Skønhed og mode

Sådan repareres et venskab efter en kamp?

Pin
Send
Share
Send


Tillid er, hvad venskaber er baseret på, og når det er brudt, går helvede løs. Det er med tillid, at tilliden mellem to personer vokser, og at overtræde den bryder normen. Stykke dem tilbage er en opgave og nogle gange virker det slet ikke. Men hvis du eller nogen du kender gerne vil genskabe den herlige fortid mellem de to, er intet umuligt. Prøv det og vær meget tålmodig ved at gøre det, men husk, selv troede de to af jer kan snakke med hinanden, det ville være anderledes i øjeblikket. Accepter det og fortsæt, du ved aldrig, hvornår tingene ville komme tilbage til originalen og for godt. Nedenfor gav vi nogle tips om, hvordan man reparerer et venskab efter en kamp?

Hvorfor skete det?

Den første ting du skal gøre er at sidde og forstå, hvad der skete og hvorfor? Dette ville give dig svar på, hvorfor du kæmper med den anden person, din ven. Undskyldninger synes at være uklare her, fordi du ikke ville være i stand til at fortælle den anden person, hvorfor undskyldningen virker egnet på dette tidspunkt. Og dette kunne blive forkert fortolket af to varme hoveder, hvilket gør et større problem ud af ingenting. Men sid og tal ting med ham eller hende, eller dem og fortæl dem hvad du føler. Forklar for dem, at ting skal sorteres ud, og hvad du savner, når du ikke har dem rundt. Kram dem en gang og tal, et knus kan gå langt og løse en masse. Ærligt talt, uanset hvor dårlig kampen var, er der altid håb om, at en ansigt til ansigt konversation kan løse alt. Du ved aldrig, hvad en én til en samtale kan føre til, og obligationer kan genoprettes igen.

Tag det første skridt, vær proaktiv og klart, at du vil rette op, hvad der virker brudt. Spil ikke sindsspil; dette er ikke hvad venner gør med hinanden. Venner elsker hinanden ubetinget, og det er derfor, de ønsker at holde kontakten med hinanden regelmæssigt. Så åben op til det næste og vær klar, og hvis du virkelig er ked af det, mener du det og siger det. Forsøg ikke at narre dem, fordi sjælen genkender engang snart, hvis du virkelig mener at være ked af det eller ej, og hvis negativet ses, kan det blive værre.

Se mere: Sådan opretholder du et godt venskab

Hvad hvis du er offeret?

Undskyldning, selvom du er den i modtagelsesenden, vil ikke gøre dig lille. Husk, at det menneskelige ego skal vandes med kærlighed, ikke vrede og had. Og når undskyldningen er forbi med kærlighed og mening, vil stoltheden smelte og vaske væk egoistiske konflikter. Rolighed er vigtig, mens du gør det, og derfor er du ikke ved at lægge forsvar op, når du bliver skylden i noget, du ikke gjorde. Lyt omhyggeligt og tal med et koldt sind, uanset hvad. Dette ville så indlede en åben diskussion, hvilket ville føre til bedre konsekvenser fremad.

Efter samtalen, giv det engang. Måske en uge eller mere, men giv dem tid og rum. Husk, et brudt venskab skal helbrede, nogle helbreder sig snart, og resten tager aldre. Ægte venner ville ikke bare forlade dig, derfor være klog og mener hvad du siger, når du undskylder at ændre. Dette hjælper kun med at øge dit billede foran dem. Og i tillæg til det ville de vide, at du virkelig er en person, der kan stole på og være sand til kernen.

Endelig er dette også en episode i livet, som lærer dig hvad du burde eller burde ikke være. Derfor, hellere end at bo på kampen, skal du arbejde det og gøre livet lykkeligt.

Se mere: Venskabsproblemer og løsninger

Billeder Kilde: 1, 2 & 3.

Pin
Send
Share
Send