Skønhed og mode

Top 9 bryllupsrejse steder i Uttaranchal

Pin
Send
Share
Send


Uttaranchal er et bakket terræn, der passer bedst til en perfekt bryllupsrejse. Stedet prale af kolossale og fredfyldte udsigt over Himalaya og den kulturelle rigdom af stedet. Stedet for smukke locale, fantastiske dyreliv og åndelig hellighed gør for en god ferie. Nedenfor er nogle af de bedste bryllupsrejsemål i Uttaranchal for den perfekte start til dit ægteskab.

Smukke Billeder Bryllupsrejse Steder I Uttaranchal:

1. Valley of Flowers National Park:

Den smukke dal er kendt for forskellige flora- og faunaarter og fortryllende enge af alpine blomster. Denne rigtig varierede region er en fantastisk måde at glæde sig over naturen og dens skønhed. Man kan vandre rundt i stedet for at udforske mere. Dalen med betagende charme er blandt de bedste bryllupsrejse steder i Uttaranchal.

2. Jim Corbett National Park:

Nationalparken er en stor turistattraktion og hjemsted for mange tigre. En jeep safari er den bedste måde at udforske sin skønhed og ørken på. Der er ikke noget bedre sted end jomfruelig natur for at opdage kærlighed og romantik.

3. Nainital Lake:

Nainital søen med sin naturlige skønhed, rolige omgivelser og ferskvand gør det til et must besøg. Det er omgivet af rige flora og fauna, der tilføjer skønhed til søen. Med yachting faciliteter til rådighed, er det den perfekte tilflugtssted for en romantisk bryllupsrejse med din elskede.

Se mere: Bedste bryllupsrejse steder i Tripura

4. Rajaji National Park:

Nationalparken ejer Shiva-likes, som er Himalayas fodspor og er en tigerreservat. Dens rige flora og fauna giver en fantastisk rejsetur.

5. Nanda Devi:

Det næsthøjeste bjerg har betagende natur at gøre enhver bryllupsrejse super speciel. Der er Nanda Devi National Park tæt på toppen med naturen og dens skønhed. Gå trekking og bjergbestigning med din partner og styrke din bånd.

6. Mussorie:

Dette smukke sted kaldet 'Queen of Hills' tiltrækker tusindvis af turister rundt om året. Det kan ikke blive bedre end denne lille, romantiske bakkestation for at få din bryllupsrejse med din partner. Du kan gå rundt på det smukke sted, tage rebet og handle til dit hjertes indhold.

Se mere: Bryllupsrejse steder i Telangana

7. Kedarnath Temple:

Et af de mest berømte templer dedikeret til Lord Shiva, ligger i de snedækkede områder i Himalaya. Det blev bygget af Adi-Shankaracharya, og en klatring op ad bakke til templet er både en eventyrlig og religiøs rejse.

8. Snow View Point:

Sne udsigt er en af ​​de mest populære turiststeder i byen. Der er mulighed for en reb-tur for at se Nainital-søen og den omgivende fortryllende lokalitet. Dette er en af ​​de bedste bryllupsrejse steder i Uttaranchal.

9. Abbott Mount:

Det er en bakke station, der ligger på 6400 ft over havets overflade og gør det perfekte sted at være på bryllupsrejse. Den naturskønne skønhed, der omgiver den sammen med fyrretræerne, som den er dækket af og også Himalayas udsigt, er noget, der vil tage din bryllupsrejse til et helt andet niveau af oplevelse. Betal besøg til kirken, der ligger imellem de tætte skove.

Se mere: Bryllupsrejsemål i Uttar Pradesh

Uttaranchal er et land med sublime naturlige skønhed og fredfyldte spiritualitet. Stedet er en perfekt blanding af romantik, ro og foryngelse. Med en luft af spænding, friskhed og kærlighed er dette en godbid for alle parene, der planlægger deres bryllupsrejser.

Der er nogle af de bedste bryllupsrejse steder i Uttaranchal. Lav livlige minder og få din destination bryllupsrejse midt i naturens underværker her.

Se videoen: STREET GANGNAM STYLE!!! London Vlog (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send