Skønhed og mode

9 nyeste Ramadan håndværk til børn og børnehave

Pin
Send
Share
Send


Folk forvirrer ofte håndværk, som kun papirarbejde, men håndværk betyder faktisk noget, der er håndlavet. Ramadan er den hellige måned med muslimsk kultur, i denne måned er folk hurtigt, og de følger religionskulturen med meget større betydning end den sædvanlige. I denne måned udsmyker folk deres hjem, holder det pænt og rent.

Bedste Ramadan Håndværk For Børn Og Forskolebørn:

Der er mange håndværk ideer, som folk kan følge blandt dem nogle top 9 Ramadan håndværk til børn er,

1. Bønne Perler Håndværk:

De bedste Ramadan håndværk aktiviteter er bønneperlerne, disse er små perler, som folk beder ved at tælle, du kan bare samle små perler og sy dem gennem en tyk tråd og gøre smukke perlefartøjer ud af det, bedre kendt som "tasbi" i urdu.

2. Ramadan Kalender:

Nå er der en timing for hurtig, det er når man skal spise og når ikke, er der en bestemt timing, når man ikke kan spise efter det, og når man skal bryde den hurtige, for dette kan man lave Ramadan-kalender, det er disse Det gode Ramadan håndværk til førskolebørn, da de også får skoleaktiviteter.

3. Ramadan Candle Craft:

I den hellige måned Ramadan holder man sit hus rent og godt duftende godt her er et godt ramadan lanternfartøj, du kan tage dine almindelige glasburer 'og holde dem til månen og stjernen eller en moskeform med glitter eller endda lyse farver papir, kan du også gøre papir lanterne ud af det.

4. Ramadan Bogmærke:

I løbet af måneden Ramadan forsøger hver enkelt person at fuldføre den hellige Koran hverdags folk fuldfører en potion, så du skal bruge et bogmærke for at huske, hvor du sidst læste, et godt ramadansk håndværk til børn er bogmærket, børnene kan lave små bogmærker af papir med bånd fastgjort til det.

5. Ramadan kage:

Som sagt tidligere handler håndværk ikke kun om papir, men også mad kan folk lave Ramadan kagen på den allerførste dag i Ramadan, for at ønske andre godt det er god Ramadan håndværk aktivitet, da du smukt kan skrive Ramadan Mubarak på kagen med nogle flere dekorationer.

6. Ramadan Date Pops:

Så snart en person går i stykker, skal han først bryde den med en dato, så denne Ramadan kunst- og håndværksvirksomhed er en meget god ide. I stedet for normal dato kan du lave en date pop med noget mere knyttet til, chokolade eller selv kage.

Se mere: Mindedag Craft Ideas

7. Ramadan Paper Matt:

Okay, du kan hjælpe din lille til at lave et papir mat. Hvad du bare skal gøre, er at tage et tykt papirark og skrive nogle gode Ramadan citater på ligesom, ligesom bismillah og alt andet du føler, det er de gode Ramadan håndværk til småbørn hvor papirpladen kan placeres foran sit sæde ved spisestuen.

8. Ramadan Rug:

Den bedste Ramadan kunst og håndværk idé er tæppet, hvor en person udfører sin bøn du bare nødt til at tage klud stykke og lave en bønnemuld ud af det, kan du sy noget på det som form af moskeen ...

Se mere: Rainbow Crafts For Preschoolers

9. Ramadan Box:

De gode Ramadan kunst og håndværk ideer er Ramadan boksen, hver person gør nogle velgørenhed i måneden Ramadan, så du kan lave en papirkasse bare ved at folde siderne, holde dem alle sammen og derefter dag for dag tilføje nogle mønter og give velgørenhed allesammen.

Så der er mange Ramadan håndværk ideer, som du anvender i dit liv for at lave håndværk ud af det, der er fødevarer, der er de mest populære ting i Ramadan, nye fødevarer er tilgængelige i Ramadan, nogle er nævnt ovenfor resten er slik og samosa og drikkevarer, mange flere ting.

Se mere: Pom Pom Craft Activities

Pin
Send
Share
Send