Skønhed og mode

Hvordan man laver Tongue Piercing?

Pin
Send
Share
Send


Tunge piercing har for nylig taget en stor sving mod at være yderst fashionabel og en fashion statement. Gå tilbage femten år og tunge piercing var ikke så stor tæppe, men med tiden er det blevet en meget nødvendig fashion statement blandt piger og fyre lige. Tunge piercing er ret smertefuldt, men er ret moderne i dagens æra. Ikke alene er tunge piercing smertefuldt, men det tager også tid at helbrede på grund af konstant brug af din mund til at spise og tale, det er ikke som ørepiercing, der bare tager en uge eller to at helbrede, en tunge piercing har brug for mindst to måneder hvor det kan helbrede ordentligt. Der er visse regler, der skal følges for at opnå en perfekt tunge piercing uden at forårsage nogen infektion. Disse metoder kan gøres hjemme for at spare tid, men du skal være yderst forsigtig, spørg hjælp fra familiemedlemmer, før du udfører disse metoder til tungen piercing.

De øverste metoder til tunge piercing er nævnt i detaljer nedenfor-

Værktøjer:

Før du starter, skal du have alle dine værktøjer til at gennemføre denne proces effektivt klar, så du ikke går glip af noget i processen. Værktøjerne er vigtige i processen med tuning af tungen. Hold dig klar til en klemme, smykker, en nål, handsker, som er blevet desinficeret og nogle følelsesløshed, så smerten er nedsat.

Rene hænder:

Desinficere dine hænder ved at vaske dem med en antibakteriel sæbe, så du ikke får en infektion ved at røre den nyligt gennemborede tunge med dine hænder. Rengøring af dine hænder giver dig mulighed for at føle sig sikrere, når du piercerer din tunge.

Se mere: Tragus Piercings

Rens mund og tunge på forhånd:

Det er vigtigt, at du børster dine tænder og gurgler med mundvasken, før du piercerer din tunge. Mundvasken virker som et desinfektionsmiddel, der renser din mund af bakterier, der kan få tungen til at få en infektion senere, så pas på, mens du udfører denne proces.

Rens værktøjer:

Desinficeret de værktøjer, du vil bruge, er et must ved at bruge alkohol. Disse værktøjer skal være fri for alle bakterier, så der ikke er nogen årsag til infektion, når man bruger værktøjerne til at gennembore tungen. Du kan ikke tænke på at bruge noget andet desinfektionsmiddel, fordi det er din mund i spørgsmålet, og ikke alle desinfektionsmidler er spiselige. Brug derfor alkohol til det bedste resultat ved rengøring af dine værktøjer.

Se mere: Belly Piercing Care

Markér stedet:

At markere stedet, du skal gennembore med en markør, er afgørende i forbindelse med piercing af tungen. Markér stedet nøjagtigt i midten og se spejlet til bekræftelse eller spørg en anden person til bekræftelse, hvis det er nødvendigt, eller hvis du er forvirret. Piercing andetsteds end midten kan få dig til at miste din smagsløgs funktion lidt, så pas på og altid være sikker på, før du gør piercing.

Klemme:

Brug en klemme til at holde området på din tunge på plads, så du ikke mislykkes i processen med piercing. Klem det nøjagtige område, du har markeret for de bedste resultater.

Se mere: Piercing Øreringe

piercing:

Nu gennemsøges det nøjagtige område, du har markeret fra top til bund meget forsigtigt med en nål. Gør det netop for at reducere smerten, du kan også bruge en mundvenlig følelsesløshed for at reducere smerten.

Svag wiggle:

Lige vrikke nålen for at åbne hullet mere, så du kan indsætte smykker.

Smykker:

Indsæt nu smykkerne, så hullet forbliver åbent og hold munden ren i de næste to måneder, indtil den heler effektivt.

Se videoen: I Got A Tongue Piercing (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send