Tattoo Designs

Top 9 forfærdelige kiste Tatoveringer til mænd

Pin
Send
Share
Send


En sådan type af kiste-tatoveringsmønster er blevet restaureret et par gange i fortiden, behageligt agnostiske strukturer eller mønstre er i sidste ende blevet deified i kultur. Tatoveringer er nu givet en ny advent, når den er dekoreret med noget farligt eller bizart, når det ses for første gang.

Blandt den uhyggelige liste har kisten tatovering og kasket tatoveringer grebet deres eget private sted. Ikke desto mindre har begge deres egen betydning; folk bliver generelt forvirrede mellem dem.

Bedøvelse og frygtelige kiste Tatoveringer til mænd:

Lad os rydde ud af din forvirring ved hjælp af kiste tatoveringsdesigner, der i vid udstrækning er vedtaget af ungdommen i disse dage.

1. Eye, Tear og Rose Kiste Tatoveringer:

Et populært design af traditionel kiste tattoo er her givet en følelsesmæssig touch med øjne og tårer inked langs på kisten. Tatoveringen er den bedste dedikation til en kvinde, der har været tæt på dit hjerte.

2. sov godt kiste tatoveringer:

Kiste tatovering flash mønstre, når du sover godt design, med en kraniet i det giver et fantastisk udseende for nogle, der vil synes farlige for andre. Kisten er fyldt med en kranium i den, med en indpakning af søvn godt bånd på den.

3. Comic Kiste Tatoveringer:

Leder du efter noget alvorligt endnu tegneserie! En grinende tatovering retfærdiggør virkelig dit valg. Tatoveringen gives et 3D-tryk, der viser en kranium, der kommer ud af kisten med et stort smil, hovedlås og en spider på toppen.

4. Devil Kiste Tatoveringer:

Vil du vise den onde side af dit liv! En grå og sort kiste tatovering med en dame med et skelet i kisten er det du leder efter. Den grå skygge af skeletet og den mørke kiste giver en brøndkombination, der er i stand til at udtrykke din negative side.

5. Kiste City Tatoveringer:

Populært kendt som kist byen tatovering, repræsenterer tatoveringen udformningen af ​​døden rundt omkring, som er et billede af Moses Lake. Centrets ansigt repræsenterer også dødsreglen. Farve nuancer og mindre design tilføjer tatoveringen farlige udseende.

6. Angle Kiste Tatoveringer:

Ønsker at dedikere en tatovering til nogen, der gav dit liv et nyt perspektiv! Vinkel tatovering kist design med vinger og en lås på det ville korrekt vise dine følelser relateret til personen.

7. Dragon Coffin Tatoveringer:

Gotisk kiste tatovering design med grå, hvide og sorte farver giver et unikt tryk til bærerne. Tatoveringen gives et Dracula design med hans ansigt og vinger for at gøre det mere truende.

8. træ kiste tatoveringer:

Træ kister blev præge brugt til at begrave de døde kroppe. Denne slags trækiste tatoveringer er elsket af dem, der er knyttet til de traditionelle værdier stadig. Kisten forlades halvt åben med et kors på toppen.

9. The Mummy Coffin Tatoveringer:

Din kiste tatovering design kan få en ny berøring med de egyptiske antikviteter som mumien. Den grå og sorte tatovering er lavet med en mummy, der ligger i kisten. For at gøre tatoveringen mere forståelig er der en note tilbage på den, der angiver opvågningen af ​​mummien igen.

Kisten tatoveringen kan suppleres med forskellige andre elementer som blomster, kranier, jokere, mumier, bevægelser og meget mere. Når du tilføjer et element, ændres tatoverings symbolik også for at gøre dit valg mere gyldigt. Du kan faktisk udforske forskellige veje vedrørende en bred samling nysgerrige kister. På din kiste tatovering kan du også personliggøre dit eget tryk.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send