Skønhed og mode

Sådan vælger du toner til din hudtype

Pin
Send
Share
Send


Er du forvirret, hvilken toner er bedst for din hud? På markedet er der forskellige typer toner til stede, men som passer til din hudtype? At vide hvilken type hud du har, dvs. normal, olieagtig følsom ellers kombination er det indledende trin. Hele du skal gøre er at gå til din lokale skønhed butik plus check.

Gå efter bedste toner ifølge en bestemt hudart er faktisk vanskelig, da der findes forskellige slags tonere, der kan opnås på markedet, uden at have en dygtig viden, det er ret svært at vælge den rigtige. Det første skridt er at værdsætte din hudtype, som varierer fra olieagtig til tør, plus normal til følsom ellers kombinationshud.

Sådan vælger du den bedste toner til dine hudtyper:

Se mere: Sådan rengøres ansigt

1. følsom hud:

Alkoholstøttet toner kan beskadige følsomme hudtoner derfor aldrig bruge alkoholbaserede tonere, forudsat at du har følsom hud. Skønhedsekspertens sats høje hasselhaselekstrakter bashud Toner til mennesker med følsom hudkvalitet. Denne fjernelse er desuden bedre ingrediens plus målte antibakterielle egenskaber også.

2. For tør hud:

Tør hud tidligere føles tæt og tæt efter vask. Få et hydratiserende eller ellers en fugtgivende toner til din hud. Bekræft, at der ikke er noget alkoholmateriale i det. Få dem ved nærende olier og fugtighedscreme.

3. Til fedtet hud:

Fedtet hud er den næsten alle problematiske hudtone. Ved olieudskillelse får dit ansigt snavs plus ekstra effluensproducerende bumser, der viser et grimt udseende. Opt toner i, at AHA Heart s plus salcyclic syre har brugt måles bedst for olieagtig hudtone.

Se mere: Simple Beauty Tips til ansigt

4. Til Normal Plus Kombination Skin:

For at starte en normal kombination af hudtoner i forhold til at vælge den rigtige toner, kan du vælge toner i henhold til vejrforholdene. Normale hudfarvekvinder kan bruge forfriskende toner, mens kombinationshudetone kvinder kan anvende fugtgivende stoffer.

Fordele ved hudtoner:

Hvorfor skal vi bruge denne hudtoner? Følg nedenstående fordele for at få løsning på dit spørgsmål.

  • Traditionelle tonere indeholder olier, ekstrakter og fugtighedscreme, der lugter og glatter huden.
  • Friskere klemmer huden desuden involverer ingredienser som grøn te plus koffein.
  • Skin toner foreslår varieret fortjeneste for huden. Toneren refererer til en række skønhedshjælpemidler svarende til traditionelle tonere, fresheners plus astringents.
  • Astringents hold alkohol, som derfor klemmer huden porerne eliminere overskydende olier.

Se mere: Sådan lukker porer på ansigt

Tips til valg af toner til din hud Type:

Pin
Send
Share
Send