Skønhed og mode

15 kreative designs til at lave håndlavede armbånd hjemme

Pin
Send
Share
Send


Bangles er traditionelle smykker, der bæres i hænderne. De bæres mest over hele verden. De er cirkulære og meget klassiske. I Indien er det tradition at gøre brudens slid bangles. Det betragtes som inauspicious for gifte kvinder at være bare hånd.

Der er mange stilarter af armbånd. De er lavet af forskellige materialer som guld, sølv, glas og plast. Det siges at bære kontrastfarve på armbånd. Håndlavede armbånd har mere popularitet hos unge piger. Du vil finde fra traditionelle til afslappede sorter i disse typer armbånd, for hver stil får du en god som du ønsker.

Making Bangles by Hand at Home:

Her er få typer håndlavede armbånd. Dette vil hjælpe dig med at vælge, hvilke der skal bruges efter anledningen og påklædning.

1. Håndlavede trådarmbånd:

Håndlavede tråd armbånd er fremstillet ved at indpakke tråd omkring armbåndet. Normalt anvendes silketråd. Den får flere farver ved at bruge mange tråde. Denne indpakning udføres meget dygtigt. Det er et helt hit blandt college går piger, da det ser ud til at være meget afslappet. Du kan gøre dem i huset. Mange skoler giver det som projekt til børn. Det er en meget kreativ mulighed for at holde børnene optaget.

2. Håndlavede Ghungroo Bangles:

Ghungroo er runde bolde, der gør behagelig lyd.De er bundet på armbåndet. Dette giver behagelig lyd, når du bevæger hånden. De er meget behagelige og traditionelle udseende. Mange piger bærer det med jeans for at give indo-vestlige udseende. De er meget enkle at se endnu, lyden gør det meget attraktivt

3. Håndlavede Beaded Bangles:

Beaded håndlavede armbånd har perler fast på dem. For det meste sidder de fast med lim eller vævet ind. Dette giver et hungersnød udseende. Også skinnet i dem tilføjer lidt glamour. De bæres af traditionelle indiske tøj. De får dig til at se meget stilfuldt ud.

4. Håndlavede klud Bangles:

På samme måde som tråd er indpakket på armbåndet, klud skæres i strygere for at pakke. Nogle gange er de syet på armbåndet. Dette giver et traditionelt køligt udseende. Når du bærer det, skal du undgå at lægge dine hænder i vand. Denne stil er perfekt til somre. De er behagelige på huden.

5. Papir Håndlavede Bangles:

Papir håndlavede armbånd er pakket i papirstreng. Denne indpakning er lavet med forskellige stilarter af origami. Forskellige farver og nuancer bruges til at gøre det. Den er slidt af kurta og jeans. Du vil måske bruge behagelig lugtende lim, når du laver denne type armbånd.

Se mere: Forgyldt armbånd

6. Hæklet Håndlavede Bangles:

Hæklede Håndlavede armbånd har hæklet arbejde udført. Dette er et elegant valg af arbejde. Nogle gange har de perler knyttet. Mange blomster og detaljerede designs er lavet. Normalt anvendes disse armbånd med indiske tøj, men du kan bære det med jeans, da de bare er så kloge.

7. Laced Bangles Håndlavet:

Laced Håndlavede armbånd har snørebånd bundet rundt. Dette er en simpel og elegant stil. Du kan bære det med kjoler. Dette er en hungersnød stil. Det anbefales at ikke lade dem da blonder kan blive trange.

8. Krystal Håndlavede Bangles:

Krystal håndlavede armbånd har krystaller i dem. Denne stil er at glæde den yngre generation. Det appellerer også til kvinder, der ønsker at tilføje glam til deres udseende. Denne type armbånd er også tilpasset med krystaller i henhold til stjernetegn.

9. Weaved Håndlavede Bangles:

Weaved Håndlavede armbånd er vævet med tykke strenge. De er lidt afslappet. Mange gange bæres det med vestlige tøj. Det er ikke meget hungersnød. Det kan også bæres af mænd. Nogle gange er denne stil lavet med læder.

10. Stoned Håndlavede Bangles:

Stoned Håndlavede armbånd er en meget gammel stil; Hyderabad og Rajasthani er få stilarter. De har sten indgraveret i armbåndet. Mange gange armbånd med tråd har sten bundet i dem. Denne stil kan bruges i bryllup. Det kommer også i tung stil.

Se mere: Silk Thread Bangles Modeller

11. Håndlavede Charm Bangles:

Håndlavede charm armbånd ligner charme armbånd. De har små vedhæng type charms hængende hele vejen igennem. Det kan være en eller mange. Det er en meget cool stil. Du kan bære det til college. Det er en meget flirtende stil.

12. Læder Håndlavede Bangles:

Mænd er ikke længere meget hårde. En ny trend med metro-seksuelle mænd har nogle i. De kan godt lide tilbehør med armbånd. Det kan være metallisk eller læder. Læder håndlavede armbånd er en mulighed. De kan enten væves eller indpakkes. Der er mange designs i læder håndlavede armbånd. Piger bærer det for at give et groft udseende.

13. Spejl arbejde Håndlavede Bangles:

Spejl er meget gammelt element, der bruges til tilbehør alt. De tilføjes til armbånd for at give en skinne. Denne stil bruges til at tilføre glamour til ethvert bryllupstøj. Du skal være forsigtig, når du bærer den, da den skærer fingeren.

14. Flerfarvede håndlavede armbånd:

Enhver outfit er kedeligt uden farve. Farverne føjer livet til dit udseende. Det anbefales altid at bære kontrasterende armbånd. Multi-farvede håndlavede armbånd er her for det. De er lavet med flerfarvede tråde. En ideel stil med disse armbånd vil være hvid salwar kameez og almindelig bandhani dupatta.

Se mere: Billeder af tråd Bangles

15. Zardosi Arbejde Håndlavede Bangles:

Alle vil have eksklusive ting til enhver funktion. Zardosi er gammelt arbejde udført med metallisk tråd. Dette arbejde er lavet på armbånd. Disse designs er mest tilpasset til tøjene. Også de er super cool. Det er en særlig slags arbejde udført af dygtige håndværkere, især på lille plads som armbånd.

Alt, der er lavet håndlavet, har sin egen specialitet. Håndlavede armbånd er speciel stil med armbånd. De er meget forskellige fra almindelige guld og sølv armbånd. De kan laves i hjemmet og alene. Denne stil er tilgængelig udenfor i butikker også. Du kan bære dem uden at tænke meget.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send