Skønhed og mode

Elizabeth Taylor Skønhedstips og Fitness Secrets

Pin
Send
Share
Send


Gamle Hollywoods starlet kan være død og væk, men hendes legendariske skønhed er noget, hun altid vil blive husket for. Elizabeth Taylor er uden tvivl en af ​​de mest kendte ansigter og meget beundret skærmgudinde af alle tider. Hun har været et symbol på skønhed lige siden hun tog på scenen fra en tidlig alder. Hendes vellykkede figur kombineret med hendes lille talje tilføjede til hendes fornemmelse, som 'Liz Taylor' selv var stolt af. Udsmykket med en naturlig skønhed og guddommelig charme, havde denne to-timers Oscar-vinder ikke en bagful skønhedshemmeligheder, men hvis du vil komme tæt på at matche den glamourøse udseende og sofistikerede stil af yesteryear legenden, så er her en håndfuld af tips til at oplyse dig.

Elizabeth Taylors Passion og Make-up Secrets:

Elizabeth Taylor havde alt for hende, fra hendes piercing ser det godt ud til hendes hvide porcelænhud. Hendes livslange passion for smykker og dufte overgik alt andet i sit liv. Hendes samling af diamantkrydsede smykker var en af ​​de største i verden. Efter tæt på hælene var det vellykkede og tidløse sortiment af dufte, som hun skabte til Elizabeth Arden. Hun troede, at parfumens duftende magt udstrålede kvindelighed på en magnetisk måde.

Da det kom til sminke Elizabeth Taylor begunstigede rødme, som hun plejede at give hendes hud en ekstra glød og hendes signatur røde læbestift, som hun bar perfekt. Med rød læbestift, der er den rette ting i dag, kan du genskabe Elizabeth Taylors sizzling on-screen look med en skygge af rød, der supplerer din hudton perfekt.

Nogle hemmeligheder er bedst efterladt skjult, eller så vil det virke, hvis du kendte denne lille hudplejehemmelighed om Elizabeth Taylor. Barbering af hendes ansigtshår var en del af Elizabeth Taylors hudpleje regime, som hun ikke blot havde et fuzzfrit udseende, men også fordi hun troede det gav ekstra peeling.

Se mere: Queen Rania Beauty Regime

Elizabeth Taylors øjenhemmeligheder:

Den mest udtalte træk ved Elizabeth Taylors var hendes varemærke violetfarvede øjne, hvorigennem udstrålede hendes sexappel og legendariske glamour. Født med en dobbelt række øjenvipper kun forbedret hendes udsøgte funktioner. Hendes naturligt tykke, mørke øjenbryn var en anden udholdenhed i øjnene, som hun yderligere accentuerede med mascara, eyeliner og øjenskygge for at fuldføre hendes skærm udseende.

Elizabeth Taylor's frisurer:

Uanset hvad coiffure hun sportede, så Elizabeth Taylors måne med ravnhår altid udbredt. For det meste bar hun håret i hårde bølger. Da den blev trukket tilbage, tiltog hun den med diamant og smaragd tiaras fra sin egen kollektion. Hun har også været kendt for at uddybe sportslige og slående hovedbeklædninger, som kun en stjerne af hendes nåde og karisma kunne bære til perfektion. I modsætning til hendes senere år var hun kendt for hendes "Beverly Hills bouffant", den højt hævede hårmop, der blev hendes signaturstil.

Se mere: Sofia Vergara Makeup Tips

Elizabeth Taylors Fitness Secrets:

Hvordan lykkedes det, at Hollywoods sex-sirene kunne opretholde sin lille figur i de dage, hvor få kvinder udøvede regelmæssigt, og da de ifølge sin egen optagelse ikke havde den fordel at have en motion og fitness regime til at holde hende i form? At være en elsker af ridning og nyder at svømme og gå i kombination med milde toning øvelser hjalp hende med at holde sig i top form.

Se mere: Victoria Beckham Diet Secrets

Elizabeth Taylors Diet Secrets:

I hendes hoveder blev Elizabeth Taylor sat på en højprotein kost, men da hun blev ældre, bestod hendes daglige fødeindtag alt fra bacon, æg og jordnøddesmør til stegt kylling, bøf og kartofler og sovs med Jack Daniels på klipperne ved spisetid. Efter at have levet indtil den modne alder af 79 på trods af at være plaget af mange sygdomme og skader, siger meget om en kvinde, der delte sine dæmoner på hendes kamp med vægtforøgelse og modet og udholdenhed, som det tog for at genvinde sin figur og selvværd i hendes selvbetegnede diætbog, "Elizabeth tager afsted". Hendes personlige diætstik lægger vægt på at erstatte rødt kød og brød med masser af fisk, samtidig med at man understreger vigtigheden af ​​at spise frisk frugt og grøntsager dagligt.

Pin
Send
Share
Send