Skønhed og mode

11 Smuk tamilske skuespillerinde i Saree

Pin
Send
Share
Send


Tamil skuespillerinde! Alle ved, at den tamilske skuespillerinde almindeligvis bærer sarees, men i dag ændres stilen, hvor den vestlige kultur spiller en vigtig rolle. De fleste af de skuespillerinder foretrækker at bære vestlige kjoler som jeans, shorts osv. I denne beskrivelse har jeg imidlertid udforsket en liste over top 11 tamilske skuespillerinder i saree.

Tamilske skuespillerinde i Saree: -

1. Manchu Lakshmi I Lyserød Saree:

Laxmi Manchu har en lyserød saree, der involverer guldgrænse, der er parret med kontrastgrøn ædeløs rå silkebluse. Denne bluse er designet af shilpa reddy.

2. Vithika Sheru I Half Saree:

Hun ser smuk ud i bhargavi kunams halv saree. Modellen samt skuespilleren vithika sheru er til stede på "mahabalipuram" filmtryk, der mødes med dressing en rød halv saree, der er designet af bhargavi kunam. Hun har rød halve saree, der har guldtryk plus guldgrænse, der er rød dupatta, som er samlet sammen med armbue længde ærmer med guldfarvet broderet bluse.

3. Anchal In Blue Saree:

Tamil skuespillerinde ankal ser så fantastisk ud i denne gennemsigtige blå saree. Denne saree har netstof med guldbroderi over hele sareen undtagen grænsen. Grænsen er almindelig. Hun har slank silke ærmerøs bluse.

4. Aksha I Bridal Saree:

hun bærer røde Chennai silke brude saree. Denne kanjeevaram silke saree er dyb rød plus guld i farve med guld zari kant, denne saree er parret med grøn silke designer bluse. Denne bluse er planlagt af Kavitha Gutta, og hun er fra Golden Threads brudebutikker.

5. Punarnavi I Pink Lahnga Saree:

Tamil skuespiller Punarnavi Bhupalam ser sizzling i sort og hvid lahnga saree. Denne saree dækker en almindelig lyserød pallu med blomsterkant, pink voni sammen med oransje albue længde ærmer bluse, der involverer broderet floral design.

6. Regina Cassandra I Black Net Saree:

Hun optrådte på lydfunktionen af ​​hendes kommende film "Ra Ra Krishnayya" i sort fancygeorgette saree, der involverer sequin arbejde. Sammen med denne saree bærer hun sort spaghetti-stroppebluse.

7. Ashwini I Half Saree:

Denne tamilske skuespiller Ashwini bærer halv saree, som er designet af Trisha Trends. Hun gik på rampen i papegøje grøn og citron gul, der er dobbelt skygge halv saree skabt af Amritha Mishra. Trisha tendenser er alle finde for at afsløre sin rækkefølgen af ​​butikker på tværs af tvillingbyerne.

8. Shraddha Das I Blå Designer Saree:

Skuespilleren Shraddha ser ud til at være smuk og slående i denne blå og gyldne designer saree. Denne saree er lavet af chiffon, efter at have været så behagelig at bære samt enkel at drape også. Desuden er blusen ærmerøs, at den også er et designerstykke.

Se mere: Hot skuespillerinde i Saree

9. Sanjana I Red Saree:

Tamil acrress sanjana ser i rød broderet lehenga saree i guldgrens, medfølger også blå net pallu med guld plus rød kant, sølvpalliner grænsen passer op gennem høj nakke fuld ærmer dybe sequins arbejdsblus.

Se mere: Kanjivaram Sarees Fotos

10 Keerthi Blue Designer Half Saree:

Hun ser altid grønne som altid. Det afslører, at du er glorværdig sammen med levende aura. Dette er blå blå kunst silke zari vævet saree. Hun har en bluse.

Se mere: Seneste Lehenga Saree Designs

11. Priyamani I Marron Og Golden Pure Silk Saree:

Hun ser smuk ud i tynde kanchipuram silke saree, der er vævet i zari. Afgiv Maroon samt Golden. Synkroniseret med un-stitched, Pure Handloom Kanchipuram Silkbluse i Maroon.

Pin
Send
Share
Send