Skønhed og mode

Anvendelser og fordele ved at spise æg i graviditeten

Pin
Send
Share
Send


Generelt ved vi alle, at æg er gode til helbred. De er en pakke af vigtige næringsstoffer, der er rige på proteiner, fedtstoffer og visse vigtige mineraler, hvilket gør det til en super mad. Under graviditeten er der visse sunde fødevarer, som du skal medtage i din kost.

Nogle af de vigtige næringsstoffer, som æg indeholder, er: Selen, Zink, Kalium, Natrium, Magnesium, Fosfor og vigtigst Iron. Æg er også fyldt med vitamin A-, D- og B-kompleks. Mens æg er rigtig sund mulighed for de fleste af de gravide, derude, skal du stadig være forsigtig med at opfange æg, du vil spise.

Se mere: Durian under graviditeten

Spise æg under graviditet:

Sundhedsmæssige fordele og næringsmæssige fakta om at spise æg, mens gravid.

Protein:

Æg er en meget rig kilde til proteiner, der betragtes som essentielle i de afgørende måneder af graviditeten. Det er i disse måneder, hvor barnet har brug for næringsstoffer til vækst og udvikling. Proteiner er selve byggestenene i cellerne i din voksende baby. Så, at have et eller to æg på en dag, mens du forventer, er faktisk godt for dig og fosteret.

Hjernen og neurale udvikling:

For en ordentlig neurologisk udvikling skal du spise masser af multi-vitamin rig mad og mineraler. To vigtige næringsstoffer, som æg er rige på, tilfældigvis er: Cholin og Omega-3 fedtsyrer. Begge disse hjælper med at forhindre udvikling af neurale rørdefekter i fosteret. Du kan også forvente, at din baby har en skarp hukommelse, hvis du regelmæssigt spiser æg, mens du er gravid.

Balanceret kost:

Forudsat at du er før graviditet, kontrolleres kolesteroltalet og lipidprofilen er gunstig, det er faktisk godt at have et æg eller to under graviditeten. Dette sikrer, at du bruger en afbalanceret kost, højt på energi og lavt i mængden af ​​mættede fedtstoffer. Men hvis dine kolesteroltal er på den højere side, er det bedst, hvis du undgår æggeblomme.

Kalorier:

Under graviditeten har alle kvinder næsten 200 og 300 kalorier mere end hvad de spiser i gennemsnit på en bestemt dag. Dette hjælper med at forhindre energiforbrug og gør det muligt for din krop at tilpasse sig de øgede energibehov i din krop. Et æg indeholder omtrent 70 kalorier, der er sunde for at opfylde det daglige krav.

Se mere: Tørge frugter at spise under graviditeten

Forholdsregler for at spise æg under graviditet:

  • Hvis du vælger at spise æg under graviditet, bør du undgå rå eller halvkogte æg. Sørg for, at de æg, du spiser, er hårdt kogte, og både æggehviden og æggeblommen er hærdet. Dette sikrer, at Salmonella-bakterierne, som kan føre til fødevareforgiftning dør, og moderen bliver frelst af alt ubehageligt: ​​mavesmerter, kvalme og løs bevægelser.
  • Undgå æggeblomme i tilfælde af højt kolesteroltal eller undgå æg helt og holdent
  • Du bør undgå produkter lavet af råæg, såsom sorbet, is, marengs, mousse, mayonnaise osv.
  • Før du beslutter dig for at spise æg under graviditeten, skal du sørge for, at du kun vælger de pasteuriserede æg også efter at have kontrolleret udløbsdatoen og bedst før. Undgå revne eller misfarvede æg. Du kunne også udføre float testen for at sikre, at æg ikke er gået dårligt. Hvis æggene flyder i vand, slip ideen om at købe dem.

Hvor mange æg er det okay for gravide kvinder at spise?

Kvinder med normale kolesterolniveauer kan forbruge et til to æg.

Så du kan henvise til denne artikel for at få en klar ide til alle disse tvivl som; kan du spise røræg, når du er gravid, kan du spise stegte æg, når det er gravid. Sagen er så længe æggene du køber er pasteuriseret, har et løvefrimærke (indikerer at de er salmonellafrie og er blevet vaccineret) og synes godt, du kan spise dem i kogt form.

Billeder Kilde: 1, 2.

Pin
Send
Share
Send