Skønhed og mode

Ananda Yoga Asanas og fordele

Pin
Send
Share
Send


Ananda Yoga er virkelig en velsignelse for menneskeheden. Det er kendt for sine mange fordele, såsom forbedring af kroppens fleksibilitet, hærdende sygdomme, forbedring af åndedrætssystemet og øget blod og lymfecirkulation. Der er flere poser og aspekter af Ananda yoga, som er blevet diskuteret nedenfor som reference.

Lotus udgør:

Lotus Pose er den mest grundlæggende pose, du bør lære, mens du laver yoga. Det hjælper dig med at meditere bedre og øger dit koncentrationsniveau. Til dette skal du sidde på gulvet med dine ben krydsede. Hold dine hænder på knæ og ånde langsomt.

Barnet udgør:

Til dette skal du sidde på yogamattan, med dine ben foldet på en sådan måde, at dine fødder rører ved din skæl. Nu bøj frem og forsøg at røre jorden. Stram dine arme foran dig og slapp af. Bagsiden af ​​dine hænder skal være på jorden

Se mere: Babaji Kriya Yoga

Cobra udgør:

For cobraposen skal du ligge ned med dine arme på dine sider. Læg dine palmer fladt på jorden og løft din krop, mens du forsøger at holde dine lår fladt på yogamattan. Ved denne position skal din overkrop hæves og dine skuldre skal slappe af i et stykke tid. Dit hoved skal være rettet mod loftet.

Træet udgør:

For træet udgør, stå lige og hold dine arme ved din side. Løft det ene ben op og hvil det på ankelen. Sørg for, at du aldrig hviler på knæet. Løft dine arme og lad dine håndflader stå over for hinanden. Denne stilling skal ske i ca. fem minutter, da dette vil hjælpe dig med at koncentrere dig og meditere bedre.

Se mere: Siddha Yoga Meditation

Sfinksen udgør:

Sfinxposen er meget lig den cobra pose. Til dette skal du ligge på en måttet nedad. Så skal du løfte brystet fra gulvet og albuerne skal hvile for støtte på gulvet. Ved denne position skal din mave røre jorden, og dine underarm skal være fladt på jorden. Dit blik skal også være parallelt med jorden.

Kaoshiki Dance:

Efter Ananda yoga asanas er det vigtigt for dig at lave Kaoshiki dansen, som er bedst for kroppen, sindet og ånden. Det vil udøve dine lemmer, lette menstruation og fødsel af børn og fjerne rynker og sløvhed. Det giver dig også stor tillid og forbedrer tekstur og tone i din hud. Kaoshiki dansen er bedst for at udvikle dine potentialer.

Se mere: Surya Pranam Yoga

Dobbelt vejrtrækning:

Tag dine arme lige på skulderniveauet og lav et dobbelt åndedræt. Bøje dine knæ og bring armerne til forsiden, indtil dine palmer rører. Andet igen to gange, tag dine arme tilbage og rette dine ben. Slap af din krop med en dobbelt udånding igen. Gør dette i cirka tre til fem gange.

Body Recharging:

Stå lige og indånder. Spænd kroppen langsomt på en sådan måde, at den vibrerer. Gaze opad mellem øjenbrynene og følg energien der strømmer gennem din krop. Hold spændingen og lad den slappe af. Gentag denne øvelse i cirka en til tre gange. Glem ikke at slappe af og føle på hvert trin.

Dobbelt ånde uden spænding:

Til dette skal du slappe helt af. Bøj dine albuer og bring det mod brystet. Udånder langsomt og strækker derefter dine arme foran dig. Luk dine øjne og sig det i dit sind "Jeg er fri, jeg er fri". Gør dette seks til ti gange.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Se videoen: Yoga Music, Relaxing Music, Calming Music, Stress Relief Music, Peaceful Music, Relax, 2658C (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send