Skønhed og mode

Vinter skønhed tips og hemmeligheder

Pin
Send
Share
Send


Vinter, sæson af snefnug og jakker og jul og nytår! Det er den tid, hvor din seng er dit yndlingssted og en varm krus kaffe er din yndlingsdrink. Hvis det bare ikke suger al fugt lige ud af os, ville det være den perfekte sæson! Men tør hud, tørre læber og hårdt hår er kun få af de skønhedsproblemer, der er til stede hele vinteren! Her er et par gode skønhedstips i vintersæsonen, der vil tjene dig godt, især i kulden!

Kost:

Den korrekte mad hjælper altid med at holde din skønhed bevaret! Visse former for mad forhindrer din hud i at blive tør eller revnet. Forbruge masser af olieholdige fisk som laks og tun (højt i omega-3, som hjælper plumpe hudens kollagenproduktion), spinat og avocadoer (højt i vitamin E, som beskytter huden mod UV-stråler og celleskader) og vitamin C-rige fødevarer som f.eks. tomater og citrusfrugter. Reducer forbruget af overskydende sukker i form af jul candies. Sukker gør ikke din tørre hud noget godt. Dette er nogle af de grundlæggende skønhedstips til kvinder om vinteren.

Se mere: Gamle egyptiske skønhedshemmeligheder

Reducere forbruget af drikkevarer:

Jeg ved, at vinteren er tid til dampende varme krus af kaffe eller sennatpartier med masser af alkohol. Men alkohol og koffein dehydrerer din hud uhyre. Så hvis du ønsker at forhindre tør hud, skal du reducere dit indtag af drikkevarer både varmt og koldt. Hold dig til at drikke meget vand. Det vil hjælpe med at skylle ud overflødig toksiner og holde din hud glat og glødende indefra.

Hårskade:

Ja vinter gør din hud tør. Men endnu vigtigere ruinerer dit hår helt! De kraftige kolde vinde gør dit hår blødt og absolut umuligt at tæmme. Marc Trinder, kunstteamdirektør hos Charles Worthington, siger, at investering i regelmæssigt styrende behandlinger og anvendelse af serum i hårets ender, inden du går udenfor, hjælper med at beskytte det mod elementerne og forhindre splitte og falmede ender.

Se mere: Red Carpet Skønhedshemmeligheder

Hot bade:

Varme bade synes som den bedste del af dagen om vinteren. Men du skal sørge for, at du ikke holder dig under brusebadet, der spruter dampende varmt vand for længe! Overlong varme bade gør din hud tørre. Sørg også for, at du ikke bruger dit håndklæde for groft. Pat din hud tør i stedet for at gnide den.

fugtighedscreme:

Det sikre skud måde at bevare din hud fugt er at fortsætte med at anvende mad fugtighedscreme. For den bedste effekt anvende fugtighedscreme lige efter dit bad, mens din hud stadig er fugtig og dine porer åbner. Dette gør det muligt for fugtighedscreme at trænge ind i det øverste lag og holde din hud fugtet i længere tid. Ifølge Karen Bevan-Brown er behandlinger ekspert hos Liz Earle, fugtighedscreme med vegetabilske olier særligt fordelagtige: "Plantolier efterligner hudens egen naturligt effektive fugtbarriere og er fantastiske vinterhudsparere. Dette er en obligatorisk vinter skønhedspleje

Se mere: Hollywood Skønhedstips

eksfoliering:

Nu kan du måske tro at, at holde din krop indpakket i fuldt ærmer og tætte strømpebukser, hjælper med at beskytte det, og der er derfor ikke behov for regelmæssig afskalning. Men det er ikke sandt. Afskalning bør altid være en aktiv del af din kropspleje regime. I løbet af vinteren hjælper det med at holde din hud glødende og giver også din efterbruser fugtighedscreme mulighed for at blive absorberet hurtigere. En ekspert tip er at tilføje et par dråber citronsaft til din ansigtsskrubbe. Citrus syren i citronsaft hjælper med at fjerne limen, der får døde celler til at klæbe på din hud. Kvinder er på udkig efter skønhedstips i vinterhalvåret, så det er mere præcist.

Brug SPF:

Mange mennesker antager, at med færre timers sollys er der mindre behov for SPF-beskyttelse. Så ikke sandt! Vintersolen er kraftig nok til at skade din hud i de få timer, det viser sit ansigt. Så ikke spring over din SPF.

Makeup Tips:

  • Vælg creme baseret fundament som det giver dig en bedre finish. Vælg altid en nuance, der er tættest på din hudfarve.
  • For tør hud, prøv at fugte dit ansigt med en lotion eller vintercreme, før du sætter på din makeup.

Hårpleje Tips:

  • Vask altid dit hår med varmt vand. Varmt vand kan binde dit hår af sine naturlige olier.
  • Olie og massage dit hår regelmæssigt, da det forhindrer skæl om vinteren og holder dit hår sundt.
  • Brug nærende conditioners, da de hjælper med at forhindre tørhed.
  • Dæk dit hår med en hat eller en vinterhætte, når du træder ud. Kold vinde kan forårsage tørhed og splittede ender. Det er også en god praksis at få regelmæssige trimmer.

Garderobe Essentials:

En vinter garderobe er helt afgørende. Du skal forblive varm og hyggelig. Vælg mellem en bred vifte af sweater toppe, cashmere sjaler / sweater og læderjakker til sport et smukt udseende selv på kolde vinterdage.

Fodtøj - der er gode valg fra støvler til ankel længde støvler og alt, hvad der vil holde dine fødder dækket. Dette forhindrer dine såler i at tørre og holder fødderne varme.

Hudpleje Essentials:

Dette er den vigtigste del af vinter skønhedspleje. Kolde vintre kan tørre din hud. Sørg for, at du har cremer og lotioner, der har glycerin eller shea smør eller naturlige olier, når de trænger dybt ind i din hud og nærer det.

Drik nok vand og bliv hydreret. Fugtiggør arbejde på overfladen, hydrater din hud indefra. Fugt din hud mindst to gange om vinteren.

Hydrering er yderst gavnlig for din hud, og det får dig til at føle og se godt ud.

Glem ikke at holde dine læber fugtet. Brug en god læbepomade med en SPF, så dine læber bliver beskyttet, når du er ude i solen. Du kan også gnide massage dine læber med smør eller ghee og lade det natten over for bløde læber.

Alle elsker vinteren. Virkningerne af vinteren kan ikke styres med bare eksterne behandlinger, det starter indefra. Sørg for at indtage nok vand, frugt og grøntsager. Nødder som mandler og hørfrø har essentielle fedtsyrer, der er yderst gode for hår og hud. Prøv disse skønhedstips og kys dine vintre en glad velkomst. Vi har taget os af fra top til bund. Glade vindere!

Billeder Kilde: Shutterstock, 2, 4, 5.

Pin
Send
Share
Send