Skønhed og mode

Top 14 grunde til rygsmerter

Pin
Send
Share
Send


Lider du af rygsmerter? Kender du årsagen bag dette?

Smerter i lænderyggen kan være en effekt af forhold, der bevæger den knoglefulde lændehvirvelsøjlen, skiver mellem hvirvlerne, ledbåndene omkring rygsøjlen plus skiver, rygmarv og nerver, muskler i den lave ryg, indre bæger i bækkenet og underlivet, og huden dækker lændehvirvelområdet.

Årsager til rygsmerter:

Her er de 14 bedste årsager til rygsmerter som følger os.

1. Cauda Equina Syndrome:

Cauda Equine er et bundt af rygmarv-rødder, der forekommer fra den nedre ende af rygmarven. Mennesker med cauda equine syndrom føler en kedelig smerte i nedre ryg plus øvre skinker, ud over analgesi (mangel på følelse) i skinkerne, kønsorganer endvidere lår. Der er lejlighedsvis tarm plus blærefunktionsforstyrrelser. Dette er en af ​​grundene til rygsmerter.

2. Graviditet:

Den ekstra vægt ved at bære en baby kan lægge ekstra belastning på ryggen; fortolke ekstra om rygsmerter under graviditeten. Dette er en af ​​grundene til rygsmerter.

Se mere: Symptomer på rygsmerter

3. rygning:

Dette kan skyldes vævsskade i ryggen forårsaget af rygning ellers det faktum, at folk, der ryger, er tilbøjelige til at have usundt livsstil end folk, der ikke ryger. Dette er en af ​​grundene til rygsmerter.

4. Bulging Ellers Ruptured Disks:

Disketter fungerer som puder mellem knoglerne (hvirvler) i ryggen. Det smidige materiale i en disk kan bøje ellers bruddet og presse på en nerve. Stadig kan du have en udbulning eller ellers sprænget disk uden rygsmerter. Disk sygdom er ofte fundet ved den måde, når du oplever ryggrad X-stråler af en anden grund. Dette er en af ​​grundene til rygsmerter.

5. Din kontorstol ellers Sofas derhjemme:

Du kan lide af rygsmerter som følge af opholder sig i en stilling i længere tid, om det sidder i en kontorstol, et førersæde, ellers står på ét sted som en del af dit job. Dette er en af ​​grundene til rygsmerter.

6. Bære en tung skulderpose ellers Håndtaske:

Nogle gange skal du poise vægten af ​​en taske, håndtaske eller endnu en tung tegnebog i din baglomme, du ændrer kurven på ryggen, der kan føre til rygsmerter, fordi de lægger ekstra belastning på rygsøjlen plus kan føre til nedre ryg smerte. Dette er en af ​​grundene til rygsmerter.

Se mere: Madrasser til rygsmerter

7. Gigt:

Patienter med slidgigt oplever normalt problemer med leddene i hofter, knæ, hænder og lænd. I nogle tilfælde kan spinal stenose udvides - pladsen omkring rygmarven indsnævres.

8. Fravær af arbejde, stillesiddende livsstil plus muskel svaghed:

At være stillesiddende kan føre til vægtforøgelse plus rygsmerter symptomer. Alternativt øvelser giver dig den muskel tone du har brug for til at holde ryggen plus holde det smertefrit. Forøg ryggen hjælper med at mindske stresset på rygsøjlen plus mindsker risikoen for skade.

9. Unormal krumning i rygsøjlen:

Hvis rygsøjlen kurver på en mærkelig måde, er patienten ekstra tilbøjelige til at dygtige rygsmerter. En sag er skoliose, mens ryggen kurver til siden.

10. Muskel Ellers Ligament Stamme:

Hyppig tunge løft ellers kan en pludselig akavet bevægelse spare på musklerne sammen med spinalbånd. Hvis du er i berøvet fysisk tilstand, kan stabil belastning på ryggen forårsage smertefulde muskelspasmer. Dette er en af ​​grundene til rygsmerter.

Se mere: Hvordan man reducerer rygsmerter

11. Skeletale uregelmæssigheder:

Rygsmerter kan ske, hvis din rygsøjle kurver usædvanligt. Skoliose, en tilstand, hvor din rygsøjle kurver til siden, derudover kan føre til rygsmerter, dog normalt kun hvis scoliose er hård.

12. Dårlig madras:

Usikker på, at en madras ikke holder nøjagtige dele af kroppen og holder ryggen lige; der er en bedre fare for stigende rygsmerter.

13. Dårlig fodtøj:

Vi er alle bekendt med, at stilettos ikke er de bedste sko til ryggen. Men alligevel kan et fornuftigt par sko ændre din ganggang plus vejledning til rygsmerter, hvis sålerne bæres, så vær sikker på at lægge gamle sko tilbage. Husk at pasform er meget vigtigt for at holde dit fodtøj fra at forårsage rygsmerter ud over fodsmerter. Dette er en af ​​grundene til rygsmerter.

14. Stress Plus Depression:

Specialisten mener, at det højst sandsynligt er en blanding af livsstil (bliver stillesiddende, når du er overvældet af stress ellers depression) og det faktum, at følelser kan skabe smerte, føler sig værre.

Jeg håber, at ovenstående artikel årsager til rygsmerter er nyttige for dig.

Billeder Kilde: Shutter lager 3

Se videoen: Kropidur - 5 Øvelse til stabilisering af ryg og lænd (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send