Skønhed og mode

Top 11 Legetøj til 1 måned gammel baby

Pin
Send
Share
Send


Babyer bliver kloge og bliver modne hurtigt med alderen. Derfor skal du være særlig opmærksom på, at de ikke udsættes for eksplicit indhold og altid forbliver under korrekt tilsyn. Din 1 måned gamle baby kan se objekter kun 8-10 tommer væk og kan ikke uddele detaljer eller spektrum af farver. Når du snakker med dem, ser de meget tæt ud og observerer. De elsker at blive holdt og søge trøst. Deres næver lukkes normalt på dette stadium, og pludselige og høje lyde kan skræmme babyerne. Der er nogle utroligt fantastiske legetøj til 1 måned gamle babyer, der diskuteres i denne artikel. Hvis du leder efter legetøj til 1 måned gammel baby dreng eller pige, slutter din søgning her.

De 11 bedste legetøj til 1 måned gamle babyer er som følger.

1. Kick and Play Piano:

Dette er et fantastisk legetøj, der kræver en god mængde plads til opsætning. Det holder babyens krop aktiv og giver ham mulighed for at have det sjovt. Klaver og spille klaver er et fantastisk legetøj, der holder babyen i glæde hele tiden. Det foreslås, at barnet ikke bør udsættes for dette legetøj lige efter at have spist. Han bør tage en god mængde hvile og derefter spille med det. Der kræves assistance fra en vejleder eller forældre.

2. Melody Gym:

Melodi gymnastik til babyerne er også et andet fantastisk produkt. Den kommer med farverige legetøj hængende fra toppen, som barnet kan se på, mens han ligger ned. Det hele er blevet smukt designet til en måned gamle babyer, som effektivt vil fodre deres fascination. Melodi gymnastik er meget populært blandt børn og kan siges at være et af de bedste legetøj til 1 måned gamle babyer.

Se mere: Legetøj i 3 måneder gammel baby

3. The Soft Toy Tortoise:

De fleste børn elsker elefanter. Så er der nogle slags, der elsker skildpadder. Der er nogle 1 måned gamle børn, der er fascineret af skildpadden. De elsker at spille med det meget. Denne er mere speciel, da det gør en sød støj, når du rører ved den eller trykker den hårdt nok. Ungene vil bruge næsten hver time af deres bevidsthed med dette særlige legetøj. Legetøjet er så smukt, at selv forældre vil købe køb dette til deres børn, selvom deres 1 måned gamle babyer ikke kræver en.

4. Animal House Toy for 1 måned gamle babyer:

Denne særlige legetøj kommer med et hus sammen med nogle dyr omkring det. Legetøjet hedder "My Forest Friends", som er et rigtig populært legetøjssæt og er fremstillet af et af de bedste babylegetøjsvirksomheder i verden, der er baseret i USA. Legetøjet er fyldt med vidundere og kommer også med en lille farverig bog med retning og små billeder, der vil uddanne børnene om hver eneste dyrs funktion.

5. The Beauty Mirror:

Har du selv set en baby, når han ser sig selv i spejlet for første gang? Skønhedsspejlet er fremstillet ved hjælp af farverig og attraktiv plastik sammen med et fint glasspejl, specielt til børnene. Disse former for legetøj hjælper børnene med at udvikle en følelse af selvoptagelse fra en meget lille alder. Det kan siges at være et af de bedste legetøj til 1 måned gamle babypiger og er et af de bedste legetøj til en måned gammel baby dreng også.

Se mere: Legetøj i 2 måneder gammel baby

6. bilen

Hvis du leder efter 1 måned babylegetøj, er dine muligheder ikke begrænset. Dette er noget interessant, og næsten hvert barn vil elske dette. Bilen kan skubbes af en forælder eller vejleder, og barnet kan sidde på det, og han vil føle sig som om han kører det. Dette kan hævdes som en af ​​de bedste baby legetøj til 1 måned gamle.

7. The Sunggauppy Bouncer:

Bare læg barnet på det, og det vil gøre resten. Den snuggapuppy bouncer kommer med afslappende musik til den 1 måned gamle og kan gøre babyen lykkelig inden for få sekunder. Denne bouncer er ideel til, at små babyer placeres i opretstående stilling, og det er helt sikkert. Babyer kan nu se deres forældre og alt omkring dem i en anden opfattelse.

8. Lysdækket:

Her har vi endnu et smukt og ekstremt populært legetøj til børnene. Denne klud lyser om natten og kommer med smukke tegneseriebilleder, som kan hjælpe barnet med at have en god søvn. Høj kontrast Farver og dyremønstre stimulerer din barns visuelle sans meget. Babyer på dette stadium kan se omkring 8-10 inches væk. Disse lyse lys helt sikkert fange deres opmærksomhed.

9. The Tummy Wedge:

Maven kilen er en fantastisk time-killer og 1 måned gamle babyer vil elske det. Tummy tid er ikke enden af ​​kæber, dette er en perfekt størrelse legemåtte sikrer, at dine babyer føler sig krammet og de holder din baby engageret. Matten har små dyr knyttet til det og babyer elsker at forstå og udforske de søde små dyr. Den quiltede mat giver stor komfort.

10. Infantino Spiral Activity Toy:

Denne aktivitet legetøj er et af de bedste legetøj for en måned gammel baby dreng og piger. De holder babyerne forlovet med deres livlige farver og sensoriske interaktioner. Dette kan nemt fastgøres til barneseng, klapvogn og bilsæde. De 4 legetøj hængte hjælpe din baby med at opnå sensoriske milepæle og hjælpe med deres motoriske færdigheder og visuelle udvikling.

11. Taf Legetøj In-Car Play Center:

Dette er en perfekt gave til forældre, der kører rundt med deres spædbørn. Forældre behøver ikke at bekymre sig om deres babyer, da spejlet hjælper dem med at holde øje med deres babyer og legetøjet holder babyen engageret. Legetøjet kan tilpasses barnets rækkevidde og gør det sjovt for små babyer.

12. Infantino Gaga Shake, Turn, Link & Teethe Aktivitetssæt:

Dette legetøj fra Infantino vil gøre din baby gå gaga med 4 sensoriske legetøj. Det hjælper babyer med at udvikle deres motoriske færdigheder. Høj kontrast, teksturer og aktiviteter vil holde de små hænder travlt og lade barnet udforske aktiviteter som rystning, spinning, tænder osv. Dette sæt er bærbart og kan fastgøres til høje hår, klapvogne, barneseng og bilsædet.

Bortset fra aktivitetslegetøj til din 1 måned gamle, her er et par aktiviteter, som du kan forkæle med dine små.

1. Massage Time:

Babyer reagerer på berøring fra fødslen, og det er også en god tid at binde med dit lille bundt af glæde. Massager giver taktil komfort og babyer nyder deres massage tid.

 • Anbring forsigtigt din baby på et blødt håndklæde eller tæppe.
 • Tag forsigtigt barnets tøj af ad gangen.
 • Hæld et par dråber baby massageolie i din håndflade og gnid dine palmer for at varme olien.
 • Masser forsigtigt din babyens krop ud fra det næste til tæerne.
 • Drej babyen rundt og følg den samme proces.
 • Tage nogle forholdsregler som - ikke gnide olie på ansigtet, da det kan komme i øjnene og kontrollere, om din baby er allergisk over for enhver olie.

2. Tummy Play:

Tag din babys tøj af, eller du kan spille dette efter babyens bad. Tal med din baby og gnid forsigtigt sin mave. Sæt dit ansigt tæt på barnets mave og tal og syng.

Sørg for, at du modulerer din stemme fra lav tone til høj tone. Mellem sange skal du sørge for at kysse din baby.
Også holde øjenkontakt med din en måned gamle baby. Dette er en fantastisk måde at binde med din baby på.

Godt gjort mor! Din lille er endelig her! Forbindelsen og følelsen du får efter at have holdt dit barn er grundlæggende uovertruffen, og du føler lysten til at sikre hende og støtte hende for evigt.

Uanset hvad du måske tror, ​​er din enmåned gammel usædvanlig prangende overfor det omkringliggende omkring sig. Hun opbygger gradvis hendes lytteevne kapaciteter og vision. Før måneden er slut, kan du opdage hendes reaktion på de strålende skyggefulde legetøj. Pludselige og voldsomme oprør kan forbløffe din lille også.

Dette er den tid, hvor dit barns fremskridt ligner en orkan. Når du forsinker at undersøge hende, kan du se de medfølgende formative imprints.

 • Før måneden er over, kan du opdage, at de er tungere og større end tidligere.
 • På trods af at de ikke kan få et håndtag på et legetøj, vil de vide det.
 • De kan gradvist begynde at opleve, at de besidder en duft, der minder om deres forældres figur.
 • På trods af at deres vision ikke har helt skabt, kan de se objekter på nærhed.
 • I de underliggende dage vil de for det meste holde øjnene lukkede, men med tiden begynder de at reagere på flotte nuancer og differentierende designs.
 • Dit spædbarn kender din stemme siden dengang de var der i din livmoder. Konverter med dine spædbørn. Spædbørn værner om de sarte og afbødende lyde end de boisterøse.

Se mere: Bedste Legetøj I 4 Måneder Gamle

Ovenstående var nogle af de bedste legetøj til de babyer, der allerede er 1 måned gamle. Ungene elsker farver, sød musik, osv., Som de kan have det sjovt og helt forholde sig til. Hvert legetøj er blevet omhyggeligt udvalgt baseret på feedback og anmeldelser fra forældrene om, at deres børn har det sjovt med disse legetøj.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send