Frisurer

17 Simple Indian Juda Hairstyles For Wedding Parties 2018

Pin
Send
Share
Send


Juda! Det er ikke andet end en simpel hårbun og i hindi kaldes det som 'Juda'. Dette er mest almindeligt såvel som hyppigt brugt frisure, der anvendes af indiske kvinder med jævne mellemrum. Juda spiller dog også en vigtig rolle i brylluppet, fordi det er mest foretrukket af indiske kvinder, der giver dem et traditionelt udseende og alligevel ser comfy.

I listen over brudefrisure kommer Juda først, men i dag giver de fleste piger det en trend under alle omstændigheder eller på college. Indiske kvinder er stolte af deres lange hår og de fleste kvinder foretrækker Juda for at bevare deres hår sundhed samt skønhed.

Seneste Juda frisurer til kort og langt hår med billeder:

Lad os finde de top 16 nyeste og enkle indiske juda frisurer, der passer til kort og langt hår.

1. Rosy Bun:

Som du ved, er Roser en vigtig del af indisk vigselceremoni. Denne attraktive bun accessorized med friske roser ville gå fineste med rød lehenga ellers saree. Dette er en forvirret krøllet bolle tilbageholdt sammen gennem bobby pins. Forreste sektion er blevet gennemført i mellemskille med små vendinger, der efterlader sig til bunken. Dette vil være din gode Juda frisure til saree.

2. Flettet bun:

Dette er den simple juda frisure. Det er ikke andet end en bolle forberedt ved sammenføjning af 2 fletninger sammen. Tie halvhår på bagsiden af ​​hovedet med et elastik og lav en choti på bagsiden. Lav en choti af resten af ​​hårene på samme måde. Fold den 2. choti rundt om bolleen udarbejdet af 1. choti. Pak det med masser af bobby plus 'Juda' pins. Denne er helt smuk og vil være en brude frisyre af Juda.

3. Sectioned Bunny:

I denne bolle er der en lille sektion af hår, der er cirklet op over en simpel bolle. Forreste del af håret har også været segmenteret godt, der giver lille mængde til kroneområdet uden valg for normal poof. Ekstremt foreslået til en god dag!

4. High Bun Frisure med Bangs:

Du kan forskønne den høje bolle med jeweled kæder af en fremragende maang tikka i form; du skiller dit hår i midterpartiet, på overfladen ellers tilbage børstning det. Slipsen af ​​kanauti kan også sættes på ydersiden af ​​bouffant for at tilbyde den den ekstra kant af stilen. Det er ensomt af den stilfulde bryllups frisyre til runde ansigter og er den nyeste Juda frisure.

Se mere: Indisk Frisure For Engagement

5. Prinsesse Frisure:

Denne Juda frisure er et navn således som af pickup det giver til hele karakteren. I dag vælger mange piger tiaras. Sideskille fra fronten plus bagefter en fletning på kronen, som er koblet for at give et hårbånds type udseende. Omfattende hår er blevet gjort skarpt på rodet krøller plus beskyttet blandt fletningerne.

6. Juda dækket med Gajra:

Hvis Gajras kom i tankerne, kommer der sammen med indiske bryllupper også med det. Dette er et meget traditionelt udseende; Men i øjeblikket er de fleste piger og kvinder mulighed for det. I denne frisure, som en erstatning for simple plain gajra, er også roser indsat. En almindelig bun lukket med denne smukke gajra giver en meget sædvanlig såvel som indisk udseende. Desuden dekorere det ved at anvende fancy Juda pin i midten af ​​bolle.

Se mere: Indian hestehale frisure

7. Halv op halve ned stil:

Denne let halv-halv-ned frisure kan bruges til at dukke op helt brude. I denne brude juda frisure er der en blanding af bolle plus åbent hår. På samme måde vil den store blæser præsentere højhed ud over energi. Kaskadeindtrykket vil gøre udseendet skrøbeligt plus moderne og er en Juda frisure til langt hår.

8. Fransk Bun:

Dette er kendt som fransk bolle, men nu er det meget værdsat af de indiske kvinder, fordi det tilbyder de fleste klassiske såvel som royale frisurer. Denne bolle er pyntet med et stort hårklip. Påtænkt til frontafsnittet kan du få sidevingerne faldende på templet.

9. En Sofistikeret Tilbage 'Juda':

Dette er en fashionabel back bun plus meget velegnet til bryllup. I denne Juda-frisure kan du lægge nogle hårbeklædningsgenstande, som typisk er opfundet af guld, og giver en vis styrke til håret. Denne Juda tilbyder et trendy udseende.

10. Indian Puff Juda Frisure:

Dette er en klassisk Juda frisure, som du kan prøve med håret puffet i fronten for at give det volumen med en lav bolle på bagsiden. Denne indiske Juda frisure går godt på en bryllupsdag. Tilsæt nogle blomster over bunken og dekorér den med stilfulde stifter. Det er klassisk, men delikat gjort frisyre.

11. Lav Bun Flettet Side Juda Frisure:

Dette er den komfortable og nemme juda frisure til kort hår og det ser godt ud og ungdommeligt. Denne stil kombinerer et lavt hår bun med en side fletning. Fletningen løber over bunken og dækker det smukt. Blæs tørre dit hår perfekt og tilsæt noget hårspray. Hairspray vil tilføje volumen til håret. Mens hele processen kan tage tid, er det meget værd. Denne side juda frisure til langt hår sidder smukt hvilende på bagsiden.

12. Messy Indian Juda:

Beskidte boller er en favorit blandt damerne. Denne nye Juda frisure er inspireret af rodet boller og er ret let at lave. Denne rodet hårbun har snoet krøller, der starter ved forsiden af ​​panden sammenflette på bagsiden. Dette kan være valgfrit. Forlad et par tråde og lad det falde på dit ansigt. Dette kan være den bedste frisure til din sydindiske saree. Flaunt det i stil med minimal smykker.

13. Glat Juda Frisure:

Vi kan ikke komme over boller, fordi disse Judas er simpelthen smukke og nemme at gøre. Den bedste del af disse boller er, at de går meget godt med sarees, og du kan bære elegant. Denne lave bolle vil låse hovedparten af ​​dit lange hår og bundle det op på en pæn måde. Du kan også dekorere bunbelægningen med en krans og det er sådan, du klæder dig til en brud Juda frisure. De er pæne og sidder på plads.

Se mere: Nemme indiske frisurer til kort hår

14. Krøllet Juda Frisure:

Denne bedste juda frisure er beregnet til det krøllede hår. Det er virkelig krøllet, der også omfatter bunken på bagsiden. En lille skygge af hårfarve vil øge tiltrækningen. Bunen kan efterlades for at være pæne eller kan være krøllet. Du kan prøve en fletning i forsiden af ​​hovedet eller holde det simpelt uden fletning. Lad et par tråde løsne bag på øret. Tilføj til charmen, lidt smil!

15. Twisted Juda Frisure For Short Hair:

Hvad med en snoet nydelig Juda for kort hår sammen med din choli, lehenaga eller saree? Nå har denne en masse vendinger, der starter fra siderne af panden til bagsiden af ​​bunken. Eller du kan også prøve en mild fletning på siderne. Der er også en hævet hår stil i frynser, der vil tilføje til retro look. Match det med en lille stud for at fuldføre det elegante udseende.

16. Punjabi Juda Frisure:

Dette er den moderne punjabi juda frisure og passer til lange og tykke hår piger og kvinder. Det afspejler punjabi kultur og tradition. Dette hår juda design lavet af flere vendinger fra pande til bunken. At prøve denne punjabi juda, mens du deltager i en fest og en speciel begivenhed, vil få fat i alles opmærksomhed.

17. Den flettet Juda:

For at holde det mere indisk, er denne Juda frisyre helt flettet, det inkluderer også bolle. Det er en god frisure til sport til et bryllup eller enhver social lejlighed. Det kan tage tid, men det er virkelig værd at gøre. Bolle er ikke for lavt eller placeres heller ikke så højt som det gør det behageligt.

Så hvad siger vi til dig hvordan du laver frisyre Juda trin for trin? Se nedenfor.

  1. Først kam din hår med en bred tand kam. Kæmper er afgørende for at fjerne dit hår.
  2. For det andet, side del dit hår. Lav to ponytails fra den.
  3. Braid dine ponytails og binder sin ende med et gummibånd, lige efter at du er færdig.
  4. Løsn din fletning lidt ved at trække det flettet hår ud, let fra begge sider af fletningen.
  5. Derefter rulles fletningerne i cirkulær form for at lave en bolle.
  6. Spænd det op stramt og godt.
  7. Brug to hårnåle på hver side af dit hoved for at gøre det nemmere.

Men for at få det bare rigtigt, her er nogle must-have.

  • 1 bred tandkamme. En bred tandkamme er et must-have, når du prøver enhver ny frisyre.
  • 4 gummibånd til at binde fletningen
  • 4 bobby pins. Bobby pins holder faktisk dit hår på et sted. De er en anden skal have. Så sørg for at købe gode.

Prøv de forskellige Juda frisurer hver dag, eller du kan reservere de sofistikerede til en bedre dag. Under alle omstændigheder er disse boller let at bære og irriterer dig ikke meget. Du kan også eksperimentere enhver anden form for Juda på din hånd. For at give dem et stort udseende, husk at tilføje nogle flotte pins og nogle blomster. De vil tilføje til skønheden af ​​bolle.

Se videoen: Best Wedding Hairstyle For Long Hair. Simple Quick Hairstyle for PartyFunction (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send