Skønhed og mode

Megan Fox Beauty Secrets Revealed

Pin
Send
Share
Send


Der er næppe nogen kvinde derude, der ikke misundner den skønhed og attraktion, som Megan Fox har. Som en af ​​de bedste Hollywood-berømtheder gør hendes strålende ansigt, fascinerende og magiske øjne og smukke hår næsten hendes fejlfri. Den nåde, som hun går med, og den dejlige pout tilføjer kun til hendes generelle personlighed. Millioner af kvinder ønsker at kende Megan Fox's skønhedshemmeligheder.

Den gode nyhed kommer i form af denne nye og friske guide nedenfor, der har alt, hvad du behøver at vide for at nå niveauet af Megan Fox, hvor hendes skønhed er bekymret. Alt du skal gøre er at tjekke dem grundigt og følge de fleste af dem med ren dedikation for at begynde at se synlige resultater.

Megan Fox Skønhedshemmeligheder, Makeup, Hår, Hud og Kost Secrets:

1. Hun tror på 'Mindre er mere':

En af de skønhedshemmeligheder, Megan helt dedikerer sig til, er, at "mindre er mere" mantra. For hende, at holde sminke til det mindste og bruge mindre men effektive hudplejeprodukter er vejen at gå. Hun har en fuldstændig tro på rensende og fugtgivende rutine, som hun følger med due diligence. Hendes favorit fugtighedscreme er bulgarsk Rose Otto fra brand Epicuren Discovery.

2. Korte brusere:

Hun tror ikke, at hun sænker sig i vand i flere timer, men føler sig snarere at tage brusere efter behov efterfulgt af en massage fra koldpresset organisk olie som fugtighedscreme. Hun bruger druesfrøolie smag fra sortimentet. Det passer helt til hendes hud efter hende og er meget lettere og gavnlig end olivenolie.

3. Nej-Nej til solcreme:

Megan er en af ​​de sjældne mennesker, der hader solcreme og de kemikalier, som det bringer sammen. Det forårsager allergier overfor hendes følsomme hud. For at beskytte mod solens UV-stråler forsøger hun kun at træde ud i sjældne tilfælde og bruger hader til at beskytte ansigtet i sådanne tilfælde. I tilfælde af at hun har brug for at sætte solcreme, er det kun La Roche-Posay Anthelios AC SPF 30 High Protection Fluid Extreme solcreme.

4. Til øjenpleje:

Megan dedikerer sig helt til at tage sig af hendes kat øjne, der har været begavet til hende fra fødslen. Hun bruger Perricone MD's Vitamin C Ester Eye Serum. Hun anvendte det 3-4 gange om dagen for at opnå de bedste resultater. Det gør hun efter vask af ansigtet.

5. Oxy Facial hver uge:

En ilt ansigt hver uge hjælper hendes hud ånde som per Megan. Dette gøres, fordi hun ikke har tid til at anvende masker med jævne mellemrum. Hun udgør dette med regelmæssige ansigtsbehandlinger for at kompensere for hudpleje.

Se mere: Koreansk Hudpleje Rutine

6. have rigeligt med vand

En af hendes skønhedshemmeligheder omfatter hendes kærlighed til vand og andre sunde væsker, der hydrater huden såvel som skylder ud toksinerne godt. Ifølge hun drikker 10-12 glas vand hjælper hendes hud forblive fejlfri og fri for alle problemerne.

7. tager korrekt hvile og søvn

For hende tager hvile og en god søvn er meget vigtig, da hun mener, at den holder hendes hud strålende, frisk og fri fra mørke cirkler og puffiness. Det er faktisk blevet bevist af fagfolk, at denne kendsgerning er sandt.

8. Miss Foundation Sommetider:

Ifølge Megan bør hver kvinde savne at bruge fundament fra tid til anden. Dette vil hjælpe huden med at trække vejret og også holde sig væk fra problemer med tilstoppede porer. Det hjælper også med at give en naturlig skønhed til ansigtet, som du vil elske. Det vil give dig et ændret udseende fra det normale også.

Dette er nogle af de skønhedshemmeligheder Megan Fox, som du kan følge i din diæt uden andre tanker.

Se videoen: Megan Fox Beauty Secrets Revealed (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send