Skønhed og mode

25 Bedste Rajasthani Mehndi Designs Med Fotos

Pin
Send
Share
Send


Mehandi er en væsentlig del af vores indiske kultur. Det spiller en vigtig rolle i brylluppet og andre lovende ritualer. Ikke kun mehendi, selv brugen af ​​gurkemeje er beskrevet i de tidligste hinduiske vediske rituelle bøger. Oprindeligt blev mehendi kun brugt på kvinders palmer og fødder, men med tidenes fremskridt bliver det en del af ritualer, at selv mænd er tilladt at anvende det på ceremonier eller andre ritualer. Farvning af et selv med mehendi pasta er til stede i vores religiøse skikke, som viser en symbolsk repræsentation af "opvågning af det indre lys".

Der er mange hinduistiske ritualer, som følges op ved at anvende mehendi i hænder og fødder. Festivaler som Karva Chauth, Vat Purnima, Diwali, Bhai Dooj og Teej inkluderer mehendi, der anvender ritualer. På disse festivaler anvender kvinder og piger i enhver aldersgruppe mehendi der palmer. Henna blev oprindeligt brugt som en form for dekoration hovedsagelig til hinduistiske bruder. Nogle mennesker arrangerer en mehendi designer for sådanne vigtige ritualer, så alle kan have begge hænder fyldt med gode mehendi designs, men nogle mennesker bliver ofte forlovet ved at vise deres egen kreativitet ved at gøre det selv selv. Der er forskellige sorter og designs af Mehndi kunst og en af ​​de smukkeste og mest intrikate mehndi kunstformer er Rajasthani Mehndi.

Rajasthani Mehndi-design omfatter hovedsagelig folkedans, tradition, kunstformer, kreativitet og farverne i Rajasthani-kulturen. Rajasthani Mehendi design eller kunst viser Henna's unikke repræsentationer ved brug af blomster, blade (især mango blade som de menes at være lovende), påfuglformede mønstre osv. Som afspejler den indiske kultur og tradition.

Rajasthani Mehndi designs anvendes enten på hænder eller på fødder, eller begge dele efter eget valg. På grund af alles travle tidsplan vælger folk den egnede mulighed, der køber en færdiglavet mehendi-kegle. Men i mange landdistrikter i Indien tror kvinder stadig på at male de friske hennablade på at male sten med tilsat olie, som ikke er så meget raffineret som professionelt forberedte henna kegler kommer, selv om de stadig giver meget mørkere farver og holder sig i hånden en lang periode. Rajasthani mehendi design er meget kompliceret. Ofte er brudenes navn eller initialer gemt under mehendi-mønstrene.

Traditionelle og smukke Rajasthani Mehndi Designs:

Her indgik vi 25 top mest rajasthani mehndi designs sammen med billeder til alle dine lejligheder.

1. Rajasthani Mehndi-mønstre til brude:

Mehendi-designs indbefatter undertiden få indviklede mønstre, der anvendes til bruder før bryllupsseremonierne. Bruderne både hænder og fødder er fyldt med tunge design. Disse designs viser ofte bruden og brudgommen billeder eller kan omfatte sorter af skyggefulde blomster og blade mønstre. I Rajasthan er brudgomene givet mønstre, der ofte er så udførlige som dem til brude. Fuld hånd mehendi ser endnu mere smuk ud, når de ledsages af farverige armbånd.

2. Rajasthani Bridal Mehndi Design til fulde hænder:

Dette er den typiske Rajasthani brude Mehndi design til fulde hænder med meget indviklede detaljer. Den venstre hånd indeholder et billede af en Rajasthani prins, der repræsenterer brudgommen og højre hånd har et billede af en prinsesse, der repræsenterer bruden. Da hånden er fyldt med detaljerede designs, er fingertupperne åben. Denne brud og brudgom billede kan trækkes i hvor som helst i hænderne som i håndflader eller håndled eller i arme. Denne Rajasthani Mehandi er egnet til at dekorere brudens fødder med slørark og fuglmotiver. Det er en af ​​de bedste Rajasthani mehandi designs.

3. Easy Rajasthani Mehendi Designs:

En af de fælles og nemmeste former for Rajasthani mehendi design er at lave traditionelle motiver som mango blade grænsen, der er fyldt med små firkanter. De løvmønstre giver mere berøring i designene. Dette design er endda egnet til enhver husholdningsfunktion i stedet for store lejligheder som bryllupper. Disse designs kan strække sig til hele længden af ​​hånden, hvilket gør den meget velegnet til bruden og hendes skabet venner !!!

4. Moderne indiske brude Rajasthani Mehandi Designs:

Nu er dette et ekstremt kunstnerisk moderne indisk mehendi design. Meget pænt udført med få store blomstermotiver og meget grand. Se hvordan blomsterne og bladene har en skygge i sig selv og hvordan båndene udbringer designens fylde. Designet bliver bedre og tættere mod håndleddet fulgt op til albuen.

5. Bridal Rajasthani Mehndi Designs til piger:

Der er ingen bestemt regel om, at det kun skal være dit bryllup for at anvende mehendi! Brudekvinderne kan vælge design i henhold til der valg. For det meste brudens venner vælger et mindre kompliceret og simpelt design end bruden. Få blomst og blade udført smukt kan færdiggøre en glamourøs endnu et traditionelt udseende.

6. Cirkulære Rajasthani Mehandi mønstre:

Bortset fra påfugl, blomster eller blade motiver cirkulære mønstre med få skyggefulde del er også velegnet til mange lejligheder. Disse designs er nogle gange svært at skabe, da mehendi straks viser sine farver. Her får du ikke chancen for at fjerne den anvendte mehendi og trække den igen. Circular mehandi design eller runde strukturer kræver nøjagtighed, og det er bedre at have disse designs kun anvendt af mehendi artister.

7. Fødder og fingre dækket af Rajasthani Mehendi Designs:

Generelt fokuserer vi på palmer eller fødder midtdelen helt for at komme om fingrene. For et komplet udseende er det vigtigt at tegne noget på fingrene også. Håndfingre bliver dækket af de tunge designs, men efterladt fødderne fingre gør det til at se ufuldstændigt ud. Spidserne på fingrene kan dækkes med enkle linjer eller prikker, der giver det et traditionelt Rajasthani-look. Denne simple mehendi mønster kan anvendes af bruden selv.

8. Smuk Rajasthani Mehendi Design:

For at få et design til at se mere smukt ud, skal man være forsigtig med linjerne. Disse linjer hjælper ikke kun med at udfylde et motiv ved at fortykke disse linjer, det skaber en dybde og mørke til motiverne, der skaber en synlig grænse. Perfekt skygge af kronblade også gøre designet ser super chic og super klassisk og helt sikkert brude!

9. Flower Rajasthani Mehendi Design:

Hvis du tror, ​​blomstermotiver er meget almindelige, og du vil prøve noget andet, end du kan dække hele din palme med bladdesign svarende til det, der er vist på ovenstående billede. Her er fingerspidserne helt fyldt med henna. Dette mehendi design på hånden holdes meget grundlæggende med kun vinkel design.

10. Rajasthani Feet Mehendi Designs:

Hvad der nogensinde er det design, vi vælger til at anvende mehendi, være det til hænder eller fødder. Mehandi design bør altid følge spejlreflekterende kunst, hvilket betyder, at begge hænder skal være identiske med hinanden. Det er derfor, at Rajasthani Mehendi design anses for at være den sværeste kunstform.

11. Traditionelle Rajasthani Mehandi Designs:

Dette er et eksempel på et traditionelt Rajasthani Mehendi design. Hånden og håndleddet er fyldt helt med påfugl og mango efterlader design, som gør det til at se mere elegant og smukt ud.

12. Rajasthani Hand Mehndi Design til enhver lejlighed:

Et design, der fuldstændigt fylder håndfladen, er mere egnet til tynd og lang palme. Palmen kan fyldes med meget intrikate slørark, blomster og blade. Men du kan undgå spejlreflektionskunstformen i dette typiske design, da det tager meget tid til at tegne et så detaljeret design. Denne Rajasthani Mehndi design til hænder er ideel til enhver lejlighed.

13. Simple Rajasthani Shaded Flowers Mehandi:

Hvis du ikke er så god i tegningen, så prøv bedre for kryds og tværsnit eller kasser. Inkluder få enkle skyggefulde blomster og prøv at slutte sig til dem med andre motiver ved hjælp af andre typer af arabiske designs. Du kan endda fylde nogle kasser eller skygge dem for at give et mere drastisk kig på det samlede mehndi design.

14. Hele fødder dækket Rajasthani Mehandi Designs:

I dette design er hele fødderne dækket med slørark mønsteret med traditionelle påfuglmotiver efterfulgt af lige linjer til kalven. Du kan holde plads mellem designene, da de har tendens til at give din hud mere retfærdig udseende.

15. Angular Shaded Rajasthani Mehndi Mønstre:

Dette tunge mehndi-design er lavet helt ved hjælp af vinkelmønstre og fyldt med meget indviklede detaljer. Her holdes fingertupperne simple, da håndfladen er fyldt op med et så tungt design. Du kan også tilføje gnistre eller få farvede sten for at gøre dit design mere unikt og smukt.

16. Rajasthani Feet Mehandi Designs til Brude:

I Rajasthani bryllup er fødderne af bruden dækket af mehendi. Feet mehendi designs dækker hele fødderne indtil kalven og man kan se spejlet reflekterende design. Det er et ideelt valg at male neglene, der passer til tøjet efter dagen.

17. Dulha Dulhan Rajasthani Mehndi Design:

Den berømte Rajasthani Mehendi designet er gjort smukkere min design af bruden og bro brudgommen billede. Billederne trækker på håndfladen, og når begge palmer er med i bruden og brudgommen ses sammen, som er hovedtemaet for dette design. En hånd brude billede og den anden hånd med brudgom billede, der bringer bryllup stemningen. Mest brugt design af bruderne.

18. Barat Rajasthani Mehndi Design:

Denne type design afbilder ekteskapsceremonien i en kunstform. Dette design bringer ud af Doli og Barat-processen. Den traditionelle ceremoni udbredes smukt i denne type design. At skitsere dette billede kræver meget tid og tålmodighed. Men Rajasthani-folk er kendt for deres hurtighed og det kunstneriske arbejde, når det kommer til Mehndi.

19. Indviklet forreste hånd Rajasthani Mehndi Design:

Denne type design ser kompliceret ud, men det er intet andet end en stråle af linjer, der danner et mønster. Blomsterbilleder bruges ikke i denne type design. Ser godt ud med indisk etnisk slid og fungerer som armbånd.

20. Indviklet fuld hånd Rajasthani Mehndi Design:

Det er et interlacing mønster med buede linjer og prikker, der bringer ud komplekse designet arbejde. Design af indviklet fuld hånd, mehndi kræver den enorme mængde koncentration og tålmodighed. Denne type design, der oftest anvendes til bruder på grund af dets rigdom, der er bragt ud af designet.

21. Påfugl Mønster Mehndi Design:

Mehndi er en traditionel måde at dekorere damer på. Tilføje til mehndi design er påfugl design, som er et af de ældste og traditionelle design brugt under brylluppet eller enhver festlig lejlighed. Påfugl design dækker hele håndfladen sammen med andre blomsterdekorationer, der går i forbindelse med påfugldesignet.

22. Mirror Design Rajasthani Mehndi:

Et af de mest berømte Rajasthani Mehndi design er spejl design. I denne type replikeres det samme design på begge hænder, som afspejler et spejl. Det er et af de hårdeste design at skabe, da det samme design skal replikeres, som kræver fuld koncentration og designet dækker fuld hånd udført på håndfladen, der fortsætter til overhånden.

23. Krishna Radha Rajasthani Mehndi Design:

Et andet forbløffende Rajasthani Marwari design skildrer Krishna og Radha i en kunstform ved at designe dem på hånden under bryllup fire bruden. Det repræsenterer den kultur og enhed blandt parret, som er blevet illustreret. Billedet er kombineret med blomster eller påfugl design, der bringer ud en skønhed i sig selv uden nogen farver.

24. Rajasthani Mehndi Design Kun På Fingre:

Folk, der er gamle, der ønsker at skjule deres rynker, eller som kan lide at dekorere forhånden kun, så er det det bedste design. I denne type mehndi-design er fingrene på den forreste hånd designet med blade eller blomstermotivdesign med den nødvendige mængde afstand, der afbilder Rajasthani-designet.

25. Karva Chauth Rajasthani Mehndi Design:

På denne dag af festlige damer klæder sig på en stor måde som en brud, der føjer til deres skønhed, er at dekorere deres hænder med mehndi design, hvilket er relativt simpelt. Rajasthani design mønstret i arabisk design det, hvor mehndi er påført på håndfladen og videreført til en af ​​fingrene.

En kombination af nyt med gammelt design frembringer et forbløffende mønster, som er trendy i de seneste dage. Bevarelsen af ​​vores tradition er hovedårsagen til de nye kombinationsmetoder, der passer til den yngre generationstilstand, da mode er anderledes end de gamle tider. Denne ændring er nødvendig for at bevare vores værdier og kultur, som er blevet hilst velkommen af ​​mennesker over hele verden

At prøve det enkle Rajasthani-design i arabisk stil vil være en god start, da det er mindre tidskrævende og let at skitsere på andre folkes hånd først end at prøve det på sig selv i første omgang.

Se videoen: Mehndi Designs for hands 25 Best henna designs for hands (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send