Skønhed og mode

9 Simple Puppet Crafts For Kids And Preschoolers

Pin
Send
Share
Send


Dukker er de yndlingslegetøj til børnene lige fra de traditionelle dage. Også ved at lave deres egne dukker giver dem den særlige tilfredshed. For børn, der er gale i at gøre forskellige håndværk hele tiden, vil disse dukkehåndværk være en anden fantastisk mulighed. Afslør disse ideer til bedste dukkehåndværk, der er skjult i de følgende links.

Enkle og bedste dukkehåndværk til børn og førskolebørn:

Lad os finde her med de nævnte 9 bedste dukkehåndværk til førskolebørn og børn.

1. Papir taske dukke håndværk:

Her er de mest enkle endnu fremragende dyredukker håndværk, som også er meget sjove det at lege med. De er lavet ved hjælp af papirpose som det grundlæggende essentielle element, og derudover bruges farvepapir til marionetens ekstra tilbehør.

2. Sok Pocket Marionet:

Hvorfor sætte de tomme soklommer i skraldespanden? Vi kan ideelt set gøre brug af det ved at lave sådan en sådan tom kartonæske, til en dejlig dukke. Ungene vil have det sjovt med at gøre disse chuckle nogle monstre som den her viste.

3. Følte fingerpuppet:

Det er også muligt at lave filetypefingdukker, som kan vise enhver form for dyr eller ting. Her viser billedet en fuglefilt dukkemand, der passer godt i dine fingre for at lege med sjov. Der er også andre klasser af muligheder, herunder Halloween, gårdsdyr eller endda grøntsager for virkelig at udvise kreativiteten af ​​børn.

4. Kids Playful Marionet:

Det mest acceptable marionetfartøj til forskolere er afsløret i billedet, som er af unik vintage. Ungene ville virkelig gøre deres aktiviteter med stor begejstring, hvis de får en sådan hånddukkedyr. Disse håndværk gør brug af ispinde til at komme op med sådan fantasi.

5. super sjov dukke

Vi kan også komme ind i det bemærkelsesværdige dukkehåndværk ved at vælge dette billigere billigere materiale af Popsicle-pinde. Disse ting giver det super sjovt til børnene i deres førskole og småbarnsfaser også. De ville virkelig blive meget glad for sådan håndværk.

6. temabaseret marionet:

Hvis du er i jagt på en dukker, der laver håndværk til børnene, som er i deres tidlige barndom, kan du gå til at vælge disse slags temabaserede aktiviteter. Her bruges det typiske kids rim 'Old Macdonald' koncept. Og derfor er husdyr fremstillet til hver finger af håndhandskerne.

Se mere: Dragon Craft Ideas

7. Unique Finger Dollette:

Her kommer favorit af alle børn, Bumble Bee, på sit show. Fingerdukkens abstrakte ide er klumpet sammen med denne søde bøffartsdannelse. Du kan bare prøve dette enkle sejldukkebåd til børn og nyt med nye ideer til at give sit udseende.

8. Cup Dragon Marionet:

Det er lidt vanskeligt at lave, hvor papirkopper er anbragt som vist på billedet for at danne dragenes krop. Den farve der bruges her er rød, og det er udelukkende individets valg. Så ved at tage begrænset hjælp fra en voksen, kan børnene også nyde sig i sådanne dragondukkedesigner.

Se mere: Owl Craft Ideer til børn

9. Funny Birds Marionet:

Variant af fuglearter kan også vælges for at gøre sådan slags sjove dukkehåndværk. Her er uglen designet med ens egen fantasi til at gøre det som en skør og dementeret ugle dukkete håndværk. Det almindelige materiale kaldes papirposer bruges kun her.

Du kan prøve at lave sådan dukkebåd hver dag i dit hjem, hvilket gør det til en ny, hver dag med spænding. Også børnene vil have en god tid til at lære, når disse sjove læringsbegreber med håndværk er involveret.

Se mere: Craft Making Ideas

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Paper Butterfly Hand Puppet Craft Template - paper crafts for kids (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send