Skønhed og mode

9 Bedste Elephant Rangoli Designs

Pin
Send
Share
Send


Rangolis er farverige mønstre og mønstre lavet på festivaler og lejligheder. Det er en form for folkekunst, der omfatter forskellige mønstre, blandt hvilke former af blomster, blade og forskellige designs er lavet. Elephant rangolis er specifikt de rangoliser, der har figurer af elefanter trukket på dem.

1. Elephant Rangoli With Lotus:

Vi har en elefant rangoli design i billedet ovenfor. Der er fire lotusser trukket i pink og grøn i fire retninger, og de er omgivet af fire elefanter lige over dem. Rangoli'en ser farverig ud, fordi den har brune nuancer til elefantens krop, blå en klud på elefanten, og et lille design på bagsiden af ​​alle elefanterne, som folkene kan køre på, er farvet i grønt, orange og rødt .

2. Simple Elephant Rangoli Design:

Vi har et lignende design af elefant rangoli til det vi så i den forrige. Dette har også fire elefanter trukket på fire retninger, og de er blevet farvet i kontrast af lilla og gule. Der er et blomstermønster i midten, der er blevet gjort i lyserød og grøn.

3. To søde elefanter med Diya:

To søde elefanter, der blæser deres trompeter, er blevet skitseret tykt med hvide rangoli og derefter blevet farvet i to forskellige nuancer af blå. Der er to paraplyer trukket på bagsiden af ​​elefanterne, og de har også en klud over dem. Der er en 'diya' på toppen i gul og vermilion, og der er en lotus, der er tegnet over som har halvdelen af ​​solen trukket over den.

Se mere: Butterfly Kolam Rangoli Patterns

4. Elephant og Floral Pattern Rangoli:

Vi har et meget attraktivt og smukt rangoli design på billedet ovenfor. Det er blevet gjort med stor omhu og et pænt arbejde er blevet præsenteret. Der er fire elefanter, der er trukket omkring blomstermønsteret i midten. De elefanter er blevet omringet med påfugle og redskaber, der synes at være fulde af slik. Alt i alt kan vi konstatere, at designet er meget farverigt og påfuglerne er det, der føjer til designets levetid.

5. Rangoli omgivet af elefanter:

Endelig viser denne design viser elefanten deres rigtige farver tilbage, og selv om gråt er kedeligt det gør stadig ikke rangoli livløs. Der er et blomstermønster tegnet omkring en anden blomst i midten. De er blevet omringet af elefant rangolis, der har en fløjlsagtig klud på ryggen og en lotus af deres trompeter.

6. Dekoreret Elephant Rangoli:

Elefanten er blevet skitseret i hvid i den store rangoli ovenfor, og derefter fyldt med grå eller lys skygge af sort rangoli. Elefanten er blevet dekoreret godt, da kluden, der er over bagsiden af ​​elefanten, er smukt malet. Hovedet og benene er også dekoreret med en krans fastholdt på trompeten.

Se mere: Tulsi Rangoli Designs

7. Little Elephant Rangoli:

Den grå, lille elefant er tegnet med farver af orange og grønt for kluden og holder s gyldent materiale designet på bagsiden. Dyrets hoved har været farvet rosa som en klud og øjet gør det til at se rigtig sødt ud.

8. Kompliceret hvid Rangoli:

Et kompliceret design på indersiden med hvide rangoli er omgivet af elefanter på seks sider. Det er i form af en sekskant og der er hvirvler trukket på indersiden omkring et blomstermønster.

Se mere: Ganesha Rangoli

9. Glimp af en stor Rangoli:

Vi har et glimt af en stor rangoli, som blev klikket, da arbejdet stadig var i gang. Elefanten er tegnet i mørkeblå farve og er dekoreret godt i lyserøde, røde, orange osv. Det har fået en kontrastblanding af en lysegul farve på ydersiden, som gør rangoliene lyse.

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Giant Orbeez Water Balloon? What Happens?! (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send