Skønhed og mode

9 bedste anti-Tan produkter

Pin
Send
Share
Send


Beskyttelse af vores hud om sommeren skal være i din spandeliste. Uden ordentlig pleje og sikkerhed bliver huden mørkere og beskadiget. Dette kan yderligere føre til alvorlige sygdomme. Solbrænding er et af de største problemer i sommeren, især af kvinder. Du kan finde en række anti-tan produkter på markedet, som vil hjælpe med at genvinde hudens hud og genoprette den naturlige tone. Alle er ikke ægte; snarere fungerer nogle ikke ordentligt. Således før du køber en anti-tan creme, bør du uddanne dig selv om indholdet, mærket, tilbagemeldingen osv. Nedenfor er de bedste anti-tan produkter, som man kan stole på blindt.

1. Neutrogena Fine Fairness Essence:

For det første er Neutrogenas anti-tan creme det mest effektive produkt på dette område af skønhed. Produktet ligner en creme, men er faktisk ikke en. Ved at anvende kun en lille mængde af Fine Fairness Essence, kan du lindre dig selv fra alle typer garvede pletter. Det vil også udjævne hudtonen, der efterlader dig med en naturlig glød.

2. VLCC Anti-Tan Facial Kit:

Dette produkt bekæmper effektivt mod tan ved hjælp af dets værdifulde indhold. Pakken indeholder følgende underprodukter: -

  • Havregryn Face Scrub
  • Melawhite Dental Gel
  • Melawhite Dental Pack
  • Melawhite Detan Powder
  • Pista Massage Cream

Alle ovennævnte geler og skrubber er lavet baseret på ayurvediske opskrifter. Det betragtes som en af ​​de bedste anti-tan face packs på markedet.

3. Lotus Herbals White Glow Skin Whitening & Brightening Gel Creme:

Cremen leveres med vitale hudblegemidler, der lyser huden indefra. Huden, hvis den er fyldt med naturlige ekstrakter, såsom mælke enzymer, drue osv. Det beskytter huden mod UV-stråler og også fra yderligere solbrunte.

4. Naturens Essence Lacto Tan Clear:

En af de mest berømte anti-tan produkter i Asien er Lacto Tan Clear. Det er meget effektivt at fjerne epidermal suntan ved hjælp af dets ingredienser som honning, mælkeproteiner, geraniumolie osv. Det bringer den naturlige retfærdighed af huden tilbage. Sammen med det genopretter det lysets lysstyrke og sparer det fra UVB-stråler.

Se mere: Multani Mitti Cream

5. Fab Indien Citron og Mint Face Pack:

Pakken ser meget attraktiv ud og er meget gavnlig for at fjerne tan. Det har vist sig, at ved anvendelse af dette produkt bliver huden glat. Det er meget brugervenligt, da det tørrer hurtigt og efterlader en behagelig mynte duft. Det er lidt dyrere end andre lignende produkter på markedet, men er helt værd at prisen.

6. Jovees Anti Tan Pack:

Dette er en naturlig anti-tan pakke, som kan bruges af kvinder i næsten alle hudtyper. Den indeholder nyttige ingredienser som fyldes jord, Olivem, Centifola, Gulerod osv. Alle disse ingredienser hjælper med at fjerne tan.

Se mere: Tan Removal Cream

7. Bare Urter Petal Blød Anti Tan Face Pack:

Den glatte anti-tan ansigtspakke fra Just Herbs er en af ​​de bedste. Den er fyldt med fyldigere jord- og skindbelysning, skønne urter. Udover at bekæmpe hudmørkning, vil dette beskytte huden mod fremtidige virkninger af solbrændinger.

8. Lotus Detan Face Pack:

Detan Face Pack fra Lotus Herbals er et naturligt tanfjernelsesprodukt, der effektivt udrydder mørke pletter. Det lyser op huden og gør det blødt og glødende. Det skal bruges regelmæssigt.

Se mere: Anti Wrinkle Cream For Men

9. Sattvik Sun Ban Remedy For Tan Fjernelse:

Dette produkt fjerner solbrunt inden for få anvendelser. Det virker meget godt på garvede pletter og efterlader huden med en behagelig lugt. Denne økologiske creme er meget overkommelig og kan nemt benyttes.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: 10 Best Facial Kits for Tanning, Pigmentation and Fairness in India (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send