Skønhed og mode

9 Best Feather Nail Art Designs

Pin
Send
Share
Send


Fjær design er en populær negle kunst tendens i disse dage. Det ser meget flot ud, når det sker på negle. Hvis du tænker på, hvordan man opretter disse flotte flotte fjer negle uden at have problemer med at gennemgå al frihånds maleri hårdt arbejde, så vil vi fortælle dig løsningen. Fjeder design kan skabes på negle på to måder. For det første kan du enten lave frihåndsmaleri eller stempling eller endda vanddekaler af fjerdesign på dine negle. Den anden nemme måde er at bruge ægte fjer på neglene skåret ud i formerne af dine negle efter at have lagt dem på neglene. Disse specifikke fuglfjeder af forskellige farver og designs er let tilgængelige i nail art butikker. Du kan få fat i et par pakker med negle kunst fjer og tage en tur med det.

Her er vores top 9 fjer nagel kunst design til at inspirere alle jer piger derude.

1. Real Feather Nail Art Design:

Denne form for fjerdesign kan nemt opbygges på neglene ved hjælp af ægte fjer i forskellige farver. Dette design ser meget cool ud? Brug fjer på neglene efter base coat og base paint ansøgning. Du skal anvende gennemsigtig poleret på neglene, før du påfører fjerene på neglene. Dette vil hjælpe fjederpinden til neglene. Skær fjederen i henhold til negleformen og påfør et andet lag gennemsigtigt poleret. Der går du, det er færdigt!

2. farve kombineret fjer neglelak design:

Nogle gange er det et godt valg at bruge forskellige farvede polisher på neglene til et glamourøst udseende. Brug nogle fjer til negle kunst i forskellige farver eller anvende dem på forskellige måder, f.eks. diagonalt, vandret osv. Du får et ligner det ovenstående.

Se mere: Airbrush Nail Paint

3. Lyserøde og hvide neglekunst ved hjælp af fjer:

Du kan få forskellige farvede fjer til negle kunst fra butikker. Prøv noget som det ovenstående i pink med en hvid base maling. Ser meget flot ud?

4. sort og hvid fjer nagel kunst:

Kan lide at holde det enkelt og stilfuldt? Prøv en enkel prikket fjer i sort og hvid på en hvid base maling. Dette kan også se godt ud på korte negle.

5. Gul og sort prikket fjer neglelak:

Prøv en fantastisk farvekombination af skiferbaseret jakke og prikkede sort og gule fjer på neglene. Ser fantastisk og nemt at gøre også.

Se mere: Mosaic Nail Designs

6. Fri håndmalet påfugl fjer neglelak:

Hvis du kan lide den frie håndmaleri måde til din negle kunst så prøv at skabe dette søde mønster af påfugl fjer på negle. Det vil se rigtig godt ud.

7. Frihånds Abstrakt Nail Art Fjær Design:

Denne type abstrakt fjer design kan skabes ved hjælp af dine negle kunst børster og malinger af forskellige farver. Det er et kontinuerligt mønster lavet i vandret formation. Prøv at give dette et skud. Det er meget forskelligt fra enhver anden fjer negle kunst, som du måske har stødt på hidtil.

8. Sort Let at gøre Feather Nail Art:

Dette er en nem at gøre frihånds sorte fjer negle kunst sæt på halv og halv turkis base maling. Prøv denne ene ud.

Se mere: Shamrock Nail Art

9. Påfuglfjerningspikning Nail Art:

Prøv en stempling nail art som den ovenstående med dine stempling værktøjer og specielle polerer. Hvis du er god med stempling, så skal fjer negle kunst som den ovenstående komme meget nemt for dig.

Kan du lide denne artikel? Hvilken vil du prøve?

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: 9 Best Nail Art designs compilation January 2017- Nail Polish- Easy Nail Art -Tutorials Part 3 (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send