Skønhed og mode

9 Bedste St Patrick's Day Crafts Og DIY Idéer For Kids

Pin
Send
Share
Send


St. Patrick er irlands skytshelgen. Han handler også om at være som skytshelgen i Nigeria. Han tilbragte det meste af sit liv med at etablere skolen, gymnasierne og endda klostre i hele Irland. 17. marts er fejret som St Patrick's Day over hele verden for at fejre alle de vidunderlige ting, han havde gjort.

Bedste St Patrick's Day Crafts og DIY Idéer til børn og førskolebørn:

Lad os se et par St Patrick's Day håndværk til voksne og kits, der bruges til at fejre St. Patrick's Day,

1. Palm Print Rainbow:

Disse er de dejlige St. Patrick's Day håndværk til børnehavebørn. Du skal bare male alle regnbuens farver og et kortark i henhold til den størrelse du har brug for. Mal dine palms palmer med maling - begynde med rødt, og begynd at udskrive det samme på kortarket og forme det i form af en bue. Gentag med alle farver og virkelig farverig kunst, der skal bringe et farverigt smil på dit barns ansigt.

2. Foot Print Shamrock:

Dette er den morsomme aktivitet og den sjove St Patrick's Day håndværk til småbørn. Bare hold følgende ting klar - grøn maling og diagrampapir. Læg sålen på dine kiddes fødder - forlader tæerne - med grøn maling og udskrive den på kortarket. Dette vil gøre stemplet af shamrock. For bladene skal du male sålen sammen med tæerne og udskrive to fødder sammen tre gange som vist på billedet. Voila, din foot-print shamrock er klar.

3. Rainbow Shamrock:

Hvad du har brug for - Papir med regnbuefarver, et par saks, et farvet bånd, en tape eller en lim, blyant. Tag et A4-ark og spor ud Shamrock-skabelonen. Placer skabelonen på alt det farvede diagrampapir og skær dem ud. Stik dem side om side på bånd ved hjælp af lim eller klæbebånd. Bare sørg for at holde dem i rækkefølgen af ​​regnbuefarverne. Nu skal du bare hænge det op.

4. Rainbow kæde med en guldkande:

Disse er de meget nemme St Patrick Day håndværk til børn. Klipp strimler af det farvede diagrampapir - regnbuefarver. Rul dem i cirkler, og du kan enten hæfte dem eller lim dem sammen. Skær en gryde ud af et sort diagrampapir og også en strimmel til håndtaget. Skær mange cirkler ud af gule kortark eller endda fra et gyldent ark, der nemt kan fås i en gavebutik. Stik de guld / gule cirkler sammen og indsæt dem oven på potten. Og din guldkande i slutningen af ​​regnbuen er klar.

5. Paper Cup Leprechaun:

Disse er de sødte St Patrick's Day Craft ideer til unge børn. Alt du behøver er en lille plastikbold, en papirkop, lyserød og grøn maling, wiggle øjne, eller du kan også bruge knapper, grønt, sort, gult, orange, rødt og rosa håndskum, sort markør eller skitse pen og lim. Mal plastbollen lyserød og kop grøn. Når det tørrer, skal du holde bolden på bunden af ​​koppen. Skær former af hånd, skæg, bælte, hat osv. Ud af skummet som vist i figuren og lim dem sammen. Du kan holde wiggly øjne, eller du kan endda bruge sorte knapper til øjnene.

6. Papirplade Shamrock:

Disse er de meget nemme St Patricks håndværk, der indebærer en lille smule skæring, masser af maleri og så endelig stikning. Du skal bare bruge 3 små papirplader, grøn maling, grøn glitterlim, klæbende tape og grønt kort. Mal den forreste del af papirpladerne med grøn farve og lad dem tørre, skær ud '' V '' form fra kanten af ​​hver papirplade, med den grønne glitterlim trække en central ven. Papirpladerne tørre helt og derefter arrangere dem i en shamrockform og holde dem sammen ved hjælp af lim eller tape. Stik et grønt kort rektangel som en stamme.

Se mere: Bedste håndværk til børn

7. Collage Rainbow:

Disse er de meget pæne st patrick håndværk ideer idé at holde din lille travlt. Bare giv ham plader af alle regnbuefarverne en efter en, da han skal rive dem i små stykker. Tegn regnbuens kontur på et hvidt ark og spørg bare dit barn om at holde brikkerne på dem som pr regnbuefarverne. Han vil elske at rive og holde fast.

8. Easy Shamrock Hat:

Denne Shamrock hat er meget nem at lave og ser sød på børn. Lad os klippe et bånd af et grønt ark - stort nok til at cirkulere barnets hoved og hæfte dem sammen. Skær to stykker grønne rørrensere og hæft dem eller bånd dem til siden af ​​hatten på en sådan måde, at de kommer over ørerne. Skær to shamrocks figurer ud af grønt papir og klæb dem til den anden ende af rørrenseren. Hej Presto !!! Dit barns hat er klar.

Se mere: Seneste Crafts For Adults

9. Toilet Roll Leprechaun:

For at forberede disse st patrick håndværk, skal du bare tage røret på toilettet og male det grønt - hvilket giver lidt plads til ansigtet. Stik sorte knapper eller wiggly øjne og træk munden med en rød skitse pen. Dæk den øvre ende af røret med en grøn hat og male oransje skæg med en skitse penne.

Fejr St. Patrick's Day med farverigt håndværk, der nemt kan laves hjemme hos din familie. Børn elsker at stamme rundt med Shamrock hatte og regnbue kranser med stolthed vise deres skabelse.

Se mere: Preschooler Craft Ideas

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send