Skønhed og mode

15 Fremragende våben Mehndi Designs med fotos

Pin
Send
Share
Send


Mehndi er en væsentlig del af den indiske kultur, den bruges som dekorationsprodukter og er meget sofistikeret måde at forskønne og pleje på hænder, ben og andre dele af kroppen. Under festivaler eller ægteskaber anvender kvinder mighendi på håndfladen, som giver dem en unik glød og et smukt udseende.

Mehandi Designs omfatter af lotus, elefanter og påfugle og mange andre designmotiver. De er smertefrie, sunde og en fantastisk måde at vise kroppskunst på. Der er et stort galleri af Mehandi designs til rådighed, selv om det kan blive rigtig svært at vælge den bedste. Således har vi anskaffet nogle gode mehendi designs til alle bekvemmeligheder og gavn. Her er de 15 Seneste Arms mehandi designs 2018 sammen med billeder.

Bedste våben Mehandi Designs:

1. Attraktiv Fuld Arm Mehndi Designs:

Nogensinde tænkt på et design, der ser så kreativt ud og stilfuldt som alle mennesker kommenterer i et stykke tid og ser på mehndi tatovering? Denne attraktive arm henna design har så mange farver og mønstre, der er bundet til at se feminin, smuk og tiltalende. Den indeholder sten og glitter for at gøre designet mere elegant.

2. Glitrende arm Mehendi Design:

Denne glitrende Mehendi-design på armen ser fed, farverig, skarp og meget attraktiv, hvilket giver et tatoveringsudseende. Den store del er, at der ikke bliver nogen smerte, mens du bruger dette mehandi design. Glitter farvekombination kan ændres baseret på de matchende tøj, der bliver mere attraktive.

3. Bridal Mehndi Designs Full Arms:

En brud forventes at se smukkere ud på hendes bryllupsdag. Hendes tilstedeværelse er slående, og hendes venner, familie, herunder brudgommen, vil have hende til at se bedst ud. Dette Mehendi design vil gøre hende til at se unikt og vidunderligt; Mange ville foretrække blomster og blade mønster som det er favorit for mange damer.

4. Arabisk Arm Mehandi Design:

Kunsten at anvende mehendi var opstået i araberne for omkring 5000 år siden eller mere. Arabiske Mehndi designs ser smukke, vidunderlige og tiltalende ud. Tilstedeværelsen af ​​en velformet blomst sammen med indviklede påfugl design og stiplede mønstre tilføjer sin charme og tiltrækningskraft til denne henna kunst.

5. Påfugl Mehndi Arm Designs:

Påfuglen er den indiske nationalfugl. Det er smukt, elegant og har de bedste fødder i verden. En dansende påfugl med lange fjer er dekoreret med indviklede mønstre og med spiralmønster er meget unikke tanker, og det giver et tungt og spektakulært kig på hænderne med dette mehendi-design.

6. Simple Arm Mehndi Design:

Det er ikke nødvendigt at altid gå for et rigt eller tungt design for at få Mehendi tatovering til at se godt ud. Simple mehandi mønstre vil give et elegant kig på hænderne, det har blomstret, hjerteformet og paisleys mønster, der starter fra pegefingeren og strækkes til underarmen, det vil give kunstnerisk udseende.

7. Floral Arm Mehndi Design:

Blomster arm mehendi design ser smuk, elegant og feminin ud. Det har givet et meget enkelt stykke af mehandi design med en rose blomst og blad mønster. Dette er af de mest populære mehandi designs, der anvendes af mange kvinder og vinder mere popularitet dag for dag.

8. Stilfuld Smuk Arm Mehndi Design:

Dette er en af ​​de stilfulde arm mehandi design indeholder nogle blomster og linjer mønster ingen af ​​designet berører den anden denne type af henna kunst vil være mere attraktiv på skulderen. Dette kan gøres alene eller færdig med et matchende design på håndfladen.

9. Fuld Arm Mehndi Design:

Et fuldt arm mehendi design er virkelig smukt og unikt, dette design vil se fantastisk ud for alle. Enkelt mønster er blevet brugt fra starten af ​​designet til indtil pegefingeren. De vil blænde huden og gøre tilstedeværelsen slående og forskellige, forskellige mønstre kan bruges, afhængigt af eget valg.

10. Feather Mehndi Arms Design:

Plumes er den nye passage mellem sædvanlige udskrifter og dejlige tatoveringer. Typisk for en forfatters pen, det virker beundringsværdigt, uanset om den er trukket på arme eller ben. Du kan ligeledes indlejre det mesterligt i en større plan ved at ændre dens form og komponenter til toppen af ​​en sprækkeområde.

11. Leafy Crest Mehndi Design for Arms:

På den off chance, der skal gå til noget grundlæggende eller noget i locale af familiens peak cum-hunger omdirigering tatovering, dette mehendi design på våben ser dejlige og avancerede, denne henna kunst er desuden let at gøre og kan bruges til toppen af eventuelle sprækker med en større disposition.

12. Blomstermønster for våben:

Et rigt blomstermønster, der er meget enkelt at fortolke på det tidspunkt, hvor mehendi pletter huden med sin dybe kastanje eller espresso skygger, ser blomsten stort set op i al sin storhed. Det begyndte med den grundlæggende cirkel fyldt mehndi og er blevet lavet med forskellige mønstre.

13. Rose Arm Mehndi Designs Arabisk:

Armene mehandi design som arabisk har været gennem ubegrænsede ændringer. Mehendi håndværk begyndte med hænder, og derefter kom til benene. Den indeholder rosenblomster og kronblade, der giver skygge inde, og den beaded kæde forlænges til det komplette design. Folk der elsker at anvende floral kan foretrække denne kunst.

14. Udvidet brudearm Mehndi Design:

Damerne hænder ser ekstremt ud, når de er fyldt med forvirrende konturer. Dette blomstrete og tunge mehendi design på hænderne ser elegant ud med et indviklet design ved hjælp af mesh, paisleys, blomster og blade mønster. Denne fulde arm brude mehndi design ser smuk ud og gør bruden smukkere.

15. Lotus Mehndi Design for Arm:

Dette er en af ​​de enkle, men elegante mehandi designs på armen, som omfatter lotus, der kommer ud fra vandet med sine blade og stilke. Kunstneren har ønsket det meget utroligt at give et ekstremt udseende til designet; Dette er et af de nyeste og unikke mehandi design, der ikke kræver nogen smykker.

Konklusion:

Mehandi design er typisk mønster blandt formen teenager unge damer og kvinder under de nuværende omstændigheder. Uanset om det er et bryllup eller hvad den lovende begivenhed er er fuldførelsen af ​​denne fulde arm, mehndi på ens arm, betragtet som et himmelsk tegn hele vejen igennem Indien. Disse dejlige sindslående temaer utvivlsomt ser imponerende ud, når de er vidunderligt tegnet på sin palme af en professionel Mehendi-kunstner. Kvinder er faktisk glade for at samle forskellige former for Mehendi-konturer og gør lige omkring et arrangement af designet for at stræbe efter hver glædelig og hellig begivenhed, der kommer i deres liv.

Pin
Send
Share
Send