Face Pack

Sådan Gør Guld Ansigtshjemmet

Pin
Send
Share
Send


Guld Facial kan udføres på alle hudtyper og har forskellige fordele. Det bliver populært og nu med de forskellige skønhedsprodukter, der tilbyder facial kit, kan det gøres hjemme med meget lethed og bekvemt. Her er de grundlæggende trin, du skal følge for at gøre et guldfuldt hjem selv.

Hvordan man laver guld ansigtsbehandling hjemme:

En god guld facial kit:

Forskellige guld facial kits er tilgængelige på markedet. Alt du skal gøre er at få en fra butikkerne og sørg for, at den har en rengøringsmiddel, en skrubbe, en massagecreme og en guldmaske. Ud over disse skal du have en god fugtighedscreme i slutningen af ​​ansigtsbehandling.

Udrensning:

For det første skal du rengøre dit ansigt grundigt med dit vanlige vask / rengøringsmiddel. Anvend ikke noget efter vask af ansigtet. Fra sættet skal du tage Cleanser og anvende pletter over hele ansigtet, idet der lægges særlig vægt på kinder, pande og næse, der er tilbøjelige til at opsamle snavs. Nu i bløde cirkulære bevægelser gnider renseren på ansigtet i 3 minutter. Tør forsigtigt af med et fugtigt væv.

Se mere:Herbal Facial At Home

skrubbe:

Skrubning er afgørende for at slippe af med det døde celleslag, som udvikler sig på huden med tiden. Fjernelsen af ​​dette lag bringer lysstyrken til huden og hjælper med at fjerne urenheder fra dybden. Skrubber fjerner også hudorme og whiteheads fra næse og hageområde. Anvend ansigtsskrubbe på panden og kinderne og massage i modsat retning med særlig opmærksomhed på beskidte områder som sider af næse og læber. Efter skrubning i ca. 10 minutter skal du lade skrubbe på ansigt i 5 minutter og derefter rengøre med et håndklæde dyppet i varmt vand.

Gold Cream Massage:

Før du anvender cremen til massage, skal du bruge en blackhead remover og klemme forsigtigt ud pudderet. Pas på, at du ikke beskadiger huden.

Der er normalt en massage creme eller gel fundet i det kit, der skal bruges her. Den indeholder guldfolie, guldpulver, sandeltræ, safran, aloe vera-ekstrakter og hvedekimolie. Disse lysere og lysere hudtonen. Påfør cremen på ansigt og hals og massage i opadgående bevægelser i 30 minutter. Fremhæv trykpunkterne omkring øjnene og kinderne for at få en afslappende følelse.

Se mere: Aspirin Face Packs

Guld ansigtsmaske:

Efter at have fjernet massage cremen, skal du anvende guld ansigtsmaske. Den indeholder aloe vera, guldfolie og gurkemeje. Dens antioxidanter fylder huden og hjælper det med at helbrede. Det tilføjer naturlig glød til huden og er meget forfriskende. Aloe vera-indholdet hjælper med at desanere og reducerer de mørke pletter. Påfør masken jævnt på ansigtet. Lad det tørre helt i ca. 20 minutter. Derefter rengøres med et blødt vådt håndklæde. Sprøj lidt vand på ansigtet og tør forsigtigt tørre huden. Sørg for, at der ikke er nogen rester af pakken på huden.

Moisturizing:

Tag lidt fugtighedscreme og massage på ansigt og nakke. Dette er at tilføje et beskyttende lag til ansigtet. Sørg for, at du ikke bruger sæbe eller ansigtsvask på huden i mindst 1-2 timer og lad ansigtsarbejdet virke magisk. Du kan nu se en mærkbar forskel på huden og også føle det.

Se mere: Pearl Facial Mask

Nyttige tips:

  • Sørg for at bruge rene håndklæder og væv, og at hænderne er rene, inden du begynder ansigtsbehandling.
  • På ethvert tidspunkt må du ikke bruge meget pres på ansigtet. Især mens du skrubber og bruger blackhead remover.
  • Forsøg ikke at eksperimentere og blande produkter. Et mærke og et sæt er tilstrækkelige.
  • Endelig slappe af og nyd ansigtet og har ikke travlt. Gentag det også efter et interval for bedre resultater.

Billeder Kilde: 1, 3, 4, Shutter Stock (2, 5, 6)

Pin
Send
Share
Send