Skønhed og mode

Hvad er typer af hovedpine på forskellige steder

Pin
Send
Share
Send


Forestil dig at gå på arbejde med hovedpine. Det gør din dag bare dårligere til værre. Denne hovedpine eller ubehag gør det svært at gøre noget. Du vil måske bare blive i din seng og gøre absolut ingenting.

Hovedpine er den mest almindelige årsag; folk går til læge. For det meste kvinder har spænding hovedpine og de slutter at give mændene hovedpine. Det er grunden til, at 127 millioner mennesker savner arbejde.

Hovedpine Typer og steder:

Hoved kan smerte anderledes person til person. Det kan være frontal, ryg, pande, ansigt eller hoved. Smerten kan være af nogen størrelse. Normalt er det mindre i begyndelsen og holder øget med tiden, hvis det ikke behandles. Hvis hovedpine råder over længere varighed, bør du se en læge.

Også hovedpine med andre symptomer som koldt, løbende næse, muskelstivhed, feber, diarré, mavesmerter, kvalme og opkast skal kontrolleres. Du skal besøge en læge, hvis det forbliver i længere tid, da det kan betyde en alvorlig sygdom.

Det skyldes hovedsagelig nerverne spredt over hjernen. Det er spredt over hovedet og ansigtet. Det kan også være på grund af muskelsmerter og blodkar. Dette gør enhver form for hovedpine anderledes. Således kan enhver person have anden form for hovedpine på grund af nogen grund. De typer af hovedpine er som følger.

Primær hovedpine:

Hovedpine, der ikke har nogen årsag eller tilstand, kaldes primær hovedpine. Det er almindelig form for hovedpine. Denne form for hovedpine er meget mild og har kort varighed. En simpel hvile eller en kop te er nok til at helbrede det.

Sekundær hovedpine:

Hovedpine, der har grund og tilstand kaldes standard hovedpine. Det kan være en lidelse eller skade. Denne type er længere og mere smertefuld. Du kan tage medicin og helbrede det.

Se mere: Typer af feber

Klyngehovedpine:

Hovedpine, der kommer i gruppen, kaldes klyngehovedpine. Den varer i uger og måneder. Det er mere almindeligt hos mænd og kvinder. Denne type smerter i den ene side. Det er mere uhyggeligt. Det er ikke-bankende. Det er også bilateralt. Det har to typer. Episodisk klyngehovedpine er længere hovedpine. Det kan vare fra to uger til år. Det kommer med en kort pause. Klynge kronisk hovedpine er ingen pause hovedpine. Det forbliver i måneder til år. Det er kontinuerligt og kan være meget irriterende at fortsætte med livet.

Sinus hovedpine:

Sinus er luftpassage, der omgiver øjnene, næse og kinder. Dette hulrum kan give smerte og forårsage sinus hovedpine. Dette får hulrummet til at svulme og bliver tilstoppet med slim. Smerten kan være frontal og ansigtsbehandling. Det er dybt og bankende. Ansigtet føles ømt til at røre ved. Det bliver værre ved at bøje eller ligge ned. Det kan forveksles med øre smerte eller dental smerte. Det ledsages af kold og løbende næse. Det kan også forårsage feber. Det er ofte forvekslet med migræne.

Spændingshovedpine:

Spændingshovedpine er den mest almindelige type primær hovedpine. Det kaldes stress hovedpine. Det skaber pres i hovedet, ansigtets og bagsiden. Det gør personen følsom fra lys og lyd lejlighedsvis. Det fører ofte til søvnforstyrrelse. Det har tre typer, nemlig sjælden episodisk spændingshovedpine, hyppig episodisk hovedpine og kronisk hovedpine. Sjælden episodisk hovedpine kan være en gang om måneden. Hyppig episodisk hovedpine er hovedpine hver 2 til 15 dage. Det kan være hver time. Smerten er alvorlig i denne type kronisk spændingshovedpine hver 15. dag. Det mærkes på begge sider. Hovedbunden bliver øm, de er mere smertefulde.

Spinal hovedpine:

Enhver, der har haft spinalkran, der er lændepinden, udvikler spinal hovedpine. Spinal tap involverer fjernelse af spinalvæske til enhver test eller procedure. Lumbal punktering er injektion anæstesi for at udføre enhver procedure. Epidural blok er givet i rygsøjlen under arbejdskraft og C-sektion. Efter proceduren lækker væsken af ​​rygsøjlen ud for at forårsage ændringer i væsketryk. Denne ændring af trykket resulterer i hovedpine. det sker efter 5 dages procedure. Smerten er mere mens du sidder. Det er bedst at undgå sådanne procedurer. Også må du ikke løfte vægte og tage maksimal hvile for at undgå lækage af spinalvæske.

Se mere: Medicin til hovedpine

Anstrengelse Hovedpine:

Efter at have gjort en anstrengende fysisk aktivitet, får du nogle gange hovedpine. Dette kaldes anstrengelse hovedpine. det ses hos de fleste yngre mennesker under 50 år. Når du udfører en tung øvelse eller aktivitet, slår dit hjerte hurtigere for at give kontinuerlig efterspørgsel af ilt i blod. Denne stigning i blodtrykket er ikke kun af krop, det er også af hjernen. Dette kaldes venøstryk. For det meste er denne hovedpine primær. Det slutter med afslutningen af ​​øvelsen. Du kan måske have en juice til at få trykket normaliseret.

Hypertension Hovedpine:

Hypertension betyder stigning i blodtrykket. Dette skyldes normalt familiehistorie eller stress. Disse forårsager hovedpine hos nogle mennesker. Der er ingen vejledning for at finde sine symptomer. Bare ordentlig kost og sund livsstil rådes til tålmodigheden.

Tumor Hovedpine:

Som navnet antyder, kaldes hovedpine på grund af tumorledninger tumor hovedpine. Tumor er en gruppe af abnormale celler, der vokser i hjernemassen. Når tumoren er lille, giver den ikke noget tryk på hjernen. Som det vokser begynder det at lægge pres på. Dette begynder smerte i hovedet. Normalt er der svimmelhed, manglende samordning og reduktion i evnen til at se, høre og snakke. Du skal kontrollere en læge, når sådanne symptomer begynder at stige.

Posttraumatisk hovedpine:

Posttraumatisk hovedpine er smerter i hovedet efter en ulykke eller skade. Dette er for kortere varighed. Det er også ikke mere end en uge. Normalt vil du få en smertestillende læge.

Hovedpine er den mest irriterende sygdom. Chefen vil ikke tage det som undskyldning. Men virkelig vil ikke lade dig arbejde. Der er mange typer hovedpine. Sig bare lægen ordre symptomer og placeringen for den rigtige behandling.

Se mere: Typer af hovedpine

Pin
Send
Share
Send