Skønhed og mode

Top 11 Legetøj til 3 Måneder Gamle Baby

Pin
Send
Share
Send


Hvis du leder efter legetøj til din 3months gamle baby, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi diskutere om nogle af de bedste legetøj til rådighed derude, der passer til de mentale og fysiske behov hos din 3months gamle baby. De top 11 legetøj til 3months gamle baby er som følger.

1. Octopus:

Der er nogle børn, der er meget tiltrukket af havdyr som blæksprutter, som de ser dem i tegningerne ganske ofte. Denne særlige legetøj er lavet af god kvalitet bomuld og sport også smukke farver, som vil være en godbid for dit barns øjne. Det kan siges at være et af de bedste legetøj til 3months gamle baby.

2. julen abe legetøj:

Denne særlige legetøj passer til både drengene og pigerne (3 måneder gamle). Det viser en smuk tekstur, og næsten alle vil nemt blive forelsket i denne smukke legetøj. Det ser ud som om pengene kigger ud af en kop og smilende vibrerende på barnet. Det er et af de bedste legetøj til tre måneder gamle babyer.

Se mere: Bedste Legetøj I 6 Måneder Gamle

3. Hunden anatomi fyldt legetøj:

Denne særlige legetøj passer til din 3 måned gamle baby. Det er virkelig simpelt og ikke for meget over toppen også. Børnene vil finde denne særlige fyldt legetøj, der passer til dem. Det dyrker smukke farvede klæder over hele kroppen af ​​hunden sammen med navnene på disse kropsdele så godt. Dette vil være en god måde at lære dyrets forskellige kropsdele såvel som menneskerne på. Det replikerer en glad hund, og det vil nok også gøre barnet lykkeligt. Dette er et af de ideelle legetøj til 3 måneder gamle spædbørn.

4. Toy Toy:

3 måneder gamle babyer elsker farver, især pigerne (ifølge forskningen). Hvis du leder efter legetøj til 3 måneders gamle babyer, så kan det være det ideelle til dit barn. Dette er dybest set et legetøjstog, som næsten ethvert barn ønsker at lege med. Legetøjet sporter smukke farver på hver eneste mindre og større del af det. Børnene vil finde det attraktivt og vil forhåbentlig forvente mindre underholdning fra dig og holde sig underholdt med denne særlige legetøj.

5. Pony sæt til piger:

Hvis du har en 3 måned gammel pige, så kan dette pony sæt være den perfekte gave til hende. Tillad hende at afsløre hendes sind til dette fantastiske og farverige pony sæt, som vil gøre hendes fantasi mere levende. Lad dem leve i eventyr, indtil de bliver modne hurtigt nok, da de vokser temmelig hurtigt.

Se mere: 5 måneder baby legetøj

6. Aktivitetslegetøjet:

Dette virker som et stort hjul, hvor barnet skal arrangere foder ved at bruge hendes eller hans fødder til at rotere rundt om det. Der er hjul i bunden, som hjælper barnet med at bevæge sig med uret rundt om legetøjet. Det er et rigtig sjovt spil og vil holde babyens krop tilpas og aktiv hele tiden.

7. Letvægtsratler:

Køb nogle rattler, da de er legetøj, som barnet kan lide at holde og rystes og producere støj, og det er en effektiv tidspiller, selv om det kan vise sig at være stressende for forældrene nogle gange, da nogle ikke kan modstå denne støj næsten i hele dag. Dette er helt sikkert et af de bedste udviklingsmæssige legetøj til 3 måneder gamle babyer. Rattles har traditionelt været brugt til at engagere og distrahere babyer, og de har vist sig at være effektive.

8. Bestyrelsens bog:

Disse er indrettede bøger lavet af pap og papir. Disse bøger giver relevante og nødvendige oplysninger til børnene sammen med iøjnefaldende billeder. Det er en af ​​de bedste baby legetøj til 3months gamle.

9. Vandtæt Legetøj:

Hold din beholdning fuld ved hjælp af en række vandtætte legetøj. Børn elsker at benytte nogle legetøj som søhest, ænder, osv. I deres badetid. Disse legetøj er nogle af de mest populære 3months gamle babylegetøj.

10. Monkey Pacifier:

Denne frække WubbaNub Monkey er en tønde grin og vil helt sikkert holde din baby glad. Abeens bløde poter og buede hale er den perfekte størrelse til din babys små hænder at holde fast på. Sæberen er tæt og er placeret på en måde, der er let for barnet. Dette legetøj er helt sikkert, da det er lavet med medicinsk kvalitet, latexfri pacifier og også BPA, PVC og phthalat fri.

11. Manhattan Toy Basketball Baby Toy:

Denne rattle er multi-sensorisk og hjælper din 3 måned gamle baby nået til dette legetøj. Størrelsen på denne rattle er perfekt til små babyer, og ringene glider frem og tilbage. De lyse farver, der bruges, stimulerer bedre udvikling af barnets vision. Labyrinten er fascinerende med farver, og sløjferne får øjeblikkeligt fat i din babys opmærksomhed.

12. Musical Caterpillar Toy, Jcobay Interactive Multicolored Spædbarn Toy Fyldt Cuddly Baby Toy med Linjal Design, Bells og Rattle Educational Toddler Plush Toy:

Denne lille larve er din babys nye bedste ven. Musikken er rolig og beroligende og spiller lullabies i cirka to minutter. Dette er specielt designet til en voksende baby og er et af de bedste legetøj til tre måneder gamle babyer. Den er ideel til barneseng, klapvogn og hvor som helst babyen går. Dette legetøj hjælper i vision, auditiv og taktil sensorisk udvikling.

Bortset fra legetøj er her et par aktiviteter, som du kan forkæle med din lille 3 måneder gamle.

1. Happy Feet:

Dette er en anden god måde at binde med din baby på. Vælg en af ​​de børnehave rimer, du kan lege med barnets tæer og fødder. Placer din baby komfortabelt på ryggen og nå til hans fødder.

Denne lille piggy gik på markedet, (ryste den store tå)
Denne lille piggy blev hjemme, (ryste den anden tå)
Denne lille piggy havde roastbiff, (ryste den tredje tå)
Denne lille piggy havde ingen, (ryste den fjerde tå)
Og denne lille piggy græd: "Wee, væsen, vældig!" Hele vejen hjem! (endelig baby tåen)

2. rull sammen:

  • Tag et blødt tæppe eller sengelinned.
  • Sæt din baby forsigtigt på tæppet.
  • Lav langsomt den ene side af tæppet, så din baby begynder at rulle
  • Fortsæt med at tale eller synge til din baby, mens du leder babyen med dine hænder.
  • Når din baby endelig ruller over, viser, hvordan ophidsede du er.

Gentag det så mange gange, som du vil, eller indtil din baby er træt.

Dit barn vil sandsynligvis snakke til dig på dette tidspunkt. Du kan opbygge hendes dialekt evner ved at tale med hende i løbet af dagen. Tag et stab på at skildre hvad du laver som du gør det, uanset om det simpelthen stabler tøjvaskeren.

Du kan også se dit barn vifte sine arme og sparke hendes ben ivrigt. Hvad mere er, hvis du holder hende op med fødderne på gulvet, skal hun nu trykke på benene.

Dit barn kan ligeledes forene de to hænder, åbne hendes knæhænder og lege med fingrene. Hun kan endda udnytte en lukkede hånd til at bat i dangling legetøj. Du kan opbygge dit barns fingerfærdighed ved at holde et legetøj for at kontrollere, om hun får et håndtag på det.

Se mere: Legetøj til 1 måned gamle babyer

I denne artikel får du en liste over nogle af de bedste legetøj til 3 måneder gamle babyer. Disse legetøj er velegnede til børn, der ikke er mindre end 3 måneder gamle. Der er dog et par legetøj i denne liste, såsom rattles, som vil være egnet til babyer i næsten alle aldre. Babyer elsker at lege og udforske nye ting. Dette er deres måde at forbinde med verden. Babyer elsker dejlige legetøj, der gør musik, lyde og dem, der er lette at klare i timer. Håber, at du nu kan vælge den rigtige slags gave til spædbørn med nogle få tips fra os.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send