Skønhed og mode

15 bedste skyggefulde Mehndi Designs med billeder

Pin
Send
Share
Send


Mehndi design er ofte lavet til at se mere udførlige og smukke ved at tilføje lidt skygge til den. Nogle gange skygger mehndi design er lavet i en anden farve for at forbedre designets tiltrækningskraft. De skyggeteknikker, som kunstnere har brugt, har udviklet sig ret meget i de seneste år. Kreative nye teknikker bruges af nutidens kunstnere til at gøre designene endnu bedre! Skyggen selv er let at gøre, men kunstneren har brug for kreativ nok til at indse, hvor meget skygge der skal bruges til. Her er de 15 bedste skyggefulde mehndi designs tilgængelige med billeder til dig.

Wonderful Shaded Mehndi Designs 2018:

1. Floral Motif Shaded Mehndi Design:

Et skraveret mehndi design til hænder med fremtrædende blomstermotiver er smukt. Denne form for mehandi design er ret nem at lave og vælges således af mange. Blomsterne er almindelige med blade og andre elementer, der ledsager dem, for at færdiggøre designet. Skygningen sker ved at tilføje flere linjer, der varierer i tykkelse, såvel som hullerne der ligger mellem dem. Mehandi-keglerne trækkes uden at frigøre meget af hennaen for at opnå de ekstra tynde kanter af de skraverede linjer. Når du kommer på hænge af det, er denne teknik virkelig nem at beherske.

2. Smukke Shaded Mehndi Designs til Hænder:

Et smukt skyggefuldt mehendi-design er et, der har et indviklet dekoreret bånd, der løber over palmen og to velskraverede blomster på begge sider af det. Blomsterbladene er store hjælper med at gøre skyggen tydelig. Skyggen bidrager til dybden af ​​kronblade, der gør den mere udsøgt. Ved brug af linjer af forskellig tykkelse skygges blade og andre elementer af designet også.

3. Farverige Shading Mehndi Designs til Hænder:

Mehendi design kan til tider skygges med glitter eller andre farver. Dette gør designet mere levende og iøjnefaldende. Brugen af ​​farver skal være overlegne, og man skal have mening at bruge de perfekte kombinationer. Mens de perfekte blend nuancer gør designet mere attraktivt, kan brugen af ​​for chokerende nuancer gøre designen slank og lidt gauche.

4. Arabisk Shaded Mehendi Designs:

Arabiske mehendi design til hånd med tynd skygget baggrund og tykke linjer i et blomstermønster ser fremragende ud! De tykke linjer gør blomsterne mere fremtrædende, mens skyggen i baggrunden hjælper med at tilføre dybden til designet. Disse typer af designs er mere attraktive, når skygge er færdig.

5. Seneste Shaded Mehndi Designs:

De fleste af de skyggefulde mehndi-designs omfatter blomster, som er mest egnede til skygge. Abstrakte mønstre og geometriske former kræver ikke skygge for at tilføje til dens dybde. Blomster derimod ser bedre ud med skygge, hvilket giver det et mere realistisk udseende. En smuk blomst, der er stor nok til skygge, vil se godt ud og pryder din hånd.

6. Elaborately Shaded Mehndi Designs til fulde hænder:

Skyggefulde mehndi-designs til fuld hånd behøver ikke være simple og almindelige med en eller to tre store blomster. Disse designs kan gøres kompliceret med brugen af ​​flere mønstre og former. Blændingen i blomsterne i mønstrene giver kun en hånd for at gøre designet mere udførligt og dekorativt.

7. Single Color Shaded Mehendi Design:

Mehandi design med blomster, blade, spiraler og andre så udsøgte mønstre ser endnu bedre ud, når designet er sammenvævet med skyggen af ​​en anden farve. Farven gør mehandi mere iøjnefaldende og smuk. Glitrende kan også gøres i sådanne mønstre, som det giver et bedårende blik på hånden.

8. Skyggefuld Shadi Mehndi Designs:

Skyggefulde shadi mehndi designs er mere udførlige end dem, der anvendes til andre arrangementer. Mehendi anses for at være lovende i den indiske kultur og er således en vigtig del af de fleste indiske bryllupper. Bryllupet mehndi design er kompliceret og stærkt ornamenteret. De gør hånden mere smuk, som passer godt med de dyre smykker.

9. Leafy Thick Shaded Mehandi Design:

Mehendi gør dine hænder ser fantastiske ud. Der er mange skygger mehndi designs til hænder, men dette løvagtige tykke skyggelagt design er fremragende. Dette design har snore af bladdesign, der løber fra venstre mod højre. Det indre rum i hvert blad er skraveret, hvilket gør det til at se tykkere ud. Denne type mehandi design kan anvendes på alle festivaler.

10. Back Hand Shaded Mehandi Designs:

Normalt når det kommer til mehendi foretrækker vi at anvende på forsiden af ​​armen og bagsiden forbliver tom. Hvis du vil vise dine smukke mehandi designs, så skal du anvende det på bagsiden. Her er det seneste skyggefulde mehandi design til hånden. Dette design ligner bare en tatovering. Hvis du er en tatoverings elsker og ikke ønsker at føle smerte, er dette design perfekt til dig.

11. Joint Hand Shaded Mehndi Design:

Måden vores tøj stil ændrer sig med de nye ankomster på samme måde, mighandi designs også forandres. Nu er der rigelige mehendi designs at anvende ved forskellige lejligheder. De skyggede mehndi designs er i trend og ser dejlige ud. Dette design er lavet på den ene side har et spejlbillede på den anden side. Således bliver designet på den ene side færdiggjort på den anden side. Denne fælles håndskyggede mehendi er et kreativt og unikt design.

12. Tikka Style Shaded Mehandi Design:

Selvom tikka-stilen er en af ​​de ældste stilarter af mehandi-design, men stadig er i trend. Denne tikka stil skygget mehendi har meget komplekst indre design, der ser storslået ud. Skygningen gøres meget pænt, så det ikke blandes op. Normalt er fingertopperne dækket af henna, og rummet tilbage på palmen er fyldt med meget små designs. Nogle gange er det samme design, der er lavet inde i tikkaen, lavet på fingrene.

13. Red Shaded Mehndi Design:

Rød farve er favorit af alle. Denne skygge mehndi design arabic har rød farve skygge. Det har hvirvel struktur og hver blomsterknofte skyggelagte del er farvet rødt. Skygge kan også ske med sort farve, men det gør mehandi kedelig, mens rød farve giver et glædeligt udseende og forbedrer mehendiens skønhed.

14. Tykt Bordered Mehndi Shading Design:

De unge elsker normalt det Shaded Arabic Mehendi design til hænder. Efter påføring af mehendi på hånden vil der være plads mellem de mønstre, som kan fyldes af en sådan skygge. Det tykrammede design gør hver eneste kunst til stede for at skelne fra andre designs. Der er en fordel ved tykke grænser, dvs. hvis linjerne ved en fejl gøres skævt, kan de gøres bedre, mens de fortykkes.

15. Simple Shaded Mehndi Design til Palm:

Unge piger og kvinder anvender mehendi til deres albuer, der ser smukt ud på dem, men på børn og kontormedarbejdere ser det ikke godt ud. De bør begrænses til palmen eller i det mindste op til håndleddet. Denne let skyggede mehendi design er en af ​​sådan art, og den kan udvides lidt, hvilket giver et anstændigt udseende på hånden.

Mehandi er en naturlig die, der påføres på hænder og fødder. De er ikke skadelige for huden; Faktisk giver de en køleeffekt. Mehendi anvendes af unge og oldies begge. Der er mange mehendi designs, der gør dine hænder til at se smukke ud. De skraverede mehendi designs er ikke som rutinemæssige mehandi designs; de giver et fascinerende udseende og vil være iøjnefaldende i enhver lejlighed.

Pin
Send
Share
Send