Tattoo Designs

9 Ancient Mummy Tattoo Designs til kvinder og mænd

Pin
Send
Share
Send


Det siges og troede på, at tatoveringer øjeblikkeligt giver dig et smukt og unikt udseende og får dig til at skille sig ud i mængden. Folk skildrer tatoveringer efter deres tanker og fantasi, men nogle tatoveringselskere elsker at skildre historiske og antikke designs, da de er modige og skræmmende og samtidig har en vis betydning af symboler der er forbundet med det.

Mummy tatoveringer er dem, der minder dig om døden og frygter dig på samme tid. Mummy tatoveringer er populære blandt mennesker, der tror på livet efter døden, og som elsker at frygte væsner at blive afbildet.

Bedste og stilfulde gamle mumi tatoveringsdesign:

Lad os tage et kig på top 9 forskellige typer af mummy tatoveringsdesigner med billeder.

1. Green Ink Mummy Tattoo Design:

Dette er en mummy tatovering designet på en fantastisk måde, som let kan bringe et sødt smil til dit ansigt. Tegneseriebilledet af denne mumie ser meget fabelagtig ud, og det grønne blæk gør det mere spændende. Orange og lilla øjne giver et klart kig på billedet.

2. Incredible Mummy Tattoo Design:

Tatoveringen synes temmelig fascinerende, da den er afbildet den egyptiske tidsalder og kombineret med mysterier, der giver et spektakulært udseende til brugeren. Tatoveringsdesignet er brillant afbildet, der dækker hele bagsiden af ​​tatoveringsløseren.

3. Magnificent Skull Mummy Tattoo Design:

Som en kranium tatovering symboliserer døden og mumier også skildrer det samme, kombinationen af ​​begge lægger vægt på livet efter døden. Det brede øje sammen med skarpe tænder giver et skræmmende blik på samme tid, der repræsenterer bærerens dristige holdning.

4. Creepy Mummy Tattoo Design:

Tatoveringer kan udformes som antagelse, og efter din tankeproces giver også et nyt og kreativt udseende til billedet. På dette billede er en skræmmende eller skræmmende mumin skitseret, hvor ansigtet er fuldt dækket, og han holder en kranium i sine hænder. Dette er en fantastisk måde at skildre sandheden på, hvis liv, der er død, helt sikkert kommer, er det uundgåeligt.

5. Scary Mummy Tattoo Design:

På billedet lægges der vægt på de hvide øjne i mummien, der har til hensigt at skræmme folk fra sit design. Dette er et perfekt design til folk der sætter pris på mummie tatoveringsdesign.

6. Realistisk Mummy Tatovering Design:

Det menes at mumier er pakket sammen med bandager, så placerer de i graven; tatoveringen viser den samme besked. Billedet er udformet i en sådan tiltalende, at den giver en realistisk følelse og ser på brugerens underarm.

7. Ancient Egyptian Mummy Tattoo Design:

Mummy tatoveringerne er blevet inspireret og spredt fra Egypten, og nu bliver det elsket og tilbedt af mange tatoveringselskere. De egyptiske mummy billeder er ret store i størrelse og dækker næsten en del af kroppen udlån et fremragende udseende til wearer persona.

8. Gorgeous Mummy Tattoo Design:

Tatoveringsdesignet er sket på en vidunderlig måde, hvilket giver et utroligt udseende til brugerens ærme. Den pulserende farvekombination, der impliseres på mummiehovedet sammen med omgivelser afbildet med sort blæk, giver et slående og charmerende blik på ærmerne.

9. Fabulous Wrap Mummy Tattoo Design:

Dette er en mummie tatovering indpakket hvidt bandage over hele kroppen og her har mumien et smilende ansigt og øjnene afspejler det samme. Billedet er skitseret på en vidunderlig måde, der giver et øjeudseende udseende.

Mummy tatovering design er stærkt inspireret fra Egypten som i dette land mummification blev gjort efter en persons død. Mummy tatoveringer kan afbildes i forskellige størrelser, former og mønstre og endda på enhver del af kroppen ønsket af dig. Generelt er disse tatoveringer meget udførlige ser flotte ud, hvis de er designet på en ordentlig måde.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send