Skønhed og mode

9 Bedste Palm Tree Nail Art Designs med billeder

Pin
Send
Share
Send


Palm træ design er en af ​​de mest populære og nemme at skabe design til negle kunst. Når det drejer sig om håndfri nail art designs, er dette et design, som man kan skabe meget nemt uden nogen professionel hånd i neglelak eller gode hænder i maleri. Palmer er et meget let at skabe design. Du kan sporte forskellige former for silhuetpalmedesign på neglene til forskellige lejligheder.

Palm Tree Nail Art Designs:

Denne festlige sæson, hvis du planlægger en ferie til strandene, så prøv mindst et par palmetrædesigner på dine negle. Her er vores top 9 smukke palme design til negle:

1. Palm Free Hand Design:

Forestil dig den indstillede sol og den smukke himmel i lilla oransje på afstand. Hvis du helt kan forestille dig dette, kan du nemt oprette det ovenfor viste design. Du kan også tilføje de gyldne sandstrande ved foden af ​​palmerne med et glitter polish efter eget valg eller løs glitter i gennemsigtig poleret. Brug en ventilator børste til dette.

2. Stripes and Palm Tree Nail Art:

Denne form for en farvet abstrakt neglelak kan skabes ved brug af forskellige farver af neglelak i horisontal rækkefølge. Lav nogle let striberede linjer til afgrænsningerne med dig sort striper eller negle kunst børste og sort polsk. Afslut ved at tegne palmetræernes design over det konstruerede design. Cool kig er det ikke?

Se mere: Nail Art Flower Designs Beginners

3. Gradient Texturizing Palm Tree Nail Art:

Prøv en gradient teksturering negle kunst med mørke og lyseblå og nogle gule. Brug en svamp til teksturering. Afslut ved at tegne et smukt palme på hver af dine negle. Brug en gennemsigtig poleret til at forsegle i det således oprettede design.

Se mere: Forskellige Nail Art Designs

4. Clear Day Palm Tree Nail Art:

En klar dag palme og strand negle kunst kan skabes med noget fri hånd hårdt arbejde. Brug dine dotningsværktøjer til at trække skyerne eller bruge dine tandstikker til designet. Du kan bruge to nuancer af grønt og en brun polering eller maling og din negle kunst børste til håndfladen frigør. Sørg for at palmerne har farver, fordi det er en dagstidsscene, som du maler på dine negle.

Se mere: Nail Art Fruit Designs

5. Flerfarvet Sunset Palm Tree Nail Art Design:

Dette er en flerfarvet graverende palme nail art. Du kan let oprette dette med forskellige farvepuds og svamp. Prøv dette design.

6. Fri hånd Sunset Gradient Nail Design:

En gradient tekstureret solnedgang og palme søm kunst skabt smukt ved valget af forskellige farver, der anvendes i den. Glem ikke det gennemsigtige poleret til glans og glans effekt.

Se mere: Solsikke Nail Art Designs

7. Halm prikker og solnedgang Palm Tree Nail Art:

Dette design er lidt anderledes end de andre, da du bliver nødt til at bruge enten stencils og airbrush materiale til de cirkulære mønstre på neglene eller bruge enden af ​​et strå og hvid polsk. Når basen er korrekt oprettet, skal du trække palmerne i sort for silhouetteffekten.

8. Simple Free Hand Gradient Palm og Birds:

I stedet for at tegne hele palmer kan du trække nogle sektionerede træmønstre på dine negle og nogle fugle. Giv basen maling i gradient med 2-3 farver og svamp.

Se mere: Nail Art Jordbær

9. Fri hånd silhuet palme på en strand design:

Denne form for et fantastisk udseende silhuetpalme design kan oprettes i de dage, hvor du ønsker at tilbringe dine sommerferier på stranden. Hvis du har gode hænder i tegning og nogle grundlæggende farveraturdannende færdigheder, så kan du nemt oprette denne slags negle kunst.

Elskede du håndfladens negle kunstdesign lige så meget som vi gjorde? Forlad din feedback nedenfor.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Se videoen: Nails Without Nail Art Tools! 5 Nail Art Designs! (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send