Skønhed og mode

Hvordan man definerer kærlighed i et forhold?

Pin
Send
Share
Send


Kærlighed har mange konnotationer, definitioner og teorier, men lad os se over dem alle, fordi kærlighed kommer i forskellige former og genrer. Det, du kalder kærlighed, kan ikke sees som det samme af andre, derfor hver for sig. Det bedste ville ikke være at dømme nogen for den kærlighed, de giver ud eller indbringer, for som nævnt elskede virkelig ikke har en definition som sådan. Kærlighed kan ske på mange måder, forskellige former og på tværs af alle køn, orienteringer, arter og mere. Samfundet kan ikke definere for dig, hvad du vælger at tro, er kærlighed, så længe du ikke gør noget, der ikke er lovligt eller offentligt, der ville nedbryde den grundlæggende struktur for trivsel i samfundet. Så hvis du har en ide om, hvordan du definerer kærlighed, gør det gennem dine handlinger, ord og gerninger på en positiv måde.

Kærlighed i alt det er formularer:

I den nye tidsalder er kærlighed ikke kun mellem en mand og en kvinde. Overalt i verden opnår samme køn kærlighed anerkendelse, respekt og lige rettigheder. Dette skyldes, at alle mener, at kærlighed ikke har noget køn og kærlighed kom først, mennesker kom senere. Vi er ingen til at mocke, latterliggøre eller fornærme mænd og kvinder, der elsker deres samme køn, ligesom de ikke blander os i vores liv. Kærlighed handler om forståelse, og når du ikke forstår den sande betydning af samme kønsklov, dømmer det ikke at hjælpe. Der er ingen ætsede stenregler, at kun en mand og en kvinde kan elske en anden, så lad os spille menneske og tillade kærlighed i enhver form at sprede sig.

Kærlighed i søskendeformen har også sin egen andel af op- og nedture, men det er også kærlighed i sine stærkeste dele. Når en bror elsker en søster eller en bror og omvendt, tal, handlinger og gerninger taler mængder. Man behøver ikke at mærke eller mærke kærligheden, for endnu en gang her ville der ikke være nogen grund til at gøre det.

Se mere: Sådan får du din kærlighed tilbage

Definer ikke kærlighed:

Skyd mærkningssystemet eller lav en sæt definition med henblik på kærlighed til at eksistere. Når vi bryder behovet for at danne grænser over kærlighed, tillader vi begrebet fred, harmoni og kærlighed til at eksistere og sprede sig. Verden står stærkt i behov for befrielse, befrielse fra bigotry, nærhed og had. Frygt fører til de sidste tre, mens kærlighed i nogen form ikke har plads til det samme. Kærlighed erobrer de hårdeste følelser, det hårde og de svage på sjælniveauer, så hvorfor ikke tillade kærlighed i form at sprede sig og tage ansvaret for verden.

Krige kan ende, og folk kan blive forenet, når kærlighed i mange former er tilladt at eksistere sans definitioner og tags. Man ville se, at der har været tilfælde, hvor almindelige mænd og kvinder har gået op til store hære og distribuerede blomster, en kærlighedshandling. De fattige har delet deres måltider med strays, en kærlighedshandling, som ikke har nogen definition, og mange flere sådanne tilfælde.

Se mere: Sådan opretholdes kærlighed i et forhold

Skal vi virkelig definere kærlighed?

Spørg dig selv hvorfor? Du ville ikke have et svar, og når du ikke har svar, betyder det, at du ikke har forstået, hvorfor du vil stille spørgsmål? Når du ikke forstår, skal du ikke dømme, hellere lære at elske sans domme.

Kærlighed som nævnt er en evig kraft i dette univers; vi kan ikke se det, medmindre vi føler det, ikke gennem berøring men gennem øjnene. Gå videre nu og giv dig selv en kærlighed, føl det gennem dine sanser og vær taknemmelig for det menneske du er. Kærlighed er tilgængelig i overflod; lad det ikke blive stjålet fra dig gennem en definition.

Se mere: Sådan håndteres uberettiget kærlighed

Billeder Kilde: 1 2 3 4

Pin
Send
Share
Send