Skønhed og mode

15 Seneste Hooded Sweatshirts i forskellige designs

Pin
Send
Share
Send


Leder du efter et stilfuldt vintertøj, der kommer med en varm følelse! Hvorfor ikke prøve de populære designs af hooded sweatshirts! Ja, sweatshirts kommer i flere designs at vælge fra lavet af materialer som bomuld og uld til at give varme til kroppen. De er ret beskyttende, da de også indeholder en hue lavet af lignende uldemateriale for at beskytte dig mod den alvorlige forkølelse. De tilføjer en unik charme til dig vintersamlinger bedst båret med skinny jeans. Designet bæres ikke kun af mænd, men også af kvinder.

Top 15 Hooded Sweatshirts For Mænd Og Kvinder I Trend:

Lad os gå til et vindue indkøb for nogle trendy design af hooded sweatshirts at vælge for denne vinter.

1. Vinterbeklædning Herre hættetrøje:

Et almindeligt hættetrøje design i dobbelt farve effekt er det bredt udvalgte mønster blandt mændene for et forenklet vinterlook. Sweatshirtet er forsynet med en grå grå for og bag med to skrå lommer. Skulderdelen og ærmerne er farvet i magenta pink sammen med hatten.

2. Personlig hættetrøje Sweatshirt til kvinder:

Ønsker at have sweatshirt hættetrøje design med dit eget navn eller som er designet i henhold til de designs, der er valgt af dig! En almindelig offwhite sweatshirt er udskrevet med buede alfabeter og lange justerbare ærmer. Det er det bedste slid for enhver sæson over casuals.

3. Loose Wear Herre hættetrøje:

Elsker at bære de barndomsbilleder! Her har vi en sweatshirt med hætte og et tryk, der sikkert vil minde om barndoms superhelter. Den sorte sweatshirt er centraliseret med printet og en løs montering for at gøre vinteren mere varm til dig.

4. Mini sweatshirt hættetrøje til kvinder:

Kom tilbage til din barndom med hættetrøjer og sweatshirts i minikjole pasform. Sweatshirt'en får mini-trykket på den, mens ansigtet bliver forsvundet. The hoodie bærer også en bue design svarende til den af ​​mini for en perfekt fangst af karakteren til teenagere.

5. Slim Fit Herre hættetrøje:

Den bedste hættetrøje er lavet mere afslappet med en sideåbning i lynlås. Den sorte sweatshirt er dekoreret med blå udskrifter, der er synlige, når kæden åbnes. Den bærer også to store lette lommer. Den slanke montering gør den passende til mændene med hud jeans.

Se mere: Trykte Hooded Sweatshirts

6. lynlås Herre hættetrøje:

En sweatshirt fås med lynlåssåbning med to forskellige farver at vælge imellem. Den er lyserød fra ud, mens den er grå indefra. Dette gør det velegnet til at bære i to forskellige farver. Hoodie er også givet en elastisk ende nedenunder for en præcis pasning på casuals.

7. Girly Relax Sweatshirt hættetrøje til kvinder:

Kærlighed med bøjende citater på dine toppe! Her er en sweatshirts og hoodies design i pink til kvinder, som får smukke linjer på den. Hættetrøje er lavet af blød uld, som er behageligt om vinteren med mild forkølelse. Hoodie design er fastgjort med en pakning hals, der også dækker halsdelen.

8. Kinesisk herre-hættetrøje:

Kina er berømt for sine drage designs. Et mønster inspireret af disse design er mænds hættetrøje, der får en drageudskrift på en af ​​siderne. Den slanke sweatshirt leveres med flere farver til at vælge fra for en kontrast på den jeansfarve du tænker på at bære.

9. Look Attitude Mens Hooded Sweatshirts:

Vil du vise din farlige side til folket! Få en herre hættetrøje, der er designet med en kranium på bagsiden. Designet viser den grusomme del af den, der bærer den, for at vise had mod kærlighed. Den forreste del er efterladt ren, hvilket giver et fascinerende udseende over blå jeans i mørke.

10. Langærmet hættetrøje Dame hættetrøje:

Et funky design i hættetrøje til kvinder er lavet med tynde uld. Hættetrøje er givet lang længde, som er inspireret af de lange kjoler. Bagparten holdes længere end den forreste del med to sensuelle snit på siderne. Den bæres på jeans og shorts på strande eller til et stilfuldt udseende på fester.

Se mere: Ladies Hoodies

11. Sweetheart Special Dame hættetrøje Sweatshirt:

Pink med et hjerte print! Hvilket fantastisk flot design er det ikke! Ja, hættetrøje er i pink lavet af bomuld, fås hjerteformet print i hvidt. Hættetrøje med hele ærmerne får også en indre eller t-shirt i hvid inderside til et nyt design. Det er perfekt til picnics eller udflugter over casual klædt.

12. Designer Sweater Women hættetrøje:

Et sweater design kombineret med et hættetrøje design giver et flot udsyn. Hoodie sweatshirts er lavet af uldemateriale og gives vævede tryk svarende til de traditionelle i geometrisk. Designet bæres også på ærmerne. Det er det bedste vintertøj med et dapper look.

13. Hvid vask Præget Sweatshirt til mænd:

Et helt trendy design i sweatshirt med hætte er en dekoreret med sprinkler, der danner en galaksevisning. Sweatslet er også givet en løs montering, der passer til mændene med mellemkrop. Hættetrøje giver en V-hals på forsiden, som også dækker halsdelen. Det passer godt i temafester eller til fritidstøj.

14. Ungers Regular Wear Hooded Sweatshirt:

En ny kollektion i hooded sweatshirts er den, der er præget ærmer design i checks med en slank for og bag. Sweatshirtens hættetrøje gives lagdelt halsdesign med knapper til justeret åbning. Sweatshirt'en har også en lynlåssåbning. Det er bedst udvalgt af college teens for en slank og fyr udseende.

Se mere: Stilfuldt Hoodies

15. Shrug Dame hættetrøje:

Ønsker et hættetrøje design kun for en fashion statement! Her er en sweatshirt hættetrøje, der er inspireret af shrug designs til kvinder. Hættetrøje er fremstillet ved at strikke uld med slanke design, der giver prikker, mindre kontrol og foderdesign i en enkelt hættetrøje.

Hooded sweatshirts er lavet af blødt uldmateriale. Det giver yderste blødhed, som kan bæres ikke kun til vintre, men også til somre. Det bæres også på tidspunktet for motion og også for fritid.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Se videoen: Hoodie. GLMV. Gacha Life (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send