Skønhed og mode

Top 9 Floor Rangoli Designs

Pin
Send
Share
Send


Rangoli gør er en populær kunstform af Indien. Smukke mønstre er skabt på gulvet i stuer eller gårde ved hjælp af materialer som farvet ris, tørt mel, farvet sand eller blomsterblad, især under festivaler som Holi, Diwali og andre indiske festivaler. De er beregnet til at være hellige indbydende områder for de hinduistiske guddommers. Design bliver normalt overført fra generation til generation og holder kunstformen og traditionen levende. Her er nogle af gulv rangoli design. Rangoli giver og kunstnerisk føler til stedet og gør det til at se fantastisk ud. Det er en af ​​de bedste ideer til at dekorere boliger, med en minimal udgift. Rangoli er sikkert en tradition i mange husstande, hvor den tegnes hver dag. I resten kan det være bare en festlig affære, som kommer mærket sammen med Diwali og nogle andre festivaler. Rangoli er en velkommen til velstand og fred i huset.

Enkle og lette indiske gulv Rangoli Designs:

1. Denne Ganesha rangoli gulv design er bedst for indiske festivaler som Diwali, når Ganesha er tilbedt med fuld hengivenhed. Det er traditionelt at holde med religiøse følelser af de fleste af vores festivaler. De lyse farver udfolder energien som en festival bringer. Hvad bedre det herren ved din indgang. Men pas på at det er lavet på det sikre sted.

2. Denne er et kunstnerisk mønster baseret mere på blomstersiden. Det er smukt designet med de lyse nuancer, der bringer den i live. Dette mønster er også velegnet til familiefunktioner som en familie puja. Blomster brændstof i livet i det æstetiske strejf af gulv rangoli design.

3. Denne smukke gulv rangoli design er skildringen af ​​en påfugl. Diya øverst betegner betydningen af ​​Diwali, festival af lys. Det er farverigt og lyst. Påfugle og blomster begge har en god luft om dem og ser virkelig forfriskende og indbydende. Diya er en indikator for let afværge væk mørket og enhver dårlig.

Se mere: Rangoli med riskorn

4. Denne blomsterdiwali rangoli har gul som sin base og lys som tema. Det er simpelt, men elegant. Gul er farven på velstand og er blevet brugt elegant i dette rangoli design til gulv. Det ser varmt og indbydende ud.

5. Denne rangoli udødeliggør den stadig så smukke påfugle Rangoli med en kunstnerisk berøring. Det har en levende farveskema. Dette gulv rangoli design er bedst at vinde konkurrencer og værdsættelse.

6. Dette er geometrisk blomsterbaseret rangoli på gulvet. Dens elegante mønster og livlige farver er en visuel behandling. Denne moderne rangoli design hints mod modernisering siver ind i den indiske tradition som selv de grundlæggende kulturelle rødder (som rangoli gør) er blevet farvet i sine livlige nuancer.

Se mere: Rangoli Material Idéer

7. Denne fantastiske repræsentation af en påfugl er en sikker vinder for alle konkurrencer på rangoli. Det kan lyse op en festival og give et charmerende udseende til dit hjem.

8. Denne ene er til symmetri elsker. Dette geometriske mønster giver et flot og elegant udseende til ethvert gulv. Symmetri giver balance, som også angiver opretholdelse af balance i det virkelige liv.

9. Denne gulv dekoration rangoli baseret på rød og gul er en absolut skønhed. Det smidighed spredes en rolig. Diyas bringe det smukke mønster i live.

Se mere: Simple Geometrical Rangoli Designs

Det var nogle af de populære floor rangoli designs til diwali. Rangolis er en integreret del af festivaler i indiske hjem. Farverne og lysene betyder, hvilke festivaler der er til. Den traditionelle kunstform er unik for vores kultur. Disse smukke design kan kun sprede lykke og bringe velstand under det festlige humør. Derudover kan de også vælges ved andre særlige lejligheder.

Billeder Kilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: 9 dots colour kolam for sankranthi beautifull lotus rangoli design best kolam (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send