Skønhed og mode

Hvordan man laver tragus piercing?

Pin
Send
Share
Send


Tragus er den del af øret, der hjælper med at holde øretelefoner og er primært placeret i den pågældende region for at stoppe den direkte strøm af støv ind i øret og fungerer som en barriere for støv og snavs at komme ind i øret. Tragus piercing er ret ualmindeligt, og derfor er det ret trendy, når det er gjort. Det er ikke svært, men ret smertefuldt og adskiller sig ikke meget fra næse piercing eller navle piercing. Processen er næsten den samme, men kræver masser af omhu, da risikoen for infektion er høj. Vær forsigtig, når du gør dette, fordi tragus piercing er ret smertefuld, og derfor kræver præcision og omhyggelige hænder for at udføre processen effektivt.

Metoderne til tragus piercing adskiller sig ikke fra metoden involveret i mave piercing og tungen piercing og derfor skal udføres på samme måde med kun visse meget små ændringer fordi øret er i spørgsmål-

Værktøjer:

Før du starter, skal du have alle dine værktøjer til at gennemføre denne proces effektivt klar, så du ikke går glip af noget i processen. Værktøjerne er afgørende i processen med tragus piercing. Hold dig klar til en klemme, smykker, en nål, handsker, som er blevet desinficeret og nogle følelsesløse cremer, så smerten reduceres. Den tragus, der er gennemboret, vil være ret smertefuld i nogle få uger, men det bliver nødvendigt at blive desinficeret i mere end et par uger for at undgå infektion. Hold altid væk fra chloreret vand.

Rene hænder:

Desinficere dine hænder ved at vaske dem med en antibakteriel sæbe, så du ikke får en infektion ved at røre den nyligt gennemboret tragus med dine hænder. Rengøring af dine hænder giver dig mulighed for at føle sig sikrere, når du piercerer din tunge. Rengøring af dine hænder som dette hver dag i et par måneder er påkrævet, som du ikke ved, når du ved et uheld rører ved dit øres område.

Se mere: Sådan gør du ørepiercing

Rent øre:

Desinficere øret, så du ikke står over for nogen form for infektionsfare, når tragus er blevet friskbåret.

Clean Tools:

Desinfektion af de værktøjer, du vil bruge, er et must ved at bruge alkohol. Disse værktøjer skal være fri for alle bakterier, så der ikke er nogen årsag til infektion, når man bruger værktøjerne til at gennembore tragus. Brug et hvilket som helst andet desinfektionsmiddel, der er tilgængeligt på det tidspunkt, fordi du altid skal være forsigtig med de værktøjer, du bruger.

Klemme:

Brug en klemme til at holde området for din tragus på plads, så du ikke mislykkes i processen med piercing. Klem det nøjagtige område, du har markeret for de bedste resultater. Der er ikke behov for mærkning, da tragus er lille, og derfor vil klemmen være på det rigtige sted til enhver tid.

Gennembore:

Nu gennemsøges de, du har fastspændt med præcision, når du har bedøvet området, smerten er naturlig, og det vil sikkert skade en smule, men gå gennem smerten og gennemtræng tragussen effektivt.

Se mere: Belly Piercings

Vrikke:

Vip nålen i tragus for at åbne hullet, så du kan indsætte smykkerne.

Smykker:

Indsæt de desinficerede smykker efter eget valg, så hullet forbliver åbent i de kommende måneder, mens det heler. Smerter er normale i de næste par uger på grund af den plagefulde placering af piercing.

Rens området:

Vask området med et desinfektionsmiddel, og du er færdig og har nu en trendy tragus piercing, som både er sjælden og moderigtig.

Se mere: Tunge Piercinger

Se videoen: Tragus Piercing Info & Aftercare. (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send