Yoga

Bhujangasana Yoga (Cobra Pose) - skridt og dets fordele

Pin
Send
Share
Send


Se på, hvor passede mennesker i dagene var! Perfekte kurver, velformede og tonede muskler, flade mave og hvad ikke. Se nu på de kroppe, vi lever i, ude af form, dårligt vedligeholdt og en trist historie at håndtere.

Ved ikke at udøve, i hvert fald i tredive minutter hver dag, kommer kroppen ind i stillesituationen. Dette medfører mange sundhedsproblemer, hvoraf nogle kan lamme os eller tage vores liv væk. Er det det, vi vil have? INGEN

Så lad os tage et løfte i dag, et løfte om at tage vare på vores krop, sind og sjæl. Vi vil nu lære og læse mere om, hvad yoga kan hjælpe os med. Den gamle kunst og videnskab om yoga har eksisteret i mange århundreder. Mennesker over hele kloden har haft gavn på flere måder end en, der praktiserer yogaens varierede asanas og holdninger. Så hvorfor ikke du?

Eksperter siger, at de fleste af de lidelser og sygdomme i kroppen sker på grund af manglende omsorg eller de pretentiøse måder at ignorere kroppens behov, der skal udøves hver dag. Vores krop ligner en maskine, som hvis den ikke bliver olieret og serviceret godt, ville give plads i tide. Det er helt sikkert det, vi ikke ønsker at komme til vores menneskelige selv !! Spis derfor godt; drikke meget vand og motion hver dag.

I dag vil vi gerne tale om en bestemt asana, Bhujangasana. Holdningen er kendt øverste replikere af en slange, som kan hjælpe ryggen og chakraerne i kroppen. Derfor læs venligst og vær velinformeret om det samme.

Bhujangasana Yoga (Cobra Pose)

Navnet Bhujangasana kommer fra sanskrit ordet "bhujang", der betyder slange eller slange. Derfor kaldes asanaen Cobra pose. Denne asana er en backbend pose, med personen i en pose ligner en slange med sin hætte hævet. Asana er en del af sekvensen Surya Namaskar (solhilsen) og også asanas i Padma Sadhana. Asana er yderst gavnlig og kendt for at vække kundalini, ødelægge sygdomme og øge kroppens varme.

Bhujangasana Yoga (Cobra Pose) - Skridt og dets fordele:

Her gives vi en detaljeret forklaring på, hvordan du laver bhujangasana yoga eller cobra med trinvise instruktioner og deres fordele, modifikationer, tips til begyndere og andre tips til nemt at følge denne yoga holdning.

Bhujangasana Yoga (Cobra Pose) Trin:

1. Begynd ved at ligge på din mave, med dine palmer placeret under skuldrene. Dine albuer skal være gemt tæt på din torso. Toppen af ​​dine fødder skal presse ned på måtten og derved forlænge dine ben.

2. Tryk på bækkenbenet nedad og aktiver også lårmusklene. Når du gør dette, skal du føle din halehale under, når din mave kontraherer og understøtter rygsøjlen.

3. Inhalér nu og tryk dine hænder til jorden, forlæng dine arme, så brystet løftes frem og tilbage.

4. Hold din haleben gemt under, da bækkenbenet bevæger sig mod din navle. Denne bækken tilt vil hjælpe dig med at opretholde åbenheden i den nedre rygsøjle, som du buer.

5. Løft dig kun til det punkt, hvor bækkenbenet forbliver på jorden, og du føler ikke, at trykket mærkes i din bageste ryg.

6. Tryk dine skulderblad i ryggen uden at være hårdt i rygmusklerne. Placer dine albuer tæt på din ribcage, med albuerne lidt bøjet. Lav dine rygmuskler og dine arme arbejder i denne position.

7. Løft øjnene og hagen og opretholde en behagelig plads gennem halsens nakke. Hold denne pose i 20-30 sekunder, og tag dybe vejrtrækninger.

8. Ved sidste åndedræt trækker du langsomt ud og bringer dit hoved og bryst ned. Feel din rygsøjl længde, ved at trække din torso fremad med dine hænder.

9. Inhalere og rejse dig op til dine hænder og knæ og gå tilbage til barnet ved udånding.

Fordele ved Bhujangasana Yoga (Cobra Pose):

Fysiske fordele:

1. Denne bhujangasana sigter mod at øge rygsøjlens fleksibilitet og styrker den også.
2. Det strakte de forskellige dele af kroppen som bryst, skuldre, lunger og mave.
3. Cobra udgør styrker rygmuskler og arme.
4. De indre organer er strakt og masseres også ved at gøre dette asana.
5. At udføre asana hjælper med at åbne lungerne og hjertet.
6. Det hjælper med at stimulere abdominale organer og firmaer også balderne.

Terapeutiske fordele:

1. Bhujangasana er kendt for at gavne mennesker, der lider af astma.
2. At udføre denne asana er kendt for at berolige ischias.
3. Det hjælper med at lindre stress og træthed.

Se mere: Padmasana Fordele

Modifikationer for Bhujangasana Yoga (Cobra Pose):

Det er bedre at undgå at gøre denne pose på jorden, hvis du er stiv. Stol en metalstol mod en væg og udfør denne stilling med dine hænder på forsiden af ​​sædet og med dine kugler på jorden.

Du kan hvile dine albuer under dine skuldre på gulvet for at reducere arbejdet på dine nedre rygsmerter.

Forholdsregler for Bhujangasana Yoga (Cobra Pose):

Denne asana skal undgås af mennesker, der har tilbage skader og karpaltunnelsyndrom.
Undgå denne asana, hvis du har hovedpine.
Gravide kvinder må ikke udføre denne asana.
Dem, der har gennemgået indre orgkirurgi må ikke udføre denne asana.
Folk, der lider af gigt i rygsøjlen eller håndleddet må ikke udføre denne asana.

Cobra Pose Tips til startere:

Nybegyndere kan finde backbend meget svært, så det er bedre at ikke overdrive. For at finde den højde, hvor du kan udføre denne asana uden at spænde ryggen, tag hænderne af gulvet i et sekund. Den højde du finder vil være gennem forlængelse.

Forberedende og opfølgende stillinger:

Sethu bandha sarvangasana og urdhva mukha svanasana er de forberedende udgør for denne asana.
De fleste af backbend asanas kan udføres som opfølgning asanas til Bhujangasana.

Nu vil vi komme til lidt mere detaljeret om bhujangasana eller cobra pose. Lad os først vide mere om den gamle og originale betydning og oprindelse. Henvisningen til denne specielle pose blev taget fra et skrifter kendt som Gheranda Samhita, og meningen med dette siger, at du skal holde din flåde til storår rørt til basen og derefter stige som en slanges hætte. Bhujangasana eller cobra pose siges at vække ild i kroppen, som igen brænder væk alle sygdomme og stimulerer også 'kundalini'. Der er mange andre fordele ved bhujangasana.

Det er virkelig sagt, at det perfekte helbred kan opnås, hvis du har det bedst egnede fordøjelsessystem og efter at have kendskab til bhujangasana-trinene, der opretholder sådanne sundhedsforhold, vil det være lettere for dig. Dette skyldes, at cobra udgør en af ​​de bedste til dette formål, og det antænder også fordøjelseskraften, som igen brænder væk alle de dårlige bakterier og sygdomme, der forårsager bakterier og regulerer også energi i de mest fordelagtige stier.

Hvad er forberedelses- og opfølgningsgruppen Yoga har til hensigt at holde Cobra?

Før du praktiserer bhujangasana trinene kan du gå til den enkle Sahaja hasta Bhujangasana. Når du er færdig med din cobra udgør praksis, hvad du kan prøve er en række poserer efter hinanden. Disse er Vakra Hasta Bhujangasana, Niralamba Bhujangasana, Shalabhasana, Naukasana og Dhanurasana.

Se mere: Paschimottanasana Steps

Lad os tage nogle flere tips til Bhujangasana Yoga (Cobra Pose):

Først og fremmest skal du ikke være hård over for din krop og ikke tvinge den til at strække, når det ikke længere kan. Dette vil ikke føre dig til nogen af ​​fordelene ved bhujangasana, men det vil have negative virkninger på kroppen. Der er grunde til, at du vil se, at nogle mennesker har deres hofter lige på gulvet i denne stilling, mens nogle har det løftet. Årsagen er, at nogle mennesker er mere fleksible end de andre. Den anden grund er, at længden af ​​arme og formen på alles kroppe er ikke den samme, og så kan der være en forskel. Dette betyder dog ikke, at fordelene vil variere.

For det andet, prøv ikke for hårdt, fordi du så ikke vil gøre det nøjagtige sted. Det betyder, at du først og fremmest skal slappe af for at få den rigtige position. Hvis du spænder eller stresser din ryg, vil du ikke kunne få den bue, der er nødvendig for Bhujangasana, og uden hvilken det ikke er til nogen nytte for at øve denne stilling. Yoga handler også om at berolige sig ned, så det skal du gøre.

For det tredje har du brug for en balance i kroppen på alle måder, så prøv at lave en afbalanceret rutine af yogapositionerne. For at afbalancere kroppens buer og vægt kan du øve Shalabhasana lige efter nogle Saral hasta Bhujangasana og derefter gå videre til en anden version.

Hvornår skal du ikke gøre Bhujangasana?

Der er flere forholdsregler og kontraindikationer, når det kommer til at praktisere Bhujangasana. Denne holdning bør ikke praktiseres overhovedet af gravide kvinder og med dem, der lider af svære rygproblemer, sår og brok. Denne stilling er det bedste for dem, der har en stiv ryg og også for dem, der er menstruerende. Hvis du har gennemgået en operation for nogen af ​​lungerne, hjertet, ryggen, hjernen og lignende, er denne cobra-pose igen en streng nej-nej til dig.

Også du skal ikke øge tiden og varigheden af ​​denne asana lige på en gang. Først skal du bare gøre det i ca. 10 sekunder og gentage det i ca. 5 gange og derefter øge til 1 minut og derefter 5-10 minutter.

Se mere: Anantasana Pose

Se videoen: Cobra Pose Step By Step. Bhujangasana. Yoga For Beginners - Yoga With AJ (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send