med et lagdesign. Skindskoene tillader ikke vand at forblive på det, og derfor er det også et ideelt slid til strandferier. Skoene er også tilgængelige i forskellige farver.

27. Gladiator Casuals Sko til mænd:

Et uformelt design, der efterlader dine fodfingre fra enhver bedrift, er ret selektiv til besøg på strande, lang tid på rejse eller til regelmæssig brug over jeans og shorts. Skoene er lavet af læder med to stropper ved foden og øverst, der er forbundet med en designstrimmel.

28. Pustende Casual Sko til Mænd:

Et vandtæt casual sko design lavet med læder er ret selektivt med det udvalg af farver, det tilbyder. Skoene får et netdesign med flere runde huller. Designet er godt båret på shorts eller jeans til somre og vintre.

29. Vans Casuals for Men:

Vans har været populære for at give design, der er bløde og rolige for den afslappede samling af mænd. Skos design er lavet i dobbelt effekt. Den forreste del er efterladt, mens siderne får sommerfugldesign. Skindskoene er bestemt til jeans.

30. Kitty High Casual Shoe for Women:

Kærlighed iført disse barnlige designs stadig! Her er et lignende design til uformelle kvinders sko. De høje sko i læder er lavet i pink. Sidene og bagsiden er også givet kitty udskrifter, mens den forreste del er glat med en kitty ansigt charme i bomuld.

De uformelle sko giver dig ikke kun mulighed for at nyde fritiden med komfort, men giver også fødderne tilstrækkelig luftcirkulation, så de forbliver hydreret. Priory de var kun tilgængelige i læder til mænd, men med ændringen i modetrends er de nu endda tilgængelige for kvinder for en unik fashion statement.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Pin
Send
Share
Send