Skønhed og mode

9 Unique Fabric Crafts Design Idéer og billeder til voksne

Pin
Send
Share
Send


Hvis man ikke ved hvad man skal gøre i fritid, så er der en meget god løsning på det, og det er stofhåndværk. Det hjælper med at bruge forskellige genbrugsprodukter og ikke kun smide dem i en skraldespand. Brug af stof kunst kan man have forskellige ideer og kan gøre stof håndværk. Forskellige ting som papir, matchstick, bomuldstømmer og genfyldninger kan bruges til fremstilling af kunsthåndværk.

Bedste Fabric Crafts Design Idéer og billeder til voksne:

Her er nogle forskellige stof håndværk design,

1. Stof håndværk nøgleringe:

Hvis man kan udvikle disse nøgleringskæder ud af stofskrot håndværk, så ville han være forelsket i det, de er så søde. Disse er bedst til at vise ens kærlighed til stof og pynte dem med knapblomster. Så man skal bruge disse ting til at gøre det Stofskrot, mellemvægt jern, pap, bånd, gamle nøglering, knapper og tråd. Disse er få ting, der er nødvendige for at lave en perfekt nøglering.

2. Rugende Rainbow Pude:

Man kan bruge forskellige stoffer til at skabe smukke hjemindretnings ideer som kranse og puder. Hvis du vil give glød til dit værelse, så kan man gøre det ved hjælp af håndlavede puder. Man kan skabe dette ved hjælp af stof, fiberfill, Burlap og Fleece.

3. Hexagon Bag Fabric Crafts:

Man kan klare forskellige stof håndværk poser og punge bruge stof håndvæske pung. Til dette vil du have brug for følgende sæt ting Taske taske, en række 5 "firkanter, hexagon linjal og tråd. Lav denne type taske, og denne er nyttig, mens du handler på afslappede faste dage for små ting.

4. Klassisk juletrædesign:

Et af de bedste eksempler på håndværk bomuldsstof er juletrædesign trykt på stoffet. Juletræer er udsmykket eller trykt i guld metallisk. Dette stof er 100% bomuldsdesign. Du kan gøre glansen din jul ved hjælp af disse stof håndværk ideer til voksne.

5. Fabric Flip Flops:

Disse flip-flops kan betragtes som et godt let stof håndværk design. Man kan skabe enkle flip flops at bære om sommeren. Lav denne type flip flop til dit barn, eller du kan give dette til din yngre pige. Små budget stof flip flop er en god ide til gifting.

6. Christmas Fabric Crafts:

Man kan skabe forskellige ting til julesigner ved hjælp af julestoffer. For eksempel scrappy julalve, juletræer, santas og gaveindpakning. Man kan personliggøre elven med julestoffer og håndværk tegne det forskellige ansigt på hver enkelt af dem. Børn vil elske at lege med det.

Se mere: Æg håndværk ideer

7. Jul Santa Santa Design:

Ved hjælp af stof håndværk kan man også gøre julen julemanden. Hver santa kegleformet er lavet af blødt filt, hvilket gør dem nemme at vise. Man skaber en serie Santas til deres familie og venner. Denne type håndværk får opmærksomhed fra seerne, få det gjort før julen kommer.

8. Charm armbånd:

Dette er en af ​​stoffet kunst til voksne for både mænd og kvinder. Dette er også en af ​​de mest gunstige gaveartikler, som man kan give til nogen. Der er forskellige måder, hvorpå man kan gøre armbåndet mere dekorativt som ved at bruge blomster og flere perler til det.

Se mere: Bedste ideer på håndværk at lave

9. Særlig Påfugl Farvelægning:

Denne type stof håndværk er for det meste elsket af voksne og teen. Det kan være afslappende, når du har gennemført noget arbejde, så kan du tilføje farver til arket.

Det afhænger helt af ens kreativitet. Hvis man er kreativ, kan man skabe mest smukt og sjovt fyldt håndværk design. Gør det sjovt med denne ide vil være et stof håndværk, få din ide til handling og prøv nogle unikt stof håndværk til dit hjem eller til gifting.

Se mere: Fødselsdag Craft Idéer for voksne og børn

Pin
Send
Share
Send