Skønhed og mode

9 bedste cykelhjelme

Pin
Send
Share
Send


Cykelhjelme er en afgørende komponent til sikring af cyklisters sikkerhed. Disse hjelme er specielt designet til at forhindre hovedskader, der kan skyldes en påvirkning. De hjælper også med at forhindre de bivirkninger, der er forbundet med disse påvirkninger, såsom perifert syn. Faktisk har der været en debat om, hvorvidt brugen af ​​hjelm skal gøres obligatorisk, især for børn og kvinder.

Disse cykelhjelme bør ikke være for tunge og bør også have mulighed for ventilation, da cykling kan blive en ganske intens aktivitet. Her er nogle af de bedste cykelhjelme.

Sammenfoldelig hjelm:

Intet er mere praktisk end en foldbar cykelhjelm, der kan opbevares væk, når den ikke bruges under en cykeltur. Denne klassiske hvide hjelm er elegant, stilfuld, ren og funktionel. Passet til både mænd og kvinder, giver slidserne i midten mulighed for luftcirkulation. Denne hjelm er en god mulighed, når du cykler gennem varme og fugtige steder.

Den stilfulde hjelm:

Den enkle grå og hvide farvekombination på denne cykelhjelm giver det et stilfuldt tryk. Anvendelsen af ​​interessante geometriske linjer hæver også designet fra dagligdagse til ekstraordinære. Det interessante design gør det til et must-have blandt ungdommen. Porslidserne på hver side af hjelmen er blevet tilsat for at sikre luftcirkulationen.

Se mere: Cool cykeltilbehør

Fakkelhjelmen:

Denne slanke og moderne designede hjelm besidder den ekstra fordel ved en lommelygte placeret på bagsiden af ​​hjelmen. Brænderen er batteridrevet og er særlig nyttig, når man cykler om natten. Det tillader også andre at cykle med dig for at holde en fane på dit opholdssted.

Den feminine hjelm:

Denne turkisblå hjelm vil gøre et godt cykeltilbehør til kvinder, der kan lide et stænk af farve og ikke er bange for at omfavne deres kvindelighed. Det enkle design med et hint af hvidt er, hvad der gør det stilfuldt. Der er 3-4 overliggende porer for at sikre, at tilstrækkelig luft cirkuleres inde i hjelmen.

Se mere: Bedste cykelture

Urban Cykelhjelm:

For de cyklister, der elsker stil og ønsker at indarbejde det i deres cykeltøj, er denne by-inspirerede cykelhjelm perfekt. Metaloverfladen er poleret og smuk og udstråler en glans til den, der ser attraktiv ud, når den udsættes for sollys. Den bløde polstring i hjelmens indre vil beskytte hovedet i tilfælde af et fald. Kæmpe porer er også tilsat til luftcirkulation.

Den Flamme-inspirerede Hjelm:

Denne svarte flammeinspirerede hjelm er meget populær blandt dagens ungdom. Med porer formet som flammer, vil denne stilfulde hjelm helt sikkert lave en erklæring. Desuden sikrer slidserne på hjelmen, at cyklisten har gavn af god luftcirkulation. Den lette struktur vil også sikre, at cyklister ikke behøver at bekymre sig om den ekstra vægt.

Se mere: Damer Cykelhandsker

Miljøvenlig hjelm:

Denne foldbare hjelm er inspireret af udseendet af et armbånd. Denne hjelm er også let ud over at være omkostningseffektiv. Det vil også hjælpe med at redde miljøet, da det er 100% genanvendeligt. Det har også et slankt og stilfuldt design, der vil se godt ud på kvinder såvel som mænd.

Den Sweat-Resistant Helmet:

Denne sorte hjelm kan se lidt for tung, men de er lette. Det svedbestandige aspekt af hjelmen forhindrer akkumulering af sved i håret, som senere kan medføre hårtab. De strategisk placerede slidser på toppen af ​​hjelmen sikrer luftcirkulationen.

Kvinders Designer Hjelm:

Kvinder cyklister sætter pris på brugen af ​​sjove farver i deres hjelme. Derfor er denne regnbuefarvede hjelm det perfekte tilbehør til dem. Brugen af ​​dristige farver og tilføjelsen af ​​slidser til at give luftcirkulationen hjælper med at gøre denne hjelm til et must.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Nederen Forældre - Filips far (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send