Skønhed og mode

20 bedste kostfødevarer til hårvækst hurtigere naturligt

Pin
Send
Share
Send


Når det kommer til hårvækst, er der mange faktorer, der bestemmer, hvorfor du mister dit hår. De kan være mangel på ordentlig kost, motion eller problemer, der er arvelighed eller genetisk. Oftere end ikke, det er manglen på en ordentlig kost, der hæmmer hårvæksten. Hårbehov udbud kærlighed og pleje, kun en uge på den rigtige kost kan vise mærkbare resultater. Denne artikel viser de 20 bedste sunde og nærende fødevarer, du skal medtage i din kost for hår re vækst hurtigere naturligt.

Bedste sunde kost fødevarer til hårvækst hurtigere naturligt:

1. Laks for at øge hårvækst:

Laks er rig på protein og vitamin D. Det indeholder også omega-3 fedtsyrer, som ikke kan laves af kroppen og er nødvendige af kroppen for at vokse hår. 3% af hårakslen består af disse syrer, og de findes også i hudhudens cellemembraner. Disse olier holder håret næret og hydreret.

Hvis laks ikke er tilgængelig, kan disse essentielle fedtsyrer også fås fra andre fisk, der opdrætter i koldt vand som ørred, sild, makrel eller sardiner. De findes også i valnødder og græskar frø.

2. Valnødder:

Valnødder er også rige på næringsstoffer. Den indeholder omega-3 fedtsyrer, som ikke kan laves af kroppen og er nødvendige af kroppen for at vokse hår. 3% af hårakslen består af disse syrer, og de findes også i hudhudens cellemembraner. Disse olier holder håret næret og hydreret. Det indeholder også E-vitamin og biotin, som beskytter hårcellerne mod skade. Valnødder har også kobber, der holder håret naturlig farve og gør håret glansfulde og rige. Brug af valnødolie i salater er en nem måde at indarbejde det i din kost.

3. Østers til hårvækst:

Østers er rige på zink. Mangel på zink forårsager hårtab og giver dig en flaky og kløende hovedbund. Tre ounces heraf har 493% af den daglige indtagsværdi. Zink kan opnås gennem korn og andre fuldkornsmåltider. Østers har også 97% protein. Protein er nødvendig af kroppen for at erstatte hårene, som naturligt kaste af kroppen hver dag. Mangel på protein gør håret svagt og tørt og skørt. Nødder, æg og oksekød er også rige på zink.

4. Søde kartofler til hårskæl Problem:

Søde kartofler indeholder vitamin A og beta caroten, som er en anti oxidant. Dette hjælper med at beskytte de naturlige olier i hovedbunden. Dette hjælper også med at bekæmpe skæl. Beta caroten findes i gulerødder, mango, cantaloupe, abrikoser og græskar, som er alle gode kilder til beta caroten.

Se mere: Frugter, der fremmer hårvækst

5. Æg hjælper med at kontrollere hår falder:

Æg indeholder en række næringsstoffer: svovl, kalium, zink, selen og jern. Der er brug for jern for at beskytte hårsækkene og hjælpe håret med at vokse sundt. Der findes også jern i svinekød, kylling, fisk og oksekød.

6. Spinat:

Spinat er rig på betakaroten, jern, C-vitamin og folat, som hjælper med at holde hårsækkene sunde og hjælper med at cirkulere de væsentlige hovedbundsolier, som hjælper med at øge hårvæksten. De samme næringsstoffer findes også i kale, broccoli og schweizisk chard.

7. linser:

De er rige på zink, protein, biotin og jern. En erstatning kan være sojabønner eller nyrebønner indarbejdet i supper eller salater. Det er en af ​​de bedste og sunde hårvækst fødevarer, der kan stoppe håret falder også.

8. Græsk yoghurt til hårvækst:

Dette er rig på protein og vitamin B5. Det indeholder også D-vitamin. En erstatning kan være fedtfattig ost, hytteost og skummetmælk. Vitaminer B5 og D er også meget nyttige for at øge hårvæksten hurtigt.

Se mere: Ayurvedic Home Remedies For Hair Growth

9. Blåbær:

De er rige på vitamin C. En erstatning kan være tomater, kiwier, jordbær og søde kartofler. De fleste ernæringseksperter foreslår, at blåbær eller vitamin c indeholder mad til hårvækst.

10. Fjerkræ Kylling:

Dette er højt i zink, jern og andre næringsstoffer. En erstatning kan være magert stykker af oksekød.

11. rødt kød:

Mager rødt kød er en af ​​de mest populære hårvækstfødevarer, som er en rig kilde til vitamin A, jern samt vitamin B3. Det røde kød absorberer jern, der senere opløses i kroppen, når det indtages. Vitamin A er også godt for håret og jern øger blodcirkulationen, hvilket igen forhindrer hårtab og hjælper også med ny hårvækst. Alle disse sammen sætter din fårekød til en meget god mad til hårvækst. Men at have fårekød med fedtlag har en negativ virkning og er kun skadelig for dit sunde hår og krop.

12. Tofu For Hair Growth:

Ligesom vi har cottageost eller paneer lavet af ren mælk og derefter skåret i terninger eller terninger til at blive kogt i forskellige velsmagende retter, er tofu endnu en form for vores helt egen cottage cheese. Tofu, lavet af sojabønnemælk, er også en hårvoksende mad og bruges især i kinesisk og asiatisk køkken. Det er velsmagende såvel som en rig kilde til jern, som igen er meget vigtigt for hår og krop.

13. Coriander:

Koriander eller dhaniyalu som vi normalt ved det som en af ​​de meget vigtige fødevarer til hårvækst. Du kan få det i enhver form, og det er lige så hjælpsomt. Den bedste måde at have det på er i form af de smagfuldt blade, der normalt bruges som en krydderur til garnering og også til en god smag, især i indisk madlavning. Nu er denne urt nyttig og er kendt for at skylle ud toksiner fra kroppen, hvilket er en hovedårsag til tilbagegangsfrister og dermed generere sund hårvækst.

Se mere: Øvelser til hårvækst

14. Hytteost til hårvækst:

Også kendt som paneer, dette bruges mest til indisk madlavning og er næsten elsket af alle. Dette er naturligvis et mælkeprodukt og er således højt på proteinindholdet, der virker som føde til hårvækst. Det er godt, hvis du inkludere mindst en lille paneer i din almindelige kost, da dette også indeholder kasein og valle næringsstoffer. Han fordel er at cottage cheese ikke mister sin fødevareværdi på nogen måde du forbruger det.

15. Asparges:

Der er en hel liste over fordele, når vi taler om asparges, som faktisk ikke er så populær i Indien, men er nu tilgængelig i afdelingsforretninger på grund af populariteten af ​​det globale køkken i Indien. Det er en af ​​de bedste hårvækst fødevarer på grund af dets indhold af vitamin A, C og også folsyre. Nu har asparges også en rig butik med syntetisk vitamin B, som hjælper meget med hårvækst. På den anden side indeholder asparges også E-vitamin, som også hjælper med dannelsen af ​​hårvækst.

16. Hørfrø:

Ja, de meget almindelige hørfrø, vi kender til, ligger højt højt på listen over fødevarer til hårvækst. De indeholder ikke kun meget store mængder jern, men er også rige på omega 3 syrer, som igen er meget nyttige til hårgenerering og godt hår. Du kan forbruge hørfrø lige så hele og også forbruge hørfrøolie. Ifølge forskning er hørfrøolie mere nyttigt end hele frø.

17. Havre:

Havre er ikke kun mad, som hjælper med vægttab og har en masse fiber i dem, men er også en hårvækst mad. Dette er endnu en fordel for den meget populære havregryn, som er let tilgængelig på markedet. De hjælper med at øge og skabe ny melanin i luftrødderne, som hjælper med at forhindre graying af hår. Også havre indeholder også store mængder kalium, fosfor, jern og magnesium, som også hjælper hårvæksten.

18. nødder og frugter til hårvækst:

Med frugter her man man tørre frugter, der sammen med nødder er gode snacks, som du kan have i stedet for andre junk og fastfood varer. Tørre frugter og nødder er gode fødevarer til hårvækst, fordi de er høje kilder til biotin, svovl og jern, som hjælper med bedre blodcirkulation. Der er nødder som mandler, som også indeholder andre proteiner, E-vitamin og inositol, hvilket gør håret stærkere og holder dem sundere.

19. Tomater:

Denne smukke og røde, saftige grøntsag har et stort indhold af lycopen og er også en god kilde til vitamin til kroppen. Mere end en mad til hårvækst, er tomater kendt for at gøre håret sundere og skinnende, selvom dit hår ser ud til at være ekstremt kedeligt nu. Det er testet og testet, så du nemt kan opleve forskellen i dit hår hurtigt med lidt regelmæssig brug.

20. Avocados:

Disse er gode fødevarer til hårvækst og har en række fordele. Avocados er meget rige kilder til vitamin B og E-vitamin, som er kendt for at gøre hovedbunden stærkere, hvilket igen gør dit hår vokse bedre og sundere. Avocados er også kendt for at være naturlige fugtighedscreme for hovedbunden på grund af deres indhold af enumættede syrer, som også er en naturlig balsam til håret og gør det til at se blankt og skinnende ud.

Således vil disse ovennævnte sunde fødevarer indarbejdet i din kost hjælpe med at forhindre hårtab og føre til ny hårvækst. Når vi allerede har kendt årsagerne til hårtab, er det derfor meget vigtigt for os at medtage nogle af madene til hårvækst umiddelbart i vores kost for at overvinde en sådan situation, og du kan vælge fra denne liste.

Billedkilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send