Face Pack

10 bedste hjemmelavede ansigtsbehandlinger til fedtet hud

Pin
Send
Share
Send


Damer elsker at forkæle sig selv. Når det kommer til parlors, nyder de sig fuldt ud, da de kan forynge og slappe af selv, og endda give deres hud en smuk makeover.

Damer med fedtet hud kan hengive sig til et par typer af ansigtsbehandlinger og bevare stråling og sund hud. Regelmæssige ansigtsbehandlinger vil rense din hud dybt og fjerne snavs og forurening. De hjælper dig også med at se unge og charmerende ud.

Hjemmelavede ansigtsbehandlinger til fedtet hud:

Her er vores 10 bedste hjemmelavede ansigtsbehandlinger til fedtet hud.

1. Casual Facial For Fedtet Hud:

Regelmæssige ansigtsbehandlinger er omkostningseffektive ansigtsbehandlinger. Rense først med damp og eksfolier derefter med skrubbe. Ved at tage hensyn til hudtype skal du vælge en maske, der vil hydrere din hud og gøre den til at være perfekt fugtig og ikke ekstra olieagtig. Det fjerner sløvhed i huden og får dig til at føle sig energisk. Undgå, hvis du har acne. Dette er den bedste ansigtsbehandling til fedtet hud derhjemme.

2. Ansigtsbehandling til at reducere acne:

Facial til acne reduktion er akut kun for dem, der har acne skyldes deres olieholdige hud. Det er ok for teenagere og selvfølgelig for voksne. Denne proces er omfattende dyb rensning, damp og derefter eksfoliering af de tilstoppede porer. Forskellige masker kan anvendes i mængden af ​​acne dannelse, en hudlæge kan fortælle dig bedst om det. Dette er den bedste olieholdige hud ansigtsbehandling.

Se mere: Hjemmelavet ansigt fugtighedscreme til fedtet hud

3. Elektriske ansigtsbehandlinger til fedtet hud:

Disse ansigtsbehandlinger er ret almindelige nu. Elektriske ansigtsbehandlinger gøres ved hjælp af to wands, der udsender positive såvel som negative strømme. Disse anvendes bedst på grund af dets vævsstimulering og stigning i omsætning. Musklerne løftes og ser mere glødende ud. Det er godt ansigt til fedtet hud.

4. Frugt ansigts for fedtet hud:

Frugt ansigtsbehandling er den mest ønskede på grund af dets naturlige essens og omkostningseffektivitet. De enzymer og antioxidanter, der modtages fra frugterne, hjælper med at reducere mørke pletter og fine linjer uden at give nogen form for bivirkninger. C-vitamin er gavnligt og gør huden ser strålende ud. Dette er den bedste hjemmelavede ansigtsbehandling til fedtet hud.

5. Antioxidant Ansigtsbehandling til fedtet hud:

Antioxidanter hjælper huden med at bekæmpe de hårde UV-stråler. De får huden til at blive kedelig, får pletter, der er for stædige at gå. Ansigtsbehandlingerne kræver cremer og masker beriget i vitaminerne A, C og E. Porerne renses og snavs fjernes. Dette er en af ​​de bedste hjemmelavede ansigtsbehandlinger til fedtet hud.

Se mere: Naturlige skønhedstips til fedtet hud

6. Guld ansigts for fedtet hud:

Guld ansigtsbehandling er en unik og dyr ansigtsbehandling, hvor cremen, hvis den indeholder 24 karat rent guld. Denne creme trænger nemt ind i huden, og guld har en stor effekt på fjernelse af toksiner og urenheder. Dette gør også nye celler vokse og får damene til at se unge med blød og strålende hud. Dette er den bedste guld ansigtsbehandling til fedtet hud

7. Herbal Facial For Fedtet Hud:

Urte ansigter heler for acnes, det for naturligt. Det styrer olie og beroliger huden med anti-septiske egenskaber. Urte ansigtsbehandlinger hjælper også med at fjerne blackheads og whiteheads. Det fjerner de døde celler og får nye til at vokse. Urte ansigtsbehandling, der indeholder Neem skal være den bedste ansigtsbehandling til fedtet hud.

8. Pearl Facial Til Olie Hud:

Pearl facial fjerner tans og hjælper med hudfarvning. For det første skal huden blive dybt renset for at få sin forfining tilbage. Derefter masseres en perlecreme let og efterfølges af anvendelsen af ​​perlemask. Det genopliver huden og lader den blive fugtet. Dette er den bedste ansigtsbehandling i hjemmet for fedtet hud.

9. Sølv Facial Til Olie Hud:

Sølv ansigtsbehandling afgifter og renser huden mod snavs og forurening. Den indeholder en glødskrubbe, gel, fløde og et par ansigtspakker, der straks fjerner sløvhed fra huden. Det genopretter pH-balancen af ​​huden og renser porerne, der forhindrer grimme hudorme til at danne. I slutningen vil din hud være charmerende og blød. Dette er det bedste hjem ansigt til fedtet hud.

Se mere: Hjem Remedies For Olie Ansigt

9. Ost Facial Til Olie Hud:

Mejeriprodukter kan være gode ingredienser til ansigtsopskrifter, da de er naturlige og har langvarig virkning. Rens dit olieholdige ansigt med en beroligende og næringsrig ostemaske. En spiseskefuld cottage cheese og honning kan tilsættes med mosede jordbær og lille mælk. Påfør og vask inden for 10 minutter. Dette er den bedste hjemmelavede ansigtsbehandling til fedtet hud.

Billeder Kilde: Shutter lager

Se videoen: Sådan damper du dit ansigt i hjemmet. Eco Masters (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send