Skønhed og mode

Hvordan vælger man en mand?

Pin
Send
Share
Send


Når du vælger en soulmate, er der visse overvejelser at gøre. Det er netop disse overvejelser, der ville definere, om han er MAN for dig eller ej. det skyldes, at "jeg elsker dig" og "du elsker mig" er ikke slutningen af ​​et godt ægteskab for at lykkes, det lægger ikke mad på bordet, og det er kun en følelse, der fører til magisk attraktion. Hvis du virkelig er seriøs om at slå sig ned i livet med en mand af dine drømme, er det tid, du begynder at kigge efter egenskaberne hos en mand, der vil holde dig glad. Kvaliteten i ham skal overskride dine forventninger, og her er nogle flere tips om hvordan man vælger den rigtige mand, som du med stolthed ville kalde soulmate eller en mand og flaunt ham til din familie og venner.

Vigtige råd:

1. Er du klar til ægteskab? Vær ikke under pres for at gifte dig? Har du mødt den mand, som du ville gifte dig med? Har de to af dig dateret eller hofte før forlovelsen eller ej? ved du godt om hans baggrund, hans økonomiske status, hvad hans venner er ligesom, hvad hans familie især sin mor er som eller ej? Dette er vigtigt at svare, fordi du skal vide noget om den mand, der ville lægge ringen på din finger og sige, at jeg gør det når du bliver spurgt.

2. Han skal være vittig og intelligent, men ikke en, der overdriver det. Der er en forskel mellem følelsesmæssig kvotient og intelligent kvotient. Du skal nu måle, hvilket er mere vigtigt for dig, EQ eller IQ i en mand.

3. Hvor ambitiøs er denne mand, som du planlægger at gifte dig med? Eller bygger han kun slotte i luften? Er han tilfreds med hans nuværende job og status i samfundet? Eller har han drømme om at gøre det stort? Hvad er hans ambitioner?

4. Hvad med hans religiøse eller åndelige måder i livet? Er de to af jer fra samme religiøse eller åndelige baggrund? Hvis ikke, ville han tillade dig at øve som du vil, når du er gift med ham, og omvendt?

Se mere: Sådan er du en god kone

5. En mand, der ved, hvordan man danser, ville også være godt andetsteds, få drevet. Så danser han godt, og er det meget vigtigt for dig?

6. Har du mødt sine venner? Hans familiemedlemmer, hans søskende og fætre? Hvis ikke, skal du insistere på, at du gør det. Der er mange tvivl, der kan rydde, når de taler til dig om hans fortid.

7. Tillader du ham helhjertet for den mand, han er? Husk, at du er nødt til at rydde alt dette, før du får længere ind i dette forhold, ellers kan det udgøre trusler foran.

8. Kan du lide den måde han går på, snakker, kler og opfører sig når han er offentligt, sammen med venner, med familie eller bekendte?

9. Kan du lide den måde han lugter på?

10. Er han venlig med børn og kæledyr?

Se mere: Hvordan man opbygger et godt forhold til mand

Endelige ord:

En mand skal være blid på flere måder end en. Han skal også have en sans for humor, men sørg for at han ikke taler med dig, men til dig, når han er vittig. Han skal være en person, der ville være din farsfigur, når det er nødvendigt, en ven til enhver tid og en søn, som du kan forkæle og pleje. Tag dig derfor tid til at finde en person, der er troværdig, pålidelig og omsorgsfuld, men også en, der ved, hvordan man fejer dig af dine fødder med masser af kærlighed og romantik også.

Han behøver ikke at være en mand med udbulende biceps og seks pack abs. Selv en normal blok med en mave, der ved, hvordan man holder dig glad, ville gøre.

Se mere: Find Rich Mand

Billeder Kilde: 1, 2, 3.

Pin
Send
Share
Send