Skønhed og mode

9 Populære Valentinsdag Nail Art Designs

Pin
Send
Share
Send


Lad dine fingre snakke denne Valentinsdag med hjertefyldte sømkunstdesigner, der bespeak af kærlighed, hengivenhed og en dyb binding mellem to elskere. Valentinsdag nail art tilbyder et bredt udvalg af mønstre at vælge imellem. Hjerteformede billeder er næsten altid det centrale tema ofte ledsaget af ordet 'Kærlighed'. Mulighederne for hjerteformede designs er uendelige. Kvinder rundt om i verden dekorere deres negle i forskellige stilarter og design, der taler volumener. Valentinsdag nail art er sjov og nem og en absolut spænding. Kærlighedens budskab frembringes fra de enkleste af design til de meget mere udførlige.

1. Red-Hot Valentinsdag Nail Art:

En perfekt negle kunst design for kvinder, der søger at tilføje krydderi til deres romantik på Valentinsdag. Dens besked kunne ikke være noget højere. Den røde nuance af neglelak er et dybt, mørkt og gådefuldt valg forstærket af en sprinkling af glitter hen imod neglens bund. Dette design sidder godt på både lange og korte negle.

2. Glad Valentinsdag Nail Art:

Denne søde-som-slik nail art design til Valentinsdag er en ren fornøjelse. Den rosa og hvide kombination kunne ikke få noget sødere. Den franske manicure stil gør det til at se mere elegant ud. Dette delikate hjerteformede design er bundet til at fange hjertet af din elskede.

3. Bouquet neglelak:

Intet siger "Jeg elsker dig" som en rød buket hjerter på neglene. Denne bouquet negle kunst design er lavet med røde hjerter til roser på en nøgen pink base frakke for at øge effekten. Det er et charmerende design lavet til buddet hjerteligt.

Se mere: Thanksgiving Nail Art Ideas

4. Single Base Color Nail Art:

Rød - Kærlighedens farve taler volumener, så når du tydeligt anvender neglene som en basefrakke og prydet med glitter, kan det sætte din elskers hjerte i brand. Dette enkle, men provokerende negle design stammer dybt lyst og lidenskab.

5. Lacey-Hearts Nail Art Design:

Lace har en drømmende romantik om det. Så når du er sammen med hjerter, et symbol på kærlighed og romantik, får du et sømkunstdesign, der er fyldt med al fervor og passion for Valentinsdag. Den hvide blonder design indhyllet af den lyserøde hjerteformede kontur på en sort base pris er et ideelt design til kvinder, der søger et emblazoneret look.

Se mere: Indiske Nail Art Designs

6. Fransk Tip Hjerter Valentinsdag Nail Art:

Denne negle kunst design er lavet med en fransk manicured base. Derefter påføres 3D hjerte klistermærker på basisbeklædningen, der omfatter spidserne, siden og midten af ​​neglene. Hjertene er så modregnet med pink og hvide perler i store og små størrelser for at gennemføre et udseende af forfining gennem kærlighedens symbol.

7. Røde og Sorte Hjerter Nail Art:

Intet som en fransk manicure prydet med røde og sorte hjerter for at tilføje gnistre til en romantisk aften på Valentinsdag. Hjertene begynder ud fra siderne og tager højde for spidsens spidser. Ikke din typiske Valentinsdag nail art design, men en der vrimler i ren herlighed.

8. Sød Valentinsdag Nail Art:

En sød og farverig negle kunst design, der har essensen af ​​Valentinsdag skrevet over det. Den candy pink negle farve base er et godt valg, der passer godt med den hjerteformede farvekombination af gul, nøgenrosa, grøn og mauve. Meddelelsen indeholdt i hvert hjerte er høj og klar og er sikker på at fange øjnene og hjertet af din betydelige anden.

Se mere: Easy Holiday Nail Art

9. Black Hearts Nail Art:

Denne negle kunst design lavet med en baby rosa og ren sort kombination er perfekt til kvinder, der ønsker at gå imod de konventionelle stilarter af Valentinsdag negle kunst. De små sorte hjerter sender den samme besked som traditionelle røde hjerter. Dette design har sit eget unikke og ser lige så fængslende ud som de forskellige andre stilarter og designs forbundet med Valentinsdag.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send