Skønhed og mode

23 uger af graviditet - symptomer og føtal udvikling

Pin
Send
Share
Send


Graviditet er et vidunderligt ord omgivet af naturens mirakel skabelse. Den fine linje, der deler de to niveauer - den videnskabelige og den guddommelige skabelse fusionerer præcist i det rigtige beløb for at danne graviditet. Det er at bringe et nyt liv til denne jord, som giver et nyt væsen, en del og fordomme for dig og din familie. Graviditet kan dog lyde magisk, men mange tidligere mødre har klaget voldsomt om farerne ved at træde ind i moderskabet. Ofte siges det, at graviditetsprocessen er præget af begyndelsen af ​​befrugtningen, hvor sæd fra faderen kolliderer med moderens æg og danner en blastocyst. En blastocyst er kun befrugtet æg efter 4 dage eller deromkring. Denne blastocyst bliver så fastgjort til livmodernes placenta og går derefter ind på et embryo. Selv nu er barnet på sit tidligste stadium uden en ordentlig særskilt form eller form. Det er nu bare en fremmed form for noget uigenkaldeligt men korrekt. Det embryo, der derefter forøges, går gennem ændringer for endelig at danne et foster fra hvor alle handlingerne starter.

Se mere: 20 uger gravid symptomer

Graviditeten er svært i de første par måneder, de siger. Det starter med en skør morgenkvalitet og lægges derefter i søvnløshed i ganske få dage, indtil den lille babybump begynder at udstikke og bliver til sidst fremtrædende. De første par måneder er en ødelæggelse af følelser strødt over hele stedet med dine kære gør det bedste for at kontrollere din depression eller ulykke. Dette ændrer langsomt med barnet indeni, du forbinder med dig selv. Med tiden går moren ind i sin nye krop, accepterer ansvaret strengt og overholder det. Hun vender sig til ændringerne, da hendes barn forbinder sig selv. Dette er dog en langsigtet proces på ni måneder.

Se mere: 27 uger gravid

Hvad skal du tænke over i denne uge:

Dette er især et første nyt skridt i moderskabsverdenen, hvor første gang gravide mødre altid har en blanding og matche følelse. Blandt disse dårlige søde og sure øjeblikke, uanset hvor meget de ni måneder kan få dig til at slå sig ned for ændringer, er startlinjen til moderskabet kun krydset, når moderen holder hendes barn i armene for første gang. hele denne gang var det den enkle navlestreng, der har bundet dem sammen, og nu føler hun sig oplyst og ekstatisk, der glemmer alt om hende i gåede måneder med vanskeligheder.

Fosterudvikling af barnet:

Denne meget ni måneder i medicinsk sigt tælles på en ugentlig basis på grund af det hyppige krav til overvågning af dannelsen af ​​barnets vækst og sundhed. Dette hjælper også med ph.d.-besøg. Disse ni måneder i alt opsummeres i en 40 ugers udfordring, som yderligere grupperes til bistand. I alt 40 uger er opdelt i tre trimestere. Første trimester omhandler dannelsen af ​​barnet indeni, mens anden trimester beskæftiger sig med udviklingen af ​​barnet. Den tredje og sidste trimester beskæftiger sig med at perfektionere babyens funktioner, funktioner og organer indtil den 40. uge eller sidste uge i den ni måned, som barnet er leveret. Den 23. uge falder under anden trimester, der betragtes som den 'gyldne æra'. I denne uge vil din baby gennemgå ændringer, der er optaget her indenfor.

Perfekt Hørelse:

Ved starten af ​​denne uge, kom i en vane med at læse bøger til dit barn og taler dagligt, selvom det føles rart at prøve at tale med din egen mave. Hendes øreben har nu dannet en tydelig form og har hærdet, så hun kan opfatte lyde og gøre sig bekendt med det. Du kan endda lægge optagelser af børn digte eller noget melodi eller tune for dit barn at høre. Hun er nu klar over dine omgivelser, for eksempel måske din mands stemme eller dine omgivende lyde. Læger siger efter fødslen, at de samme lydkilder kan bruges til at sætte din baby i seng eller roe hende ned.

Se mere: 22 uger gravid bevægelse

Hudform:

På nuværende tidspunkt er der en lille rødlig nuance, der dannes i din babys hud på grund af at alt blod og blodårer farer igennem under hendes bløde papirs skrøbelige hud. Huden er dog stadig noget manglende farve, der er i sin tidlige dannelsesalder. Også i mangel af ordentlig luft og kropsfedt er huden nu lidt saggy, som også vil blive udfyldt i denne uge.

Keratinformationer:

Du skal have hørt dette ord meget på tværs af mange hårprodukter. Keratin er et glat lag på vores krop, som hjælper os med at stramme huden og tillade hårvækst at forekomme uden nogen hindring. Denne keratin er et essentielt protein, der nu inkorporerer sig i babyens celler.

Ånde godt:

Sammen med et stærkt voksende hjerterytme udvikler lungerne også for barnet at trække vejret i sig selv i de senere uger. Pneumocystis, som er essentielle lungeceller, dannes på omkring denne tid.

Baby størrelse:

Det er en god tid for dig at bemærke ændringen i din lille. Han er sandsynligvis størrelsen på en mango nu. Overalt mellem 10 og 11 tommer er som regel størrelsen af ​​en 23 uger gammel baby. Vægten af ​​din baby er omkring 500 gram, men han vil fortsætte med at vokse godt og godt.

Fostervand:

Fostervand vokser hurtigt, og dit barn kan ikke være lykkeligere. Hvorfor? Nå, han har en gala tid feasting på væsken. Du behøver ikke bekymre dig om at gå ind i din lille mund, da væsken holder sig rent hver dag i mindst 6-7 gange. Det siger du ikke!

Symptomer på 23. uges graviditet og hvordan man overvinder:

Under graviditeten, sammen med babyen, vil moderen også gennemgå flere ændringer, og nogle af ændringerne er optaget nedenfor.

Ødem:

På omkring denne tid kan du nok få lidt hævelse i dine lemmer, især fodregionen. Denne tilstand kaldes ødem, som bogstaveligt dannes ved vandretention i kroppen. Men dette er ikke en alvorlig tilstand og kan ikke engang forstyrre dig meget. For at forhindre denne betingelse at ske, skal du ikke bekymre dig. Bare sørg for at du har kold komprimering for at klare situationen. Prøv at skifte til væske gennem frugter i stedet for det sædvanlige vand. Det burde også hjælpe.

Rygsmerte:

På omkring denne tid vil moderen føle en knusende rygsmerte, der gør ryggen eller underlivet stiv og rød i smerte. Det skyldes, at babyen vokser i de sidste uger. Ved udgangen af ​​denne uge vil din baby være et fuldt pund med næsten 9 til 10 cm målinger. Dette kræver ekstra plads i livmoderen, og mens babyen ønsker mere plads, skubber den rygsøjlen og bælterne, der forårsager smerte. For at få lindring fra dette skal du sove på din side i stedet for din ryg. Brug en pude til støtte for altid at slippe af med rygsmerter og lindre ubehag.

Vægtøgning:

Dette er den tid, din baby vil vokse et fedtlag under huden, hvilket gør moderen tilbøjelig til også at få en smule vægt. Ved nu vil du mærke belastningen af ​​din baby bump. For at forhindre vægtforøgelse under graviditeten er bogstaveligt talt umuligt, men du kan ændre det med en vridning af kost. Start med at skifte til salater i stedet for ost sandwich til snack. Skær ned på carbs, og bam! Du er god at gå.

Urin Frekvens:

Størrelsen af ​​din livmoder vokser hver dag. På dette tidspunkt er et af de mest almindelige symptomer at føle trykket af vandladning på sit bedste med hyppige intervaller. Dette er den tid, hvor du får flere badeværelser. Men samtidig søger du også køleskabet til en lille snack lige efter brunch og frokost, da din appetit bliver påvirket. Hændelse som dette vil være normalt og intet at bekymre sig om. En bedre måde at overvinde denne situation på er at begrænse vandindtaget, og det betyder ikke at stoppe drikkevand. Du bør stole på frugt og nogle andre naturlige kilder til hydrering. At tage frugt vil hjælpe dig med at bryde ned udskillelsessystemet, der begrænser dit rush til badeværelse hver gang.

Dream Weaver:

For anden trimester, den 23. uge, kommer mange kvinder til at være en del af underlige drømme, at deres søvncentrer væver for dem. Drømmene er knap tæt på virkeligheden og er normalt udtryk for stress. Selvfølgelig harmløse, det kan dog påvirke dig mentalt. Din baby er ikke en del af dine drømme endnu, men hun kan være snart, så prøv at sove ved at tænke på noget positivt. For at overvinde dårlige drømme må du ikke fortolke drømme eller forsøge at forbinde dem med virkeligheden, da det er en forfærdelig beslutning, og du vil ende med at fortryde det.

23. uge Aktiviteter:

I denne uge skal dit ønske være at slå sig ned med alt rundt, de resterende få uger bruges godt. Men med bekymringer og ubehag, sker der sjældent. Du vil finde dig selv jonglering med flere aktiviteter, forberede sig på fødslen og de uendelige kontrolopgaver. Udover så meget arbejde går ind i at planlægge forældre godt og udøve. Ikke meget vil forstyrre dig i denne uge, og det går forbi snart, men sørg for dig selv og hvile mere end normalt.

Kost og motion for den 23. uge:

Kost:

 • Hvis du er en non veg lover, så spiser magert kød og hvid fisk vil være meget godt for sundhed, som du har brug for for at undgå rå havemad. Skal undgå svinekød og oksekød strengt.
 • For vegens elskere vil det være det gode valg at tage spinat og tofu.
 • Ved den seks måneders graviditet er zink meget tiltrængt, da det vil hjælpe meget for cellens udvikling af din baby.
 • Det vil være godt nok, hvis du har de foreskrevne grøntsager og zinktilskud, der viser sig at være den sidste sæl på handlen.
 • Også mejeriprodukterne skal forbruges, men du kan ikke indtage calciumtilskud.
 • Hvis du er i stand til at tolerere laktoseindhold, kan andre kilder hjælpe dig med at udvikle tænder og knogler af din baby.
 • På dette stadium bør man undgå råvarer, da pesticiderne ikke må fjernes under vask. Dette vil bringe de risikable fakta og så forsøge at have smoothies og saft.
 • Har en afbalanceret kost, der indeholder essentielle grøntsager med daglig dosis frugt og hoppe over grønne. Vælg grøntsager som kål, græskar, tomater og bønner er vores personlige valg.

Dyrke motion:

 1. I denne måned er squats det smartere valg, da de giver fleksibiliteten. Du kan få afslappet ved at gøre øvelserne fort låret og bækkenet området.
 2. At lave yoga er den bedste måde at forbedre din kropselasticitet og udholdenhedskraften på. Dette giver bedre mening for leveringen.
 3. Hvis du gør tunge øvelser, tag en langsom gang i parken.
 4. At lave Kegal øvelsen på dette stadium vil være den bedste løsning, som vil holde dine muskler omkring vagina og endetarm, der får større fleksibilitet, der holder afleveringsstammerne.
 5. Du kan tage de sædvanlige strækøvelser ud, da det vil være meget sikkert i løbet af disse måneder, der ikke vil medføre nogen effekt.

Sex under graviditeten i 23. uge:

Så længe din graviditet ikke er høj risiko at have sex, er det okay, men kontakt din læge ellers. Hvis han siger ok, er der chancen for dig at få det, når du har brug for hans støtte på det meste. Men at have det, når dit humør svinger eller med træt nese, vil ikke være godt nok. I hvert fald skal du vælge den rigtige pose, der ikke spænder dit bækkenområde.

Tips til at overvinde stress under graviditet:

 1. Cherishb om din nye fase, som kommer til at ankomme.
 2. Prøv at gå til en shopping, der forkæler dig. Forsøg ikke at gå obsessiv.
 3. Da leveringen er en overvældende tid, skal du analysere og vægt hver gang, hvilken situation vil være rigtig for dig. At dele dette med dine elskede vil hjælpe dig med at reducere stresset.
 4. Du kan få råd fra de personer, der allerede har oplevet dette, men forsøger ikke at blive stresset.
 5. Vær ærlig over for din partner om dig selv, da forældrene er meget vigtige for barnet.
 6. Antag, at din tredje trimester nærmer sig og så indrømme, at dit liv vil ændre sig og begynde at implementere i overensstemmelse hermed.

Medicinske behandlinger og kontrol:

De fleste lægeundersøgelser vil være meget rutine, og i betragtning af at du har gjort dem siden de sidste seks måneder nu; du vil være vant til proceduren. På dette stadium vil nogle afsluttende tests blive videreført for at bestemme barnets rigtige stilling. De fleste af de counter mediciner, som ikke vil skade din baby, vil blive undgået. Nogle af dem er angivet nedenfor.

 • Feber-Paracetamol eller Acyclovir
 • Halsbrand-antacida
 • Forstoppelse - Undgå laksemidler og mineralolie. Du kan tage stoffer som Metamucil
 • Hoste-Dextromethorphan

Tips og forholdsregler:

 1. I denne måned vil babyen bevise væksten, og du vil snart komme over for ændringerne.
 2. Pas på forandringer i tyngdepunktets position, da barnet bliver ramt, når du forsøger at ændre din position. Dette kan ses hårdt første gang, men som tiden går det let.
 3. Sørg for, at du udelukker helt på al alkohol. Første måned var en nem tag, siden din baby stadig udviklede sig, men i denne måned må tingene ændres.
 4. Undgå at spise noget rå, der kan vise sig at være skadeligt for dig og din baby. Du kan spise forskellige ting som kød, fisk og æg og også grøntsager som gulerødderne.
 5. Drikk kun pasteuriseret mælk og konsulter din læge om mængden på forhånd for at undgå komplikationer.

På dette stadium tager du de medicinske behandlinger på en rutinemæssig måde, som vil hjælpe dig med at opretholde babyens vækst med den regelmæssige overvågning. Dette omfatter ultralyd og blodprøver.

Pin
Send
Share
Send