Skønhed og mode

25 enkle og nyeste guld halskæde designs til kvinder

Pin
Send
Share
Send


Det mest tiltalende element til smykker til både mænd og kvinder er guld, bedre kendt som det gule metal. Det appellerer primært til sin farve og den lyse skygge den udviser. En tint guld for at komplimentere dit udseende vil gøre dig elegant og vil forbedre dit udseende på mange måder. Selve ordet "guld" betegner renhed, bryllupper, lejligheder, festivaler mv. Guld anvendes i vid udstrækning udelukkende til at lave alle smykkedesigner, det være sig kæder, ringe, øreringe eller halskæder. Guld er meget lovende; derfor foretrækker folk at købe guld ved forskellige lejligheder. Mere end et stykke fancy, at købe guld er endnu en investering, der sjældent tales om. Men hvad med at købe det fancy stykke af de nyeste guld halskæde designs du har lyst til?

Forskellige typer af halskæde design i guld til kvinder:

Guld kan aldrig være ude af mode. Tag et kig på nogle af de bedste guld halskæde designs til kvinder.

1. Simple Gold Halskæde Design til kvinder:

Elegance og skønhed af guld kan optages perfekt i denne simple guld halskæde. Halskæde behøver ikke være meget udførligt i design, men skal bare være ret, men simpel i udseende. Det kan bare være af et simpelt mønster som et blad, knopper, blomster, abstrakt design osv. Kæden kan være lidt tyk for guld halskæde, som vil gøre mønsteret skiller sig ud og giver et godt fald på nakken.

2. Tung Guld Halskæder til Brude:

Tænker og taler om guld og noget gyldent, kan rene guld tunge halskæder efterlades? Tunge guld halskæder er et must til festivaler, især til bryllupper mv. Bruder ses at have nogle tunge og smukt udskårne guld halskæder. Den rene silke Kanjivaram saree passer perfekt sammen med nogle guld tunge smykker. Den rene glans og glans i denne guldsmykker design sætter den adskilt og giver den et stort og smukt udseende. Halskæden sidder smukt på halsen og føjer til din charme. Teamed med andre lange kæder, øreringe osv. Disse tunge guld halskæder fuldender det endelige udseende af en brud.

3. Lys Vægt Guld Halskæde Sæt:

Guldsmykkesæt indeholder normalt en simpel guld halskæde og det tilsvarende par øreringe. De lette guld halskæder bruges normalt til simple funktioner, små sociale sammenkomster, kontorbrug eller kan også bruges til daglig brug. Vedhæng og øreringe behøver ikke være meget tunge. De er sarte og er virkelig lette i vægt. Denne er en simpel halskæde design i guld.

4. Kundan Choker Halskæde Guld:

Kundan er meget populær og et vigtigt smykke i guld halskæde design til bryllupper og andre traditionelle lejligheder. Bare tag et kig på dette smukke guld halskæde billede, du vil forelske sig i mesterværket. Kundan smykker er arbejde med dyre sten i guld håndlavet med meget præcision og fin præcision. De tilføjer et særligt charisma og er dagens showstoppere. Disse chokere er tunge og er normalt et foretrukket stykke af kvinder. De ser smukke ud med dyre stenværker i rent guld og giver dig et kongeligt udseende.

5. guld og rubin halskæde sæt:

Guld med rubin er en klassisk kombination. Guld med sin glans og glans passer perfekt sammen med glans og lysstyrke af klassiske rubiner. De er et must i en smykkesamling. De går rigtig godt med noget outfit eller lejlighed. Dette perfekt udformede og designede stykke er et foretrukket valg for mange brude. Det er grand og står adskilt på grund af sin farverige ejendom. Dette er en foretrukket den nyeste guld halskæde.

6. Gold Coin Halskæde Design i guld:

Guldmønter halskæde er også kendt som "kaasumaala" Kaasu betyder mønter / penge og Maala betyder kæde / halskæde kan løst oversættes til pengekæde / halskæde. Det har været en del af arvsmykker i mange år. Disse antikke mønsterguld halskæde design har små runde mønter med billedet af gudinde Laxmi (Gudinde af rigdom) på halskædeet ansigt smukt sammen for at danne en dejlig gylden halskæde. Disse mønter halskæde design går meget godt med traditionelle dans forestillinger, traditionelle slid, festlige slid osv. Da dette betragtes som en del af arvsmykker, det går godt med traditionelle bryllup brude slid også og betragtes som det indiske guld design.

7. Påfugl Design Trin Halskæde Guld:

Trin halskæder eller halskæder smykker design med lag er de nye deltagere i mode hub. Disse dage vil du finde mange damer, der vælger dette. Disse halskæder ser store og kongelige sammen med strålende farvede påfugldesigner. De kongelige farver i påfugl er perfekt blandet med halskædeens gyldne farve kunstnerisk i et trinmønster. Dette er helt sikkert en unik lavet guldsmykke halskæde.

Se mere: Sølv Halskæde Design

8. Seneste Gold Jali Halskæde Designs:

Jali guld halskæde design er stadig meget i mode. De er ikke så nye til gyldne halskæde designs. Disse gyldne jali halskæder har været der i nogen tid. Jali halskæder er indviklede dekorative åbne arbejdede smykker i guld. Disse halskæder har design i små firkanter lavet af guldkæder sammenflettet i en guld halskæde. De ser smukke ud og er et populært valg til festivaler og familiefunktioner og funktioner blandt guldkæde designkatalogerne.

9. Traditionelle Gold Choker Halskæde:

Et af de dyreste og store guldsmykker er chokerne. Choker guld halskæder og smykker er store og ser strålende forbløffende på nogen bærer dette smykke. Dyrt og lavet af lag og mønstre af guld, disse guldchokers ser smukt ud med traditionelt slid og ser fantastisk ud på bruder. Disse er kun lavet af guld og har derfor en smuk gylden nuance til den. Trendy i stil og fremad i mode er chokere en favorit i hele tiden.

10. Perle og krystal halskæder:

Perler er en skønhed at se. Perle guldsmykker er et symbol på royalty, klasse og skønhed. Krystal giver også et smukt strålende blik til halskæden sammen med perler. Perler og guldsmykke sæt har været der siden oldtiden som kæledyr af dronninger og prinsesse. Krystaller har også været forbundet med smykker fremstilling siden nyere tid. Så, at kombinere perler med krystaller i halskæder kan være moderne, men alligevel have et kongeligt kig på det. Virkelig en indisk guld halskæde. Ret?

11. Antik guldsmykke halskæde:

De gule metal ornamenter er elsket af konger og dronninger siden oldtiden. Kongerne og dronningerne plejede at bære smykker fremstillet af skinnende guld, som plejede at afspejle deres kongelige slægt og nåde. Derfor har antikke guld halskæde fra den tid altid været i efterspørgsel, og det færdige håndværk var forbavsende, og de forlod folk målløse. Denne type halskæde er ideel til at blive brugt på en særlig lejlighed som et bryllup for at få dig til at se elegant, klassisk og ægte gudinde som.

12. Designer Blomster Design Guld Halskæde:

Blomster og kvinder er to smukke skabninger af Gud. Begge er tidløse skønheder, og at kombinere blomster med guld i halskæde til en kvinde er et tankevækkende hjernebarn af kreativitet. Disse halskæder har et designerelement og blomsterne er strategisk placeret i halskæden for den skønhed og nåde. Blomstermønsteret ser himmelsk ud, når det er parret med et afslappet slid eller fest slid og er en anden yndlings nyeste guld halskæde.

13. Gold Temple Halskæde Design:

Guld tempel design smykker fra Sydindien er unik og påfaldende forskellig fra andre design af guldsmykker design, som du har set. Disse mønstre er inspireret af det gamle tempelarbejde og blev båret af forfædre. De repræsenterer normalt billeder af guder og gudinder på deres halskæde. Nedskæringerne, design, make og mønstre er meget forskellige og spektakulære, der virkelig kan være imponerende. Kvaliteten af ​​guld, glans, glans og design og smykker er bare fantastisk. Bær disse til det smukke endnu etniske udseende.

14. Filigree halskæde guld:

Filigree er en anden guld halskæde til kvinder, lavet af en delikat slags smykker med metaller som guld og sølv, normalt med tråde, perler til at danne et indviklet mønster eller et kunstnerisk motiv. Filigrenarbejde er meget efterspurgt i smykker. Det er et kunstnerisk arbejde med fine tråd- eller meshformationer i et følsomt mønster. Filigree arbejde er populært for øreringe, armbånd, lås osv. Disse sarte guld halskæder kan se fantastisk ud og holde det nemt. Du kan desuden anmode om tilpassede indstillinger.

Se mere: Simple Diamond Halskæder

15. Jadau halskæde til kvinder:

Det vigtigste i alle brude smykker er Kundan og Jadau arbejde. Jadau er dyre, højtfremstillede dygtige smykker fra Nordindien. Jadau er smykkearbejde, der var fremherskende siden Mughal-æraen og i vid udstrækning fundet i prinses stater i Rajasthan og Gujarat. Jadau arbejde har dyre sten af ​​høj kvalitet skåret med høj præcision og dygtigt placeret i rene gyldne halskæder til den perfekte dronning se efter en brud.

16. Meenakari Halskæde Guld:

Meenakari arbejde er en specialitet i staten Rajasthan. Dette særlige arbejde er emalje maling og farvning udførligt udført på metaloverfladen ved hjælp af strålende farver i meget indviklede designs. Halskæder i guld med dejlige Meenakari designs ser fantastiske ud med sarees og etnisk slid til små sammenkomster, aftenfunktioner mv. De er smarte og smukke og tjekker billedet for at lave en kopi af nyeste guld halskæde design.

17. Bajirao Mastani Halskæde Design Guld:

Denne inspirerede af Mastani's kiggerprinses udseende; i kærlighedssagaen Bajirao Mastani afspejler disse guld halskæder royalty og storhed ved deres rene udseende. Disse er af kongelig slægt og har den dronning udseende i halskæderne. Halskæderne er tunge, store og klassiske.

18. Designer Bengali guld halskæde Designs:

Dette smykke er typisk bengalsk skønhed. Deres guldsmykker er unikke ligesom deres kultur. De har en unik måde at lave guldsmykker på og er meget tydelige i deres halskæder. De bruger guld i vid udstrækning til deres bryllupper og alle andre ritualer.

19. Diamond Chokers i Brilliant Gold:

Dette ene stykke er ægte glans af kreativitet. Dette smykke udviser glans af diamanter kombineret på en enkelt diamant choker. Denne enkle guld halskæde design er virkelig smuk og rig. De mousserende diamanter placeret strategisk og udformet i en perfekt guld halskæde er en kreativitet sat til at se. Føles som en diva og stjæler showet.

20. Classic Emerald Halskæder i Guld og Diamanter:

Kan smaragd glemmes, når det kommer til sten, der mousserer grønt med lyst gult metal i en halskæde? Emerald udsender ren klasse og kongelige med den kongelige lyse grønne stenfarve. De er bedst sammensat til en aften fest med en kjole eller er perfekt til brude slid. Halskæde har en glød under lysene, som afspejler smaragernes udstråling.

Se mere: Halskæde Designs

21. Polki Halskæde Guld:

Polki er dybest set uslebne diamanter efter minedrift, der udelukkende anvendes til brudesmykker. De er brude smykker, der er tunge og rige. Deres hårde arbejde og fantastiske håndværk afspejles i mesterværket. Polki sten har det rå look i dem, og derfor er halskæderne med rent guld på den dyre side. Den har den rene antikke finish perfekt til det etniske udseende med det traditionelle brudekjole og for det fantastiske røde tæppeudseende er det som en berømthed for en brud.

22. Srilankanske Halskæde Design i Guld:

Fra en anden ø helt og holdent hører disse moderne halskæder til Sri Lanka, og designene er inspireret af den srilankanske kreativitet. Disse er ikke tunge eller store, men er trendy, fashionable med en række abstrakte designs. De er ret lette at bære og sidder smukt på nakken. Disse guld halskæder er bang i stil. Par det op til din kølekvotient.

23. Elakkathali Guld Halskæder:

Et traditionelt guldsmykke af Kerala er Elakkathali. Disse mønstre i rent guld er korte halskæder ensartede i design lavet med stor præcision konstrueret til perfektion. Disse Elakkathali halskæder skal bæres af en brud på hendes bryllupsdag. Denne særlige halskæde er en del af Kerala bryllup tradition. En ren guld halskæde, dette har ingen blanding af noget andet element og skiller sig ud med andre smykker på bruden.

24. Nagapadam halskæde Design guld:

Nagapadam betyder slangehætte. Det kaldes som Nagapadam, fordi formen af ​​vedhæng / halskæde ligner slange. Disse unikke Kerala-traditioner inspirerede guld halskæder har syv diamanter besat sammen med blå / grøn / rødfarvede sten i form af slangehætte. Det er en af ​​de ældste ornamenter i Nair samfund i Kerala.

25. Palakka Guld Halskæde med Rubes og Stones:

Palakka halskæde er endnu et traditionelt halskæde design, der ligner meget på Nagapadam. Disse traditionelle Kerala stil blad mønstrede halskæde er kendt som Palakka. Den originale halskæde har en dejlig kombination af smaragd og rubin, men de moderne har nu et andet udvalg af sten og mønstre. Den antikke blad guld halskæde modeller er lavet af små grønne dyre sten med røde rubiner på toppen og bliver så smukt arbejdet til at blive lavet til en halskæde. Dette har matchende sæt øreringe i samme mønster også. Disse går meget godt med traditionelle hvide Saree med gylden grænse, bedre kendt som Kerala Saree.

Ornamenter, uanset om de er simple eller indviklede, viser deres egen glans og skønhed. Prøv en række designs og samlinger fra de tilgængelige fra de forskellige nyeste guld halskæde designs, vi har præsenteret. Sæt dit smykke med passende tøj, og du vil helt sikkert have hovedet på vej. Føl det!

Pin
Send
Share
Send