Skønhed og mode

Sådan taber du dig gennem svømning

Pin
Send
Share
Send


Vægttab er behovet for timen, da fedme spredes over hele verden som en epidemi. Blandt strenge øvelser, diæt planer, kosttilskud, aerobic øvelser, svømning fremstår som en af ​​de bedste måder at tabe sig. Det hjælper med at toning kroppen og få muskelmasse på passende steder. Både mænd og kvinder, der ønsker at slippe af med overskydende bagage uden problemer, kan vælge denne kardiovaskulære øvelse. Personer med fysiske begrænsninger kan også vælge at svømme for at kaste kiloene, da det er meget effektivt.

Rolle svømning i vægttab:

Svømning er en ideel form for motion for dem, der ønsker at tabe sig uden at forårsage fysisk belastning. Det er også gavnligt, hvem der finder andre former for motion smertefuld og anstrengende. Denne øvelse kræver i det væsentlige vand som medium. Vand er mediet og fungerer som en pude til knogler og muskler, som kan blive skadet under andre former for øvelser. Opdrift af vandet hjælper med at gøre en overvægtig krop føler sig meget lys. Dette har en lille indflydelse på kroppen og giver optimale resultater. Svømning er den bedste form for kardiovaskulær træning for at forbrænde de store kalorier, der er den største skyldige i vægtforøgelse. Det udvikler også magert muskler masse, som er kendt for at slippe af med overskydende kalorier, selv når det er i ro.

Se mere: Walking for vægttab

Svømningsproblemer, der er effektive til vægttab:

Svømning indebærer flere bevægelser af kroppen, der kan betegnes som slagtilfælde. Forskellige slag har forskellige formål. Ideelt er det bedste slag for vægttab det, der udføres effektivt, men nogle af dem er breaststroke, fri stil, sommerfugl og rygslag.

brystsvømning:

Denne teknik er en perfekt kaloriebrænder, men det er det langsomste slagtilfælde i forhold til de andre slagtilfælde. Det kræver, at kroppen fremdrives med kraft i stedet for at skære gennem vandet.

Se mere: Mave Massage til vægttab

Freestyle:

Det er det hurtigste slag blandt alle slag og resultatorienteret. Det indebærer bevægelse af overkroppen, hvor i en skærer gennem vandet i stedet for at skubbe imod det.

Butterfly Slag:

Dette slag er relativt vanskeligt at udføre og kræver stor fleksibilitet. Men det er lige så effektivt som de andre slagtilfælde for brænding af kalorier.

Se mere: Jogging Tips til vægttab

Bagslag:

Et andet slagtil vægttab er bagslaget. Det hjælper med at fjerne overskydende fedt fra maven og skulderområdet. Denne slagtilfælde kan udføres i længere tid, og det hjælper dermed med at slippe af med kalorierne.

Den rigtige teknik til svømning og dens virkning på kalorier:

Som nybegynder bør man begynde langsomt i ca. 20 minutters session i tre dage. Varigheden bør øges gradvist for at få kroppen til at blive justeret uden overbelastning. Man bør være forsigtig med ikke at blive båret væk og spilde tiden i at spille i vandet i stedet for at svømme flittigt. En kombination af stregerne skal forudindstilles og udføres i overensstemmelse hermed for at tabe maksimale kalorier. Man bør også sikre en times hård svømning regelmæssigt for at tabe vægten, da et par dage med svømning træning ikke giver de ønskede resultater. En ægte session på en times generel svømning kan gøre en gennemsnitlig bygget person løs op til 445 kalorier om dagen. Man bør også give stor betydning for den rette kropsholdning, mens man udfører slagtilfælde, da forkert stilling kan resultere i skader og ikke vil være lige så effektive i vægttab.

Bortset fra at tabe er svømning også en kilde til rekreation. Det er også gavnligt for at holde kroppen godt tonet og fit. Når denne øvelse er indarbejdet med en sund kost i et vægttab regime giver det fantastiske resultater. Men man bør også sørge for kraftig svømning i en længere periode.

Pin
Send
Share
Send