Skønhed og mode

9 Easy Poinsettia Craft Pattern Ideas til børn

Pin
Send
Share
Send


Kreativitet er en vigtig færdighed at øge hos både børn og voksne. Men vi ville føle, at det er let at tænde fjernsynet i stedet for at gøre dem involveret i en aktivitet uden for disse skærme. For at komme ud fra sådanne vanskeligheder kan vi få børnene til at vælge et af følgende håndværk til at udvikle deres kreativitet og motoriske færdigheder.

Bedste og nemmeste idéer til håndværksmønster Ideer til børn:

Her er nogle Top 9 Poinsettia Craft ideer,

1. Paper Poinsettia Flower Crafts:

Denne lyse rødfarvede juletræsblade er unikt lavet af et håndværkspapir. Her er det vigtigt at tage sig af de folder, der skal laves, for den autentiske form af poinsettia blomsten. Nogle gule farvede perler er anbragt over det for at fuldføre sit udseende.

2. 3D View Poinsettia

For at opnå form af 3D-visning, skal papirskærerne være graveret over hinanden, så meget som muligt. Det er bedst at vedhæfte kronblade i grupper over hinanden for at få det flot 3D-udseende. Tilføj nogle grønne blade i begyndelsen for at opgradere skønheden i papinsettpapiret.

3. Jul krans Poinsettia

Kranser bliver populært brugt i julesæsonen til grunden til at dekorere hjemmets interiør, for at give den fortryllende præsentation af fejringen af ​​anledningen. Kranse er af forskellige typer, afhængigt af råmaterialet, der bruges til at gøre det. Her samles de rødhårede blomster i en sådan måde, at de danner formen af ​​origami kranser, der gør det til at se elegant pyntemønster mønster.

4. Crepe Paper Poinsettia Crafts:

Håndværkene opnår deres unikke karakter i udseende, kun når de anvendte materialer er af varianttyper. Derfor er de crepe mønstrede papirer lavet til brug for at gøre denne nemme blomsterblad håndværk. Ved at gøre brug af sådanne papirer, giver det et fuzzy og knusende udseende til håndværket.

5. Glittery Poinsettia:

Glitterprægede papirer gør altid deres stand, når de laver nogen form for udformning. Her, i dette håndværk, anvendes endda nogle glitrende og skinnende papirer som et grundlæggende materiale til at lave en sådan slags poinsettia håndværk til børn. Poinsettia blomsten bliver vist ved hjælp af et veldesignet stativ.

6. Dekorative Poinsettia:

Det er et mousserende og vidunderligt håndværk af en julestjerneblomst, som kan bruges meget som vægindretning. Disse vægbeklædning er så lyse i farver, at det helt sikkert ville gøre hele væggen til at se spektakulært ud.

Se mere: Tissue Paper Craft

7. Christmas Felts Poinsettia Craft:

Felts er dem, der bruges til at tilføje skønheden i juletræet, i løbet af sin festlige sæson. Men bortset fra det, er disse felter i dag brugt som en boligindretning for alle årstider. Det er så ubesværet og nemt at gøre, at selv børnene kan forsøge at lave dette poinsettia håndværk mønster.

8. Uld Strikket Poinsettia:

Her kommer den åndedrætende ide om at gøre håndværk ved hjælp af uldtråd. Poinsettia blomsten er lavet ved hjælp af denne passende farvede uldtråd, som er let tilgængelig på markedet overalt. Det vigtige er at vælge en passende farve til bladene, kronblade og pistolen, for at fuldføre hele udseendet af denne nemme poinsettia håndværk.

Se mere: Toiletpapir Roll Craft Ideer

9. Alluring Plant Poinsettia:

Endelig er her hele planten af ​​poinsetta håndværk med pot fremstillet for at fremvise sin skønhed. Materialerne til dette håndværk afhænger af individets valg. Det kan enten være farvede papirer eller kludmaterialet, der bruges til at lave denne særlige blomsterblomst.

Poinsettia blomster er den ene, der er beregnet til vinter eller julepynt i de vestlige lande. Baseret på disse blomster, er der hundredvis af håndværk, der kan laves til at dekorere vores interiør og også for at opfylde vores crafting oplevelse.

Se mere: Easy Fun Craft Ideas

Pin
Send
Share
Send