Frisurer

Top 9 Flettet Bun Frisurer til langt og kort hår

Pin
Send
Share
Send


Boller og fletninger har eksisteret siden for evigt og med tiden har alt gået igennem forskellige ændringer og modifikationer. Ligesom vores byer, teknologier, ideer og endda udsigter er vores livsstil også ændret. Moden og den trend, vi nu spiller, er alle en del af de tidligere eksisterende modearter og her indarbejder vi de to mest ønskelige hårideer til at danne en komplet ny frisyre.

Sådan laver du Flettet Bun Frisurer:

Dagens artikel fortæller om de forskellige måder, du kan bruge fletninger til at danne en bolle. Prøv disse nye fantastiske bun og fletninger frisurer ideer og bringe et nyt krydderi til din hverdag kedelige frisure.

1. Ballerina Bun:

For at få denne bolle med flettet hår look, ryg børste dit hår og binde det i en pony. Forud for dette forlader en klump af lås på forsiden. Tag nu en hårstreng fra frontlåsen og en anden streng fra ponyen og begynd derefter at binde dem i en fletning. Når du først går med fletningen ved at samle mere hår fra ponyen, vil du ende med ballerina fletningen. Afslut ponyen og sæt den om.

2. Blomsterflettet:

For at få denne blomst fletning frisure begynder med at tage en lille klump af frontlås fra den ene side og begynde fletning det franske stil indtil du er halvvejs ned gennem midten. Mens du er ved at begynde at flette det diagonalt, så du kant mod højre fra venstre. Begynd nu igen at gå til venstre med en anden fletning og afslut den. Nu blæser fletningen og ruller den ind i en blomsterkød.

Se mere: blomst flettet frisurer

3. De To Flettet Udseende:

Start med at binde håret i en pony. Du kan holde løse ender på forsiden til sportslåse. Når pony er færdig, segmenter håret i to dele og begynder at flette dem separat. Ventil fletningen korrekt for at tilføje lydstyrken til udseendet. Indpak og fløj fletningen i en bolle og tilføj en bue for at tilføje noget sjovt.

4. Den indpakket fletning:

Dette er et simpelt nok udseende, som du kan opnå meget nemt. Til dette ville du kræve fire fem hårklip. Sæt håret i tre eller fire dele og begynd derefter separat at flette dem. Når fletningen er færdig, begynder du at rulle dem op og fastgøre dem og derved danne en bolle til sidst.

Se mere: mælkepige fletning frisurer

5. Den nederste fletning:

Du skal blot binde dit hår til en høj pony og sørg for, at håret er ordentligt kæmmet og udglattet. Håret og ponien skal begge være stramme. Nu når ponyen er bundet, skal du forlade et stykke hår fra ponyen og derefter rulle resten i en bolle. Med den løse streng binde nu en fletning og derefter pakke den op.

6. Den Triple Braid:

For at få dette flettet hår ser bun stilarter ud af fransk fletning fra kronen af ​​dit hoved og går hele vejen ned til midten af ​​hovedet. Tag nu de andre tråde og binde særskilte franske fletninger lige ved siden af ​​hoveddelen. Når hele 3 fletningsprocessen er færdig, ruller du resten af ​​håret og bunker det.

Se mere: spiral fransk fletning

7. Mix og Match:

For denne fletning i en bun frisure begynder ved at adskille håret i to lag. Nu med det øverste lag segmentere dem i tre eller fire bit og fletning dem alle sammen. Dette vil være et ideelt scenario nu, hvis du begynder at lave en bolle af disse enkle fletninger og låse.

8. Den omvendte bolle:

For at få denne flettet bun stilarter ser du hovedet på hovedet og begynder at flette hovedet fra nakken på nakken og opad. Braid den fransk stil til halvvejs til midten af ​​hovedet og saml derefter resten og binde den i en bolle.

9. Sock Braid Bun:

Begynd ved at flette frontlåsen fra de to sider og bring dem derefter tilbage og binde dem i en pony. Det næste skridt er at binde en sok bun og pin den fast i den nederste ende af dit hoved.

Trin for trin proces af flettet bun frisurer gennem denne artikel vil helt sikkert hæve din nysgerrighed for at få dem. Prøv mindst en stil over, når du vil have en anden frisure.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send