Skønhed og mode

9 Bedste Daman Turiststeder at besøge

Pin
Send
Share
Send


Hvis du planlægger at tage en kort ferie og søger et godt sted, så foreslår vi Daman til dig. De har nogle af de mest beauteous seværdigheder og strande du nogensinde vil se. Her er en liste over nogle af de bedste steder i Daman, der er værd at besøge og absolut ikke bør gå glip af.

Daman turist steder at besøge:

Jampore Beach:

Tænk på Daman Tourist Places, det første der kommer til ens sind er Jampore Beach. Det er bedst kendt for sine Casuarina plantager og er ideel til bryllupsrejsende. Du kan også komme her til picnics, hvis du kan lide. Det uberørte vand, dårligt vejr og lange strækninger af gyldent sand er sikker på at få dig til at elske dette sted.

Devka Beach:

Devka Beach of Daman er en anden skønhed. Den naturskønne skønhed og ro på dette sted er sikker på at gøre dig forelsket i sine omgivelser. Maden her er spiselig og vejret er behageligt. Kommer til dette vidunderlige sted er sikker på at tage væk al den stress, du står over for i hverdage.

Se mere: Heritage Tours i Indien

Vor Frue Kirke:

Daman er ikke kun kendt for sine strande, men også for sine religiøse steder og steder. En af dem er Vor Frue Kirke. Det er pletfri, smukt og et vidunderligt sted at gå til. Miljøet i denne kirke er sikker på at få dig til at føle dig velsignet og tage dit åndelige liv til et helt nyt niveau.

Panikota Fort:

Hvis du nogensinde har tænkt på en struktur, der er så majestætisk og kunstnerisk, at det ville lykkes at matche strømmen af ​​Daman havstranden lige ved siden af ​​?? Nå er Panikota fort et eksempel på det. Fortet kan kun nås ved at rejse på båd. Turen er helt værd, da dette fort er virkelig fantastisk og fantastisk at se på.

Se mere: Cambodja steder at se

Diu Museum:

Diam Museum of Daman er en af ​​de største turistattraktioner i Daman. Det er godt bygget og har været besøgt af mange mennesker siden etableringen. Den indeholder nogle af de store mesterværker og er fantastisk til alle dem, der er interesseret i at lære og udforske Daman og Diu 's kultur og historie.

St. Jerome Fort:

Nogle af de mest interessante steder i Daman kan være forter, og en af ​​dem er St. Jerome fortet. Dette sted er en af ​​de steder, der ikke bør gå glip af. Kunst, stil og struktur er majestætiske, unikke og kunstneriske. Det er klart, at dette er et af de ældste og mest uvurderlige steder i Daman.

Se mere: Jharkhand Tourist Places

Nagoa Beach:

Nagoa Beach of Daman er en af ​​de fineste strande at være i. Det er en stor turistattraktion og har en hel del strande hvert år. Vejret er balmy i løbet af året og er et af de bedste steder at være i til ferie. Kommer til denne del af Daman vil helt sikkert gøre smukke og fantastiske minder.

Ghoghla Beach:

Ghogla Beach of Daman er romantisk, fredelig og smuk. Landskabet er helt fantastisk. Atmosfæren på dette sted er så fantastisk, at du ikke ønsker at forlade. Kommer her til en kort ferie med familie og venner vil helt sikkert være det værd.

St. Pauls Kirke:

St. Pauls Kirke Daman er et andet kendt turiststed og religiøst sted. Det er omgivet af en smuk udsmykning og har mange træer og blomster. Den naturskønne skønhed, ro og ro i dette sted vil helt sikkert gøre dig nyd og elske denne tur.

Pin
Send
Share
Send