Frisurer

Top 9 Prom Frisurer til langt hår

Pin
Send
Share
Send


Forskellige typer af hår styling kan prøves for proms. Cremer og andet udstyr kan købes til at gøre disse hjemme. Dette er en hvor de fleste piger kan lide at bære professionelt udført og andre messed up eller skinnende stilfulde udseende.

Seneste og bedste prom frisurer til langt hår:

Nedenfor er de top 9 Prom frisurer til langt hår, som en person bør helt sikkert prøve.

1. Den Retro Bun Look:

Hvis en person har langt tykt hår, så kan de rulles og derefter gives nogle fudge sprayer for at holde dem på bagsiden. Disse kan klippes ved hjælp af pads og kan også sportes til forskellige typer af fester. Nogle hovedgear tilbehør kan også være sammen med disse.

2. Det halve bølgende udseende:

En person kan gøre dette udseende på unwashed eller produkt opbygge så godt. Disse kan gøres, når en person ikke ønsker at vaske, tørre og derefter lave nogle klip. Disse kan gøres hjemme, og en person behøver ikke at gå til stuen for disse.

Se mere: Prom Frisure for lige hår

3. Sided Braid:

Dette er et kig, der har sektioner rullet fra sider og skal gøres fra professionelle parlors. Dette er også godt for dem, der har produktopbygning, fordi det vil lade sektionerne holde, eller disse kan være meget glatte. Dette kan indstilles med nogle flyve væk og fudge sprayer. Cremer og andre lotioner kan bruges. Dette skal ske på hovedet, som er uvasket for de sektioner, der holder designet.

4. The Fresh Rolled Look:

Dette er et let at se ud. Dette kan også gøres hjemme med nogle ruller. Disse gøres ofte ved hjælp af nogle varme. Høj varme kan påføres med nogle cremer for at få dette, og det kan klare sig med noget festtøj. Lange øreringe kan bæres med dette, og dette kan også bæres som en pigeaften eller kittypartytøj med traditionelt slid. Disse kan holde design til den næste vask. Nogle produktopbygninger kan være gode, da det bliver lettere og varer flere timer, især hvis en person skal deltage i en fest. Disse er også smarte og trendy.

5. Girly bølget udseende:

Hvis en person ønsker det, kan de sportes til nat outs eller et kitty parti. Disse kan også gøres til at bære på diskoteker. Lange øreringe og lange halsstykker kan bæres med disse.

Se mere: Simple Prom frisurer til kort hår

6. Retro Hair Rolls:

Dette er et let udseende, som kan gøres ved at dreje og klippe sektioner. En person kan også glide hvile bagud med forlængelser. Disse kan flyttes til fronten ved en side. Brug mørke læber med dette.

7. Det skinnende bølgende udseende:

Dette er et let skinnende udseende. Dette kan gøres ved at flytte sektionerne til en side og derefter rulle dem op ved hjælp af høj varme. Disse kan også være sport for normale fester. Normale lotioner kan bruges til at skabe disse bølger.

8. Stepped Party Look:

For at gøre dette skal en person få et professionelt udsnit med trinvise sektioner. Disse kan være sport med nogle rullende. Høj varme bør bruges med professionelle produkter til dette trendy look.

Se mere: Easy Prom frisurer til medium længde hår

9. Ramp Style Prom Look:

Dette bør styles fra velkendte professionelle saloner. Dette kan ikke prøves hjemme ved hjælp af produkter. Høj varme og professionelt udstyr skal anvendes. Den centraliserede sektion er også ret moderne. Dette kan være sport for næsten alle andre parter som pigeaften eller endda til en sjov fest.

Billeder Kilde: 5, 6, 9.

Pin
Send
Share
Send